החגים

shosh3304

New member
החגים

אכן תקופת החגים היא תקופה קשה מאוד לנו האלמנות והאלמנים החגים האלו כל כך משפחתיים ולמרות שארחתי לראש השנה את כל המשפחה והיה ממש נחמד החוסר הזה כל כך מורגש איך אפשר להמשיך ככה? בחול המועד סוכות הוא היה אמור לחגוג 59 הלכתי אליו וסיפרתי לו שבקרוב הוא יהיה סבא(הוא לא זכה לראות את בננו הבכור נישא) ואני יודעת שאם הוא היה פה איתנו לא היה מאושר ממנו. אני כמובן שמחה שאני אהיה סבתא בפעם הראשונה אך השמחה שלי לא שלמה. למה הו למה הוא לא כאן? אני עדיין לא קולטת ולא מבינה עוד מעט כבר 3 שנים וכיאלו זה קרה אתמול

למה היא שאלה שאין לה תשובה

תודה לאל את פה לפנק את הנסתר/ת שיבוא לעולם בקרוב תצטרכי לפנק אותו/אותה יותר , מי הבטיח לנו חיים נחמדים , צריך להשתדל לחיות הכי טוב שאפשר את מה שיש והלוואי והיתה תשובה שתרגיע את רוחך לשאלה למה שהאחיינית הקטנה שואלת למה אני עונה ככה ןהקטנה עונה שככה זה לא תשובה , צריך להסביר טוב יותר אבל הפעם עבורך לצערי יש לי רק חיבוק גדול ומילה טובה שמרי על בריאותך שתוכלי להיות לצד בנך שתבוא התוספת למשפחה ותודה לאל שאת לצידו ומלווה את הבן שלכם כנציגה של ההורים

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קחי לך כסא ובואי שבי עם הכותבים שלנו שמחה שהצטרפת אלי גם לכאן שולחת לך חיבוק ענק ופה אף פעם לא תהיי לבד

2א מאה2ה

New member
שתיקתי

מלאת מבוכה היא אחת יקרה, אכן שאלה כבדת משקל שאלת ותשובה לי אין . החוסר בכל - במה שאינו ובעיקר במה שישנו. אין טעם מתוק בסוכר מאז שהלכת ואין חן בתמונה , אין חיות ביום ואין נחמה בלילה אבל יש משימות אותן עלי לבצע כמו רובוט , ויש משימות שיש לי בהן חפץ בהם אני בוחר להתמקד ולהם להתמסר, אני רק אחרי 30 יום ואם את ממרומי החוסר של 3 שנים כך חשה אני , אנא אני בא?!?!? היי חזקה אחות יקרה , תהני מהמשפחה היקרה שיש , התרפקי על זכרונות עבר וכתבי שתפי והשתתפי עמנו פה. מומי

shosh3304

New member
שתקתי

צר לי אם אני לא מעודדת אנשים שהתאלמנו לאחרונה אך אלו הם תחושותי אני יודעת שכל אחד ואחת עוברים את המשכר או בעצם מתמודדים עם המשבר בצורה שונה החיים ממש לא הוגנים כלפינו,נכון שכולנו נמות יום אחד אך למה הוא נלקח ממני כל כך מוקדם? אין תשובה לשאלתי זו,אני יודעת ובכל זאת היא שוב ושוב מהדהדת בראשי. מי יתן ואלוהים יתן לנו את הכח להמשיך ולהתמודד ולחיות ברמה כזו או אחרת. שוש

פשו שי ת

New member
החגים

זהו הסתיים החג האחרון בחגי תשרי הפעם הייתי לבד עם הילדים ללא אורחים ולא מתארחת בערב החג יצאנו לבית הכנסת הקרוב לתפילת חג ולהקפות ושמחת תורה אבל....לא הצלחתי לשמוח ראיתי את הילדים הקטנים על כתפי אביהם ורק את הנסיך שלי אין מי שירים (הבן הגדול היה עם כאבי גב ולא יכל להרים אותו) הלב נצבט מכאב... בארוחה ולאחריה הילדים מאד השתדלו לשמח אותי ביום החג ישנתי כל היום- לא יכולתי ללכת שוב לבית הכנסת ושוב אותה צביטה אז נשארתי במיטה במוצאי החג יצאנו להקפות שניות לבקשת אימינ שביקשה שנבוא ל"אור החיים"-הישיבה של הרב אלבז שליט'א ישבנו בעזרת נשים ואפילו לא ניסיתי לראות מה קורה אצל הגברים... אחרי שעה ומשהו הלכנו הביתה... זה החג שהיה אצלי ---התאפקתי לא לבכות אבל עכשיו כבר מותר....... הנסיך ישן לידי חושך בחדר והדמעות נושרות לבד מאחלת לכולנו שהשנה החדשה שהחלה תהיה שנה טובה ומלאת בשורות טובות אמן. המון חיבוקים לכולם באהבה חגית

2א מאה2ה

New member
../images/Emo24.gif בוקר אור

כל כך מובן כל כך ברור, מקווה שהחורף יחזק אותך - אותנו את כולנו. את תמיד יכולה לרתום חברים למשימות טכניות. ילד אוהב "כתפיים"? קחי אותו לשכן ותאמרי לו יאללה רבע שעה על הכתפיים.. זה יראה מוזר אבל יש בזה את כל החן והחיל שיכול0 להיות בנסיבות הקיימות. כילד מאוד אהבתי כתפיים אבל לא קיבלתי כמה שרציתי.. רק כמה שהיה כח לאבי.. גם אם אחרי 5 דקותהוא אמר זהו עכשיו תור.. והיה תור.. ידעתי שזהו קיבלתי ותודה. כן, גם במקום שלא מכירים אף אחד , ,אומרים לבחור שנראה חסון דיו, יאללה אפ על הכתפיים . יש מצווה מיוחדת , 4 על 4 ה' אומר אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך שלי (של ה') הלוי והגר היתום והאלמנה .
שלך: בנך וביתך עבדך ואמתך אדרבה תזכי אותם במצווה שיודו לך עליה כל חייהם והרבה הרבה אחרי ... מאחל לך רק טוב כל הטוב ולכל אחיי ואחיותי לצרה מן השמים תנוחמו.
השבת שוב מתחילים מבראשית, מבראשית אבל אחרת, הבראשית של היום שונה היא עד מאוד מהבראשית של שנה שעברה.. בבראשית הזו יש יותר כעס וחוסר קבלה , בבראשית הזו יש יותר חיפוש סימנים והבנה המילה בראשית טומנת בתוכה את המילים ברא ושית שית מרמז לתשתית - אבן השתיה - הר הבית - העומדת על גבי התהומות - התהומות המאיימים להציף את העולם ורק שירי המעלות מרגיעים את רוגזם... אכן תולה ארץ על בלימה התשתית היסוד הבסיס שאמור להיות הכי חזק הוא דווקא הוא מצוי על גבי תהום תוהו מאיים. סלע קיומנו, משענתנו מנחמנו נלקחו באחת ומתברר שתחתם יש כל הזמן היה תהום וכעת היא גלויה לנו... בראשית ברא אלוקים את השמים ואת הארץ כעת היא בשמים ואני אפילו לא בארץ.. אני על סף התהום . אני תחת לאבן השתיה... הרבה כוחות אני שולח אליכם אחיי ואחיותי כוחות באשראי.. שאולי יהיו לי פעם לפרוע.. כעת הכל בהשאלה - אלגורית. שבת שלום חגית , שבת שלום כולנו

shosh3304

New member
החגים

באמתתודה לאל שהחגים נגמרו אני כל כך מבינה אותך אי אפשר באמת לשמוח בלב שלם גם כשיש מידה מסויימת של שמחה העצב ןהכאב תמיד שם ובכל זאת אנו ממשיכות להתנהל ביום יום מכח האינרציה חיות מהיום למחר, כי אין ברירה אני מאחלת לכולנו שבשנה הבאה נרגיש קצת יותר טוב עם עצמנו ושיהיו רק בשורות טובות שוש

em0854

New member
פשושית יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חגית יקרה, יש רגעים שהדמעות זולגות מעצמן, אלו רגעים חשובים . אנו צריכים אותם, אחריהם יבואו גם ימים אחרים של שמחה במה שיש לנו ויש! מאחלת לך המון נחת מהנסיכים , הרבה ימים טובים בשנה הבאה עלינו לטובה. עדנה

למעלה