החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

gitta

New member
צר לי על הסוסים

אולי צריך ליזום הצעת חוק נגד זה? מי שראה את "הלוחש לסוסים" יודע שלחישות יותר יעילות ממכות ומדרבון עם עוקץ ממתכת. תודה לך אלי ו.

אלי ו.

New member
מעולם לא רכבתי עם דרבנות

אבל ממה שראיתי, בשימוש נכון, זה לא מציק לסוס במיוחד כמו דברים אחרים. הרעיון אינו להכאיב לסוס כדי לאלץ אותו לבצע דברים שלא היה עושה אלא כדי להעביר לו פקודות בצורה ברורה. לא אמורים לנעוץ את הדרבנות בכח בבטן הסוס, זו באמת התעללות, הרעיון הוא (ברכיבה אמנותית) לחיצה עדינה וכמעט לא מורגשת ע"י הצופים. ממה שראיתי, רכיבה של רוכבים לא מנוסים המשתמשים במושכות (המחוברות למתג שנמצא בתוך הפה של הסוס) לייצוב הרבה יותר מציקה לסוס מאשר שימוש נכון בדרבנות או בשוט.

ש פ ר י ר

New member
אם זה מפריע לך

אז זו בעיה , ואת הבעיה הזאת אי אפשר לפתור על ידי זה שהוא יעשה תואר אלא שאת תשני את ההתייחסות (או שלא). מעבר לזה כדאי שתשאלי את עצמך מה היה קורה אם היה לו תואר , זה היה מסיר כל ספק בעינייך, ואולי החוסר בתואר מכסה על דברים אחרים שחסרים בו? ואם לך לא היה תואר , היה מקום לזוגיות הזאת? ומה התפקיד של ההשכלה בעינייך , שיחות נפש, ידע נרחב בנושאים מגוונים, יש לא מעט אנשים עם תעודות שלא ממש יודעים הרבה. אני בטוח שזה מאוד יעזור לך לנסות לפרק את זה לגורמים, אולי תגלי דברים שלא חשבת עליהם.

asherza1

New member
החיים הם האונברסיטה

השכלה רוכשים באונברסיטה של החיים וכל השאר ניירות.... לי ניראה שלא תסתדרי עם בן זוגך כל עוד את חושבת במושגים שלך. לכן,תואר זה בעבודה, ובבית התואר (הניר ) תעודת הנשואין....היא החשובה יותר, אם את מבינה למה שאני מתכוון. בהצלחה!!!

למעלה