החבר של החבר

החבר של החבר

יש לי חבר שמערכת היחסים שלי איתו לא מושלמת. יש בה כמה חסרונות כמו שיש בה יתרונות. לפני חודשיים, כשביקשתי ממנו שנצא קצת לטייל הוא סירב, ובדיוק חבר שלו שבמהרה הפך להיות ידיד שלי התקשר והציע לעשות סיבוב, הסכמתי לו ואף הצעתי לחבר שלי להצטרף אלינו אך הוא לא רצה לעשות כלום. הסתובבנו בכל העיר, דיברנו, צחקנו היה לנו ממש כיף ביחד. פתאום הוא זרק משפט "מעניין איך זה לנשק את החברה של החבר". לא אשקר שיש לי משיכה אליו. באיזשהו שלב פשוט התנשקנו והרגשתי זרם בכל הגוף. ממש נהננו מהנשיקה ואחריה צחקנו ולא נוצר שום מתח או אי נעימות. כשראיתי את החבר התחילו לי רגשות אשמה. לא יכולתי להסתכל עליו וכל פעם שהוא נגע בי הרגשתי שאני לא בסדר. החלטתי שאני לא מספרת לו כלום ופשוט מתגברת על זה וזהו. הבנתי שזו היתה סקרנות להרגיש משהו אחר. הקשר בנינו התחזק. הפכנו להיות ידידים טובים יותר מפעם ולא נוצר שום דבר מעבר. החלטנו שזו היתה התנסות אחת ואין לחזור עליה. השבוע נפגשנו שלושתינו ופתאום הוא תפס אותי, חיבק אותי מהצד ושאל בציניות מצחיקה "תגידי, יש לך חבר? אפשר להתחיל איתך?" והוא היה ממש קרוב אליי מה שגרם לי למבוכה ועם זאת גם לדפיקות לב חזקות. הרגשתי שאני מסוגלת לנשק אותו. והרגשתי ממש רע רק מהמחשבה. יצאתי מהמצב הזה של החיבוק ואחרי שהוא הלך פתאום חבר שלי התחיל לתת לי יחס שלא נתן לפני, כאילו חברו עורר בו משהו, וזה עשה לי ממש טוב להרגיש שחבר שלי מחזר אחריי, רוצה בי. אבל אני לא מפסיקה לחשוב על המקרה הזה עם החבר.....

Svetik In Love

New member
=(

אלוהים כמה בגידות במערכת יחסים אחת. למה את עם חבר שלך בכלל אם את נמשכת לחבר שלו?!

את אוהבת את חבר שלך בכלל?

תחליטי את מי את אוהבת ותתחילי לרצות לנשק רק את מי שאת אוהבת במקום להכנס למערכת בגידות במקום מערכת יחסים בריאה.

גבי 2007

New member
החבר הזה זבלון

בין גברים יש קוד התנהגות מסויים שאסור להפר אותו, זה משהו שאתן הבנות לא תבינו לעולם, אז אם הוא מתנהג ככה סימן שהוא חלאה אמיתית וכדאי לך לתפוס ממנו מרחק ויפה שעה אחת קודם!

Reign Of Chaos

New member
נכון לאללה.

אם הוא הפר את הקוד האתי הזה בינו לבין חבר שלו, אז הוא בטח לא יהסס להפר את האמונים בינו לבין החברה הפוטנציאלית שלו.

גבי 2007

New member
בחורות באמת לא יבינו

גם אם חברה של חבר שלי תפרד ממנו אני לא אנסה לצאת איתה ,גם אחרי שנה שהם פרודים זה לא יקרה! איך אני אכנס למיטה עם חברה לשעבר של חבר שלי?!?! בטוח כל הבחורות עכשיו מרימות גבה ולא מבינות על מה המהומה, אבל שוב זה נשגב מבינתן :)

Fairy24

New member
נו באמת

ממש שטויות ה"לא תבינו לעולם", גם לנשים יש את זה, יש כמה כלבות כמו שיש כמה חלאות מהסוג שלו.

pain is MY love

New member
לא חכם

אם היית אוהבת את חבר שלך לא היה לך שום חשק לנשק בחור אחר אם את מחפשת משהו חדש אין לך טעם להישאר עם החבר! ואחרי שכבר נישקת את חבר שלו בכלל אין מפה מוצא וזה רק עניין של זמן עד שהכל יתפוצץ תפרשי חמודה, תעזבי את שניהם זה סתם נהיה לך בלגאן וג'יפה בכל הקשר הזה.

כל הסיפור הזה מזכיר איזה סרט נעורים

לדעתי, את צריכה לעזוב את החבר ולראות לאן יתפתחו היחסים עם החבר של החבר... אבל צפי בעיות...

BlackMambaX

New member
נקודת מבט שתעזור לך.

תחשבי על החבר הזה של החבר שלך. תחשבי שהוא נישק אותך למרות שאת חברה של חבר שלו, שזה דברי הכי דפוק ומגעיל שיש. ואז תחשבי שנגיד שתיהי איתו ביחד ותפרדי מחבר שלך, איך תוכלי לסמוך עליו? אחרי שהוא עשה דבר כזה לחבר שלך, למה שלא יעשה את זה לך בעתיד עם חברה שלו?. קיצר, עזבי את הסיפור. אגב אני אישית לא הייתי יכול להמשיך להיות עם החבר בלי לספר לו, קצת מצפון

למעלה