החג שלי

אנוסה

New member
החג שלי

חג- מלשון חגיגה תגידו, חגיגיות רבה יש בו תגידו ...... ואומר:לא אצלי.... החג שלי כשמו ,חג הוא סביבי ,זרועותיו הארוכות מאימות לחנק אותי....

מחממנוע

New member
דוקא אני נהנה מהחג הזה

אחרי הרבה זמן אתה מוצא עניןברות המואבייה, אני רק מדמיין אם איז רות מואביה בלונדינית היתה רוצה ללכת עמי באשר אלך ולבאשר אלין - ללון. יש משהו טוב בשקט הזה, באתנחתא, לקרוא משהו , לנוח , לשמוע מוזיקה... גן עדן. תשתדלי למצוא לך את הגן עדן שלך, ואם אין באפשרותך לשמוע מוזיקה, אז לקרוא.. משהו יפה, ללכת לטייל איחולי חג שמח

urmey

New member
ארוךךךךךךךךךך מידייייי

זה מה שזה 3 ימי שבתון.

באמת לא כייף החג הזה../images/Emo4.gif

למרות שכלמודת לקח תיכננתי מה לעשות בכל שנייה בסופ"ש הארוך הזה מבואס לי לגמרי. בא לי לראות קומדיה מטומטמת וחלמתי בלילה על "מטרופוליס" ועל "אוקטובר" ופה כל האנשים מסתובבים עם גרעינים ועוטים לבן. מה זה הטימטום הזה? מתי זה בדיוק התחיל העניין הזה שכל הפאקצות והערסים החליטו לשלוף את הבגדים "הפריקים" האלה מהארון?? כל המלאכי עליון האלה גורמים לי בחילה אווף החלטתי לא לגעת השנה בעוגות גבינה ואני ככה קרובה להישבר (אלק, הכל פה סגור! גם אם אחליט להישבר מהפסקת הסיגריות אאלץ לנסוע למכללה למכונה ששונאת שטרות) וחם, מידי! ואחרי 5 שעות עם האופנים הגב שלי נראה כמו סטייק מהסוג שמצלמים במדורים לביקורת מסעדות דרוןאמריקניות. יאללה יאללה עם המתן תורה הזה. כל הבילבולים התחילו מהאירוע הזה שהיה או לא היה שהטיעון המחב"תי אומר ששישים ריבוא אנשים היו עדים לו ומעבירים אותו מדור לדור שזה הטיעון שהכי יורה להם ברגל. ולא חשוב וזהו

uri80

New member
"הקיץ הזה תלבשי לבן..."

יש בזה דווקא יופי מסוים. שילבשו לבן אם זה עושה להם טוב, למה לא? זה שיר נהדר.

שיר דביק ומעצבן

שמושר בפתאוס לא ברור. הרי הבנאדם ברגע זה אומר "גוד ביי עולם יפה וחופשי היה נעים. אבל היא הבטיחה לי שהיא משתמשת בגלולות ועכשיו ההריון הזה והורים שלה לוחצים"

uri80

New member
איזו גישה פסימית לחיים

בסך הכל שיר על אהבה "אני אבחר בך ואת בי תבחרי וביחד נהיה לרוב... נצא מן הדעת בקיץ הזה ואחר כך נדע שלווה..." שום הריונות לא רצויים, שום כלא או חתונות כפויות. בסך הכל שיר קטן על אהבה, יש כאלה שעדיין מתחתנים רק מתוך הסיבה המוזרה הזו.

מה עניין שלומציון לינאי?

גישתי לחיים אינה פסימית (עונש על אמירה אומללונת זו, כוס הגינס מתרחקת ממך בחמישים שנה נוספות) להתחתן מאהבה? ועוד לחשוב ש"אחר כך נדע שלווה" נו נו..

מחממנוע

New member
אני עובד...

אז יכול להיות שלכן אני נהנה מכל רגע שאני לא עובד.. מחר אני עובד של רגע פנוי.... כלומר מהלילה...

פנדיאני

New member
ואני הולך לעשות בחג הזה צעד רציני

אחרי שבליל שבועות דאשתקד, יצאתי לראשונה לפאב עם חרדל"ש וותיק ש"מקרב" אותי, הרי שבשבועות דשנה זו אני שוב יוצא איתו. אממה? בשנה שעברה צעדתי רגלית מבית אבא כביכול לסבב בתי כנסיות ("תיקון ליל שבועות" וכו'), ועם בגדי השבת שלי נכנסתי לפאב יחד איתו. השנה? אני בדירה משלי, ו... אני מתכוון בעוד כמה שעות, לראשונה בחיי לצאת לתפוס בעיצומו של חג/שבת מונית שירות. ייתכן ואפגוש באחד מהקהילה, אבל אני מוכן נפשית לזה. או שלא. מה זה רלוונטי? באיזשהו שלב מישהו שאני מכיר אמור לראות אותי נוסע בשבת, כפי שלאט לאט אנשים שאני מכיר ראו אותי בלי כיפה. אז הם מוכנים לעוד צעד, לא? אולי באמת לא... אז זהו.

L i k o

New member
מאחל לך שהשבתות והחגים

יהפכו לסתם ימי מנוחה. ואז מה שאכפת לך יותר מכל - שהחג לא יצא בשבת, ככה לא מרוויחים עוד יום חופש.

whitewidow

New member
אנוסה! היטבת לתאר את

תחושותי בחגים, בעבר, בעולם החרדי. היום- חגים זה תענוג. יש תקווה בעתיד.

rigoletto111

New member
אמרו לך כבר "ברוכה הבאה" פה?

מוזמנת לספר על עצמך קצת אם את רוצה

אנוסה

New member
אמרו גם אמרו

יש שרשור ארוך שבו הצטרפתי,דפדף אחורה שבועיים בערך.ובכל מקרה תודה על קבלת הפנים.

אנוסה

New member
אופס,טעות

ברכת השלום כוונה לWHITEWIDOW ‎ .יקירתי אני מפנה לך את הבמה.מצטערת שנדחפתי.

admor

New member
חופשששששש

אני מאוד אוהב את החגים. את החופש מהעבודה. את היכולת לצאת לבלות ללכת לים לברכה או סתם לשבת ליד שולחן ולבלוס. את חג השבועות אני פחות אוהב ולא בגלל מאכלי החלב. מקווה בשבלך אנוסה יקרה שיגיעו גם ימים כאלה. שבת שלום

מותר לי

New member
אני למען האמת לא מרגישה אותם

ואם לדייק יותר- הם "נופלים" עלי בלי שאשים לב אפילו... דוגמא? כבר שבוע וחצי אני מדברת על זה שביום חמישי יש לי חופש ואני הולכת לנצל אותו, ולנסוע לחיפה ולפגוש חברים ולהתפרק קצת ולשכוח מכלמיני דברים שעוברים עלי בתקופה האחרונה... וביום רביעי גילתי להפתעתי שיום חמישי אינו אלא ערב חג... תחבורה של יום שישי, את חיפה אצליח לראות רק מהחלק הפנימי של מרכזית חוף הכרמל ואחזור הביתה עם חור בכיס וחור בשעות השינה... לפני כך וכך ימים מישהו אמר לי "תעשי על האש, תהני", וכאחת שלא עושה על האש ובטח שלא כל יום, שאלתי אותו למה דווקא "על האש", כיי.... ל"ג בעומר! והמצחיק הוא שהוא לא יהודי והוא זה שהזכיר לי... חגים מתעופפים עלי בלי חשבון, וזה שהיום שבועות לא אומר שאדע מתי תשעה באב או ראש השנה... עזבי, לא מצאתי עדיין מישהי יותר מעופפת ומנותקת ממני

uri80

New member
לא נשאר עוד הרבה.

מאחל לך שמתישהו החגים יהפכו להיות מה שנועדו להיות - יום חג ושמחה. יום של חופש אמיתי מעבודה ושאר מטלות מיותרות. עוד יבוא היום.

אליזד

New member
אינשאלללה - החג הבא

אינשאללה - החג הבא יהיה אחרת. אני מבטיח! (רציתי לומר "אם ירצה השם אבל פחדתי משקספיר שתחשוף את קלוני ברבים ותכתוב גילוי דעת נאות על אמונתי באלוהי היהודים, ועל כך שאני פסולך מלהבטיח ולנחם בשמו, אז בשם אלוהי המוסלמים ומוחמד נביאו, ובשם האב, הבן, הגיסים, האחיינים ורוח הקודש, אני נשבע לך שהחג הבא יהיה אחרת) צעד קטן, זה הכל. צעד קטן אחד, ואת בדרך לשם. לא לעצור, לא לבזבז זמן. קדימה! ואגב, סליחה שאני עושה לך את זה, אבל זה רק כדי להמחיש לך שיש דברים טובים, ושלמרות שהדרך לא תהיה קלה, הרי שדברים כאלה מחזירים לך את האמון באדם. אז זהו, שארוחת החג אצל "ארשש" היתה ס-ו-ף! צחקנו עד שלא יכולנו לשבת יותר, זחלנו על הרצפה מרוב צחוק. והיה אוכל מצויין, ויין בשפע (וכשנגמר קנינו מתחת לבית בזמן אמת, ככה זה תל אביב) וגיטרה, ושירי ארץ ישראל וזמירות (דמייני אותנו, ערב רב של: יוצאים בשאלה, עולים מבוסניה, והאקסיות שלו, יושבים ושרים "כד יתבון ישרואייל ועסקין בשמחת התורה...) אם ירצה השם, ראש השנה!

למעלה