החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החבר

שאלה לכם...למודי הנסיון... אני כבר מס' חודשים עם חבר מקסים וכיון שאני בעלת בי איי והוא לא בעל תואר אני בסתר ליבי מזלזלת בו הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו הוא חמוד מתוק ישר ואוהב מאוד מאוד אני בטוחה שיהא אב מקסים איך עוקרים את הספק על מנת שלא ישתלט וישבור את היחסים היפים שנרקמו ביננו : ) אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר מאותה סיבה אני רוצה להתפכח להתבגר להבין שהשכלה זה כלום תודה

emmy5

New member
..PREMכל בן אדם עם הכשרונות שלו

אם הוא בחור טוב ,עובד וגם אינטלגנטי ,אוהב אותך ,נותן לך כבוד,..את חייבת לסגור באיזה שהיא קופסא סגורה הרמטי , ואף פעם לא לאומר לו שאת יותר מלומדת ..לא קל ..תנסי .... בצורה מאוד דיפלומטית את חייבת להכניס תרבות וידע בתוך הבית ..כמו הגדה , שטיפת מח .. אני רואה שאת יודעת מה לעשות ...יש כל כך הרבה אנשים מוצלחים ללא תעודה וגם להפך.בהצלחה !!!! חג שמח !!!!

offe

New member
פרם - עצה ולא ממקצועית אלא מפרגון

פשוט - קחי דף נייר - חלקי אותו למספר טורים: טור יתרונותיו טור חסרונותיו טור מה באמת חשוב לך בחיים טור על מה את מוכנה להתפשר. שבי וקראי בעיון מה כתבת. תעשי את שיקולייך מה הכי שאת מרגישה נכון לעשות. מאחר וכל מקרה הוא לגופו של עניין ואף אחד לא יכול להחליט עבורך. תשתדלי לחשוב מהראש יותר מאשר מהלב, מאחר והלב לעתים מטעה והאהבה היא עיוורת. שיהיה לך כל טוב, הרבה מזל והחלטה נבונה. וחג שמח. אֵפִי

דרדרית

New member
תגידו- האם תואר באמת עושה ת'אדם???

גברת נכבדה-אם התואר חשוב לך- עזבי אותו ולכי לחפש לך מישהו אחר.כי אם תחושת העליונות שלך אליו נובעת רק משום שאת למדת והוא לא-שום דבק לא יחזיק ביניכם ויחסיכם לא יחזיקו מעמד. מהי התעודה? מהי אינטליגנציה??? פגשתי בימי חיי רבים ללא תואר שהיו חכמים ומקסימים ואנשי שיחה מעוליםורבים עם תואר ראשון ואף שני שלא היו שווים כקליפת השום כאדם. עצה נוספת יקירתי- לכי קבלי עזרה מקצועית כדי להבין מדוע את נמשכת לבחורים ללא תואר ואחר כך חוששת לעזוב אותם.לכי יקירתי לפני שעוד גברים ייפגעו. שיהיה לך בהצלחה!

erika6

New member
השכלה זה דבר נרכש בחיים

פגשתי לא מעט אנשים בעלי השכלה אקדמית ותארם בכיסם,מלבד המיקוד למה שהם למדו לא ידעו כלום על החיים. אנשים לא מענינים. לעומתם פגשתי אנשים עם בית-ספר של החיים, אנשים חמים אינטליגנטים עם ראש על הכפיים שאפשר לקבל משענת טובה וחבר אמיתי לחיים. לפני הרבה שנים פגשתי רופאה שהיא הייתה נשואה למכונאי. לפני כמה זמן פגשתי רופאה מאוד מצליחה נשואה לשפוצניק יש להם ילדים חיים באושר. השאלה מה את רוצה חבר בעל תואר או חבר לחיים משהוא שאת באמת אובהת אותו

dani 123

New member
תואר אקדמאי

בזמן לימודי, היה לפני שנים רבות, קבענו בבדיחות כי גם עם יקשרו חמור לשערי האוניברסיטה הוא יקבל בסופו של דבר תואר אקדמאי. רוצה לומר כי התואר אינו מאפיין את האדם ויכולותיו אלא את העובדה כי שהה את פרק הזמן הנדרש במוסד אי לכך הביטי על האדם ואל תשווי אותו לקלף שנמצא אצלך בארון או על הקיר

מנורה

New member
לזכותה של פרם יאמר שהיא פנתה

לבעלי ניסיון כמונו ומה שעוד יותר מענין שהיא לא יודעת אם אנחנו אקדמים או סתם אנשים בלי תואר אבל עם המון כבוד. אז עכשיו יקירתי, תחשבי טוב טוב מה חשוב יותר? תואר? נסיון? כבוד? יחס אנושי? אהבה? כתף להשען בטוב וברע? מסירות? נאמנות? חברות? השכלה אפשר לרכוש בכל גיל כשיש לידך אדם אוהב ותומך. וכדברי דרדרית כמו שלא מאוחר לרכוש השכלה כדאי ללכת ולבדוק מאיפה הזלזול באדם שאין לו תואר. אני במקום הבחור הייתי חושבת פעמיים כנראה הוא מאוהב בך ולא רואה את הגישה המזלזלת והשלילית שלך.
אז אם יש לך מזל תשקלי טוב טוב את מעשיך

אדזה

New member
החבר

פרם יקרה, אינני מכירה אותך ואני בטוחה שניחנת עם המון איכויות טובות ולא רק אם תואר וכמו כן החבר שלך.קודם כל מגיע לך צל"ש על הכנות ,אדם שמודה בפגם שלו כבר עשה את מחצית הדרך לשינוי ועל החצי השני, אם לא תזרקי את החבר שלך מהר כפי שאת חוששת, בודאי יכסו תכונותיו ואהבתו אליך. צריך גם לקחת בחשבון שהמבחר היום בגברים הוא לא כל כך גדול,רצוי להיות פחות בררנית ולראות רק את החיובי שבאדם. מאחלת לך המון אהבה כי זה בעצם העיקר.

prem שלא תנסי לשכנע את עצמך ש...

"השכלה זה כלום"! ועם זאת ה-B.A שאת מתהדרת בו הוא סה"כ התמקצעות במקצוע מסויים ואינו מעיד עלייך כאדם מאומה. לעומת זאת - החבר שלגביו את מתלבטת הוא כפי שציינת יותר אינטליגנטי ממך ואף ועולה עלייך בתכונותיו ובמוסריותו, את גם משוכנעת שיהיה אבא טוב, לי הוא מצטייר כיהלום יקר מציאות, ועם זאת נראה לי שהקשר נדון לכשלון מראש, הואיל והזילזול שהיום את מצליחה לשמור בסתרי ליבך יפרוץ במריבה הראשונה ביניכם. הצצתי בכרטיסך - כתבת שאת בת 34, חושבת שבאמת הגיע הזמן להתבגר ולהבין שהחיים הם לא שחור ולבן, ושבתחום האפור יש הרבה יותר אפשרויות לפתיחות ולגמישות שהם הם שישפיעו על הצלחת הזוגיות.

boaz31

New member
מי יודע ליעץ-PREM-אני לא!!כי למה

אגיד לך למה כי אני נשוי רק 50 שנה ואני מניח שאולי בעוד כמה שנים גם לא אדע לתת עיצה אבל אני בטוח שאין אדם בעולם שיודע ליעץ בנושא הזה!!!רק אינטואיציה שלך ובן זוגך העתידי !!! ועצה קטנה לדרך שבה תלכי::: כשאת מחייכת את מאמצת עשרה שרירים, כשאת מתעצבנת את מאמצת שבעים וחמישה שרירים אז חייכי!!!!!

p a l o m a

New member
שבת שלום.... אני MALCI לשעבר

שבת שלום.... אני MALCI לשעבר היתה בעיה בבטוי שמי ע"כ החלפתי לפאלומה.. אני גם בדעתך...
מן הידועות הוא (...) שבדיוק בגלל הסיבה שהוא מתלהב ממך במריבה הראשונה הוא יזרוק אותה בפניך ו נ ג ד ך... כלומר - אם חלילה הוא יודע באינטואציה את דעתך בנושא האינטליגנציה של שניכם... תשמעי את זה ממנו בפעם הראשונה שלא תצליחו להגיע להבנה בנושא משמעותי כלשהו. אני מאחלת לך הצלחה וד"ש לכולכם..ניסיתי כמה פעמים לכתוב השבוע וההודעות שלי לא הופיעו משום מה על המסך...אז גוט שאבעס...

emmy5

New member
PALOMAחג שמח , תמיד נעים לפגוש

אותך .. תכתבי ותבואי יחד איתנו , לא בהתחלת שירשור .. שבת שלום חג שמח .

yuli139

New member
היי פלומה=מלכי כרגע ניכבסתי לפורום

ושמחתי לראותך גם.א גוט שאבעס גם לך.ונראה אות כאן גם מחר?

p a l o m a

New member
בעזרת השם אהיה כאן מחר/היום../images/Emo20.gif

לקח לי חצי שעה להכנס לאתר. גם לכם זה קורה? "תפוז" ממש זוחלים מדי פעם מענין למה. אני - למטבח.......... לסיום הסבוב הנוכחי של חג הפסח שנזכה ונתעייף גם בשנה הבאה (עלינו לטובה) א מ ן !

emmy5

New member
פלומה מלצי בוקר טוב , שוב את לא

במכום הנכון .. תשמרי את האתר של שישים פלוס במקום טוב .. תכנסי במקום שכולם נמצאים .. תהיי כאן מתי שנח לך ,אנחנו נשמח . האתר של פורום שלנוhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=735

למעלה