החבר שלי משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!

פלי

New member
החבר שלי משגע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אכפת לו מכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חושב רק על עצמו!!!!!!!!!!!!!!! לא מעניין אותו איך אני מרגישה או מה אני רוצה. תמיד אני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא משנה מה קורה, תמיד אני אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי כל דבר שאני אומרת הוא תוקף אותי. אני אך פעם לא צודקת!!! תמיד אני הרעה או הלא מבינה!!!!!!!!!!!!! כל-כך קשה לי עם זה!!!!!!! הוא כל-כך אדיש, חסק אחריות, חושב רק על עצמו........ אבל אני כל-כך אוהבת אותו והוא אותי, הוא החיים שלי, הכל בשבילי!!!!!!

זהרי

New member
אהבת דובי

משהו שכתבתי על יחסים לא בריאים בין זוגות לא שווים נתחתי סוגי אהבות ואחת מהן היא זו... מקוה שאהבתך אינה כזו.. אהבת דובי/זהרי אהבת דובי אני קורא לה זו לא אהבה שאני בכלל מאמין בה או לחילופין מתכוון לה זו אהבה שלצערנו קיימת בכל מקום אשר רק הרגל דורכת. ומהי אהבה זו שעליה אכתוב? זו אהבה שבדרך כלל תביא מכאוב אז..אתחיל... הוא אוהב אותה כמו הדובי ככה להתעורר בחיבוקי לומר אני אוהב אותך יה עיוני והעיקר דעי לך שאת לרצוני כשארצה אחבכך כשאעדיף אעזבך. אין לך דעה אצלי ותהיי תמיד בחכי וחסר לזר אם יקחך שהרי צעצוע... לא הולך. ואם יקום הדובי ויעזוב אגרום לו מכאוב ומחסור כי את הדובי שלי וקניתי אותך... רק בשבילי. אין לך דעה בפניי ורוצה רק את אהבתך כלפיי ואויי !!!אם תסתכלי על אחר הזהרי לך...דובי לא קונים יותר!!? ואת יושבת וחושבת על מצבך איך איך קראת לו בעבר אהובך הרי את בשבילו רק צעצוע והוא רכושני אלייך על בטוח. ואת זועקת ``איני הדובי שלך`` וכבר לא שייכת לך כי כעת אני רוצה לברוח והפחד לא נותן לי מנוח ולכן עצתי אלייך יקירה ברחי כל עוד את יכולה והאמיני שיש אהבות אחרות כאלה עם הרבה תשוקות ודעות והערכות הדדיות שמחזקות ולא עוצרות ובקשתי אלייך יקרה ואל תשכחי לקחת את הדובי שנשאר שם בדד בחדר הקט.... זהרי

ג.

New member
היתה לי... ../images/Emo4.gif

אהבת דובי... רק בהפוכה.. אתה צודק - זו אהבה מאוד לא בריאה (אבל שני הצדדים לוקחים בה חלק). השיר מדהים, הזכיר לי את שאני רוצה לזכור (לקח לחיים) ואולי כבר לשכוח (ראה מילוי המשימה שלי). קבל

ג.

New member
תודה על התגובה המהירה ו ...

ל - ך כ - ב - ר ל - י -ש - ו - ן!!

זהרי

New member
כואב לי הראש

ואני לא הולך ללא נשיקה הבעיה שאני לא אוהב נשיקה שבאה בגלל שבקשתי... מעבר לכך קשה לי להרדם... ודרך אגב..השתחררתי היום רשמית מ"צהל " קבלתי את תעודת הקלף... זהרי

סיון b

New member
וואוו זהרי....

איזה שיר מדהים! אתה מדהים אותי כל פעם מחדש עם השירים היפים שאתה כותב... בטח בסוף יתברר שאתה איזה משורר מפורסם או משהו... אחלה שיר. קצת כואב. מודה, רק לפעמים, שהיה לי "הכוח" לעזוב כשזה לא תאם את הציפיות... מי יתן ולכולנו יהיה הכוח... ושנהיה מאושרים! סיון

Mאיה

New member
פלי יקירה,

אני "שומעת" את צעקתך מבין המילים. וכן, אני מבינה שאת אוהבת אותו כל כך. הוא כרגע בחייך ולכן את משתמשת במילים: "הוא החיים שלי". אז קודם כל אומר לך שאת צריכה לדבר איתו על מה שאת מרגישה במעין שיחה רגועה שיושבים שם שני אנשים על מנת לפתור את הבעיה. ויש כאן בעיה, והמצוקה נשמעת בכל מילה כתובה. אתם חייבים לדבר על הכל. ואם הוא לא מוכן לשמוע, אם הוא לא מוכן לקבל את דעתך, להאזין לכאבך ולנסות לפתור את הדברים, לנסות לגרום לך להרגיש טוב...הוא כנראה לא אוהב. ואם כך הדבר, איך ניתן להמשיך להיות עם אדם שעושה לך רע, עם אדם שלא מכבד אותך, עם אדם שלא אוהב?... הוא כרגע החיים שלך, כי בחרת שהוא יהיה. הכל עניין של בחירה אישית. את יכולה להחליט שהוא יותר לא בחייך, והוא לא יהיה. כן, קשה לקחת בחירה כזאת, ובכלל בחירות...כי הן משנות את מערך חייך וזה מפחיד. אבל מי אמר שאחרי כן לא יהיו לך חיים טובים יותר? את יכולה להיחות מופתעת, הכל עניין של בחירה אישית! ואני רק יכולה לקוות שתבצעי את השיחה בינכם, ואם הוא עדיין בשלו, אני מקווה שתבצעי את הבחירה הנכונה עבורך. אני חושבת ומאמינה שבמקום שלא טוב לי אני לא נשארת! ועם מי שלא עושה לי טוב אני לא נשארת!...חשבי קודם כל על עצמך, רק אז תהיי מאושרת! בהצלחה יקירה, Mאיה.

פלי

New member
תודה לכולם... ולהתראות!!

החבר שלי עלה עלי. הוא יודע שאני נכנסת לפורום הזה ונעזרת בתמיכתכם ולכן לא אוכל להכנס לפה יותר. מכיוון שאני בורה לחלוטין בכל מה שקשור לאנטרנט (ציינתי קודם שאני משתמשת חדשה, או איך שלא קוראים לזה...), לא העלתי על דעתי שיהיה כ"כ קל לעקוב אחרי! תודה לכולם! עזרתם לי! אני אוהבת אתכם!

רוזנה

New member
תחושה של תקשורת לקוייה...

ומסכימה עם מאיוש, שיש מקום לשבת ולדבר - עם כל הקלפים על השולחן, ולהסכים או לא, אבל כהתחלה רק להבין... כשמבינים או משתדלים להבין את הצד השני, הכל פתאום נראה אחרת... תפקחו האחד לשניה את העיניים ותתחילו לחיות את האהבה שיש לכם, בדיוק כמו שאתם רוצים
ואם אתם לא רוצים... ובכן... אז לא ... :-} העיקר הוא אושר בקבלה ובנתינה שיש... שיהיה לך טוב

למעלה