החבר של החבר

אני לא מבינה איך

חבר שלך נותן לך להיות בקשר עם חברים שלו עד כדי כך שהפכתם ידידים איך הוא נותן לך ללכת עם גברים אחרים במיוחד עם חברים שלו לבד בלעדיו ואיך הוא נותן שיהיה בינכם מגע אפילו חיבוק.. אני לעומתך שרואה את חברים של חבר שלי אני מורידה ראש ומשתדלת ככל שאפשר שלא להסתכל עליהם שמא יקרה חס וחלילה מצב של הדלקות שלהם עליי או שלי עליהם..

זכוכיות

New member
אני בשוק מהתגובה שלך. "מורידה ראש"?

אני מתקשרת יופי עם החברים שלו, למה שאני אוריד את הראש? ורוב החברים שלי הם גברים ואני (כשהוא עסוק? כשלא בא לו? כשהם צריכים לדבר על משהו אישי?) נפגשת איתם גם בלעדיו. כשיש אהבה, ויש הערכה יש גם אמון.

גם אני בהלם...

זה אמיתי?

אייעץ לך מבלי לשפוט

בתקווה שזה יקל עליך את ההקשבה ויעזור לך לפעול. ראי, אני מתרשם שיש כאן מעבר לבעיות עם החבר. נכון, בגלל בעיות עם החבר, היה לך פתח לעשות את מה שעשית, ואולי היה לך קל יותר לעשות את מה שעשית. אלא, שיש כאן משהו נוסף. יש לך סוג של רגש או משיכה (או שניהם) כלפי החבר של חבר שלך. ואין שום ספק שגם לחבר של החבר שלך יש כלפיך משהו כזה. השאלה היא מהו הרגש? האם הוא רק מושך אותך ונראה לך סקסי או שאת רואה אותו גם כבן זוג לקשר רומנטי? אני חושב שאת לא צריכה לחיות בשקר, לא בשר עצמי ולא בשקר כלפי החבר שלך. אם את מרגישה משיכה או אהבה כלפי מישהו אחר, מוטב לך להיפרד מבן הזוג הנוכחי שלך ולהתחיל קשר חדש, ובלבד שאת שומרת על הוגנות ועל מוסריות מול חברך הנוכחי. שכן, לא מגיע לו להיענש בגלל שאת נמשכת לאחר.

אני חושבת שאת חייבת להחליט עם מי את

רוצה להיות, כי לרקוד על 2 חתונות לא לעניין. ותקחי בחשבון שההחלטה שלך תשפיע על החברות שלהם, לא שחבר אמיתי היה מתנהג כמוהו כלפי החבר שלך...

פרח קטן1

New member
שתי מילים..

1-כבוד 2-אמון נראה שאת והחבר של החבר פשוט איבדתם את הערכים האלה איפשהוא...וגם ההגדרה של "חבר" לא מתאימה לבחור שמתנהג כך כלפי רעהו.
תעשי לעצמך טובה ותתרחקי משני הקשרים האלה,את לא נמצאת בנקודה טובה בכלל!

למעלה