החבר שלי עדב אותי..

h a m u d a

New member
החבר שלי עדב אותי..

עזב אותי כי שלחתי הודעה לאקס שלי ועכשיו הוא לא רוצה לשמוע ממני מכלום... אמר שלא סולחים על דבר כזה... מה אני אעשה עכשיו? אני כ"כ אוהבת אותו!!!

shiri82

New member
איזה סוג של הודעה זאת היתה?

האם החבר הנוכחי שלך כזה חסר ביטחון לגבי האהבה שלכם? למה הוא לא מבין שאת אוהבת אותו ורק אותו ושהאקס הוא כבר בעבר שלך?? תראי לו ותוכיחי לו כמה את אוהבת אותו ותסבירי לו שההודעה לאקס הייתה סתמית...(במקרה שזה נכון...)

אני קצת מבין אותו.

זה מאוד מערער זה שאת פונה פתאום לעבר שאהבת כשאת נמצאת במקום שאת מגדירה כאהבה. תנסי לומר לו את זה, להסביר לו את המשמעות של מעשייך ואני חושב שבאמת זה לא במקום. דברים כאלה מערערים את מערכת היחסים במיוחד אם זה בהתחלה שלה. אמון זה דבר שנבנה לאורך זמן, אולי הוא לא מעניק אמון כ"כ מהר כדי להימנע מפגיעה בעתיד, יש אנשים שנמנעים מלתת 100% כדי לא לקבל את הכאב שבא כתוצאה מטעויות של הצד השני. אני בכלל מאמין שאנשים שמאמינים בזוגיות חייבים לחיות בהבנה. אם ידעת שדבר כזה יפגע בו ועשית את זה בכל מקרה, זה מראה על משהו במערכת היחסים שלכם. אני אישית קרה לי מקרה דומה, התעלמתי וקיבלתי את הכאפה שלי אחרי זה.

dominogrose

New member
תני לנו עוד קצת פרטים עליכם

בני כמה אתם? כמה זמן אתם ביחד? את היית בקשר אם האקס קודם לכן? תספרי את כל הסיפור....

h a m u d a

New member
כל הסיפור

אנחנו כבר 3 וחצי חודשים ביחד. אני בת 18 והוא בן 19. היה לי נורא משעמם אתמול באוטובוס וראיתי את אבא של אקס שלי ואז שלחתי לו הודעה- זה היה לי מוזר שהוא לא היה בעבודה. לחבר שלי גם יש אקסית שהוא נורא אהב והוא עדיין קצת בקשקר עם חברות שלה פה ושם והוא גם לפעמים עונה לה על הודעות. בכל זאת אין הצדקה למה שעשיתי זה רק אומר כמה שהוא אוהב אותי וכמה שאני חשובה לו... אתמול פעם ראשונה הוא אמר לי שהוא מאוהב בי לחלוטין וז כזה בשיחה אמרתי לו ששלחתי הודעה לאקס שלי וזה בכלל לא משמעותי כי אני אר אוהבת את חבר שלי, בן אדם הכי מדהים בעולם!!! אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיו!!! ביקשתי ממנו שיתן לי עוד הזדמנות והוא אמר שהוא לא יודע. תאמיני לי כמה שאני אוהבת אותו זה פשוט מטורף. אני מוכנה לעשות הכל בשבילו! כ"כ קשה לקום בבוקר בלעדיו ולדעת שהוא לא שלי(התאהבתי בו מפעם ראשונה שראיתי אותו) אני מרגישה שאני מתפרקת. אני לא רוצה לחיות בלעדיו. אני ל איודעת מה לעשות... זה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה! איך אני יכולה להחזיר אותו אליי?

dominogrose

New member
את חושבת שאת לא בסדר../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

שמת לב מה אמרת? הוא בעצמו בקשר עקיף או ישיר עם האקסית שלו
אז אם לו מותר, לך אסור
ובגלל ששלחת הודעה זה "תירוץ" להיפרד???? אני לא יודעת כמה הוא אוהב אותך, אבל אם הוא באמת אוהב אותך הוא לא יעזוב אותך בגלל הודעה! אני מציעה לך שתיקחי אותו לשיחה ותבהירי לו שכמו שהוא בקשר עם האקסית שלו אז גם לך מותר. וחוץ מזה, את רק שלחת הודעה תמימה לאקס, וזה לא צריך להפריע לזוגיות שלכם.

אין הצדקה למה שעשית?

הגזמת לגמרי עכשיו, אפשר לחשוב שהרגת את ארלוזורוב, קנדי ורבין יחד. אל תתני לאף אחד להוציא אותך מפרופורציות, גם אם פיתחת כלפיו תלות. לא עשית שום דבר נורא ואיום, ויותר מזה - לא עשית שום דבר שהוא לא עושה. אם למישהו מפריעות ההודעות שאת שולחת לאקסים, הדרך לטפל בזה היא ליזום שיחה ולהגיד שזה מפריע. בשיחה כזו, מן הסתם, גם הוא צריך להבטיח שלא יעשה את אותו הדבר. מה שהוא עשה, יכול להעיד על אחד משניים: או שהוא נהנה מלרדות בך ולהפוך אותך לסמרטוט, או שהוא ממילא רצה להיפרד ולא ידע איזה תירוץ לנצל. בשני המקרים את צריכה להתאפס לבד. יש עוד אפשרות קטנה: שהוא חטף קריזה בלי לחשוב על זה לעומק, אבל אז הוא זה שצריך לחזור בעצמו. רוצה לנסות? תני לזה צ'אנס. בינתיים, הרבה יותר חשוב שתחזרי ***את*** לעצמך מאשר הוא יחזור אליך. את לא יכולה להעביר את כל השליטה במצבך לידי מישהו אחר. נצלי את הזמן ותשתלטי על עצמך בחזרה.

אל תדאגי

הוא יתקשר אליך. אין לי מושג איזה משחק הוא משחק איתך, אבל אחרי שהוא הודיע לך שהוא מאוהב בך מעל הראש זה ברור שהוא מנסה להבהיל אותך. הוא לא יוותר עליך כמו שאת לא עליו ואם תתני לו יום-יומיים הוא יתקשר. למרות שלדעתי יש לו בעיה רצינית של בטחון עצמי או שהוא ממש חמום מוח. שימי לב לזה.

h a m u d a

New member
אני כל הזמן מתקשרת אליו

אני לא יכולה לחיות דקה בלעדיו!!! שאני אתן לו יום-יומיים? אני לא מפסיקה לבכות מאתמול! אני לא יכולה לאכול, אני לא יכולה לעשות כלום!!

Rico007

New member
תמשיכי לבכות מגיע לך!!!:>

ולכל המין הנשי.. בנים תמשיכו לפגוע בבנות שיבכו:> ככה הן ילמדו להעריך דברים ולא יעשו שטויות שפוגעות בנו אחר כך... יחי הפגיעות:> ובקשר אליך הוא לא יחזור אליך,אז תמשיכי לבכות:) ריקו.

חמודה, קחי נשימה עמוקה

אל תלחיצי, זה רק ירחיק אותו. בינתיים תמצאי איזה חברה תומכת לבכות לה על הכתף. אני מאמין שהוא יירגע בסוף.

מנסי

New member
אם יש Z למה לחזור ל X !?

ידידתי חברך אנוכי,וגם קנאי!,וזה יתן לו להגביל אותך בהרבה מקרים שהוא עצמו כבר עושה. תלוי מה כתבת לאיקס שלך!,ואם זאת את שאמרת לחברך ששלחת ,אז תגידי לו שאת לא טיפשה שתנסי להרוס את האהבה שלך ,ורק משום שזה ללא משמעות ,ובכדי להראות לו שאת גלויה איתו,את סיפרת לו. ויש עוד דבר שאת יכולה לעשות במידה ואת מוותרת על האיקס!..מול חברך תשלחי הודעה לאקס שלך שאת לא מעוניינת בו,ותשללי כל מה שהיה כתוב בהודעה הקודמת!. ואם לא ישתכניע ,,,או שתתני קצת זמן,או,........הכל פתוח!

למעלה