החבר שלי

yael00009

New member
החבר שלי

החבר שלי עומד להתגייס באוקטובר ואני כבר חצי שנה בלחץ מהגיוס שלו בלי שהוא ידע אני מפחדת ששם הקשר שלנו יגמר מסיבות לא ברורות ולא יודעת כל הזמן שומעים דברים לא טובים על הבנות בצבא שהן חרמניות מתות או כל מיני שטויות אחרות שלגמרי מפחיד אותי אנחנו בקשר כל כך טוב נפגשים יום יום ומדברים שעות מה עושים עם דבר כזה?

tolip17

New member
שטויות

ד"א לאיפה הוא מתגייס? בנות ..ובנות חרמניות כמו שאת אומרת חח יש בכל מקום, לא רק בצבא, אז עכשיו את לא חוששת? באמת שטויות מה ששמעת. אם כמו שאת אומרת שיש לכם קשר כל כך טוב, אין לך מה לפחד את פשוט צריכה לסמוך עליו, והכל יהיה בסדר. הקשר שלי ושל החייל עוד יותר התחזק מאז שהוא התגייס, הגעגוע..כמה שהוא קשה, וקשה..למרות זאת אנחנו מחכים כ"כ לסופי השבוע כדי לראות אחד את השני, וזה מה שכיף

GrowingMadness

New member
קודם כל- תרגעי. ../images/Emo13.gif

אין לך ממה להילחץ וחבל שאת כל הזמן הזה עד הגיוס תהיי בלחץ. אז דבר ראשון, צאי מהלחץ הזה ולכי להיות עם חבר שלך כמה שאפשר לפני שהוא מתגייס! דבר שני, אם תיפרדו או לא, זה תלוי רק בכם. אם להיות כנה, הקטע הזה של הבנות ה"חרמניות" זה קצת מפגר, כי בנות חרמניות יש בכל מסגרת. מה אפשר לעשות? לסמוך על חבר שלך אולי יהיה פתרון טוב. לי עוד לא יצא לשמוע על מישהו שבגד בחברה שלו כשהוא היה בצבא אבל אולי חבר שלך הוא עילוי כלשהוא. סתם סתם, צוחקת. אני בטוחה שעם כמה שהבנות שם חרמניות ככה גם הוא ואת כל החרמנות שלו הוא ישמור רק לך D: ד"א לאן חבר שלך מתגייס? קרבי\תומך לחימה\ג'ובניק...? כי זה מאוד משמעותי לבעיה שלך. אם הוא קרבי אז כן, זה קקי, אבל מתרגלים להכל אם האהבה מספיק חזקה ^^ [מניסיון שלי ואני חושבת ששל רוב חברות הפורום
] חמודה,יהיה בסדר! תחשבי חיובי

YAEL009

New member
תודה

הוא הולך להיות ג'ובניק אני חושבת תודה רבה לך עזרת לי מאוד

GrowingMadness

New member
אני שמחה שעזרתי D:

ואם הוא הולך להיות ג'ובניק אז מה הבעיה?
תחשבי שהתקופה הקשה שלכם תהיה רק הטירונות וזהו! תקופה קצרה של 3-4 שבועות ונגמר. ד"א הוא יעשה יומיות קרוב לבית או שהוא יהיה ג'ובניק אבל בעיר אחרת ויהיה במסגרת בסיס סגור?

למעלה