החבר שלי מכה שנית:)

leo18

New member
החבר שלי מכה שנית:)

שלום, אתמול חלקתי עמכם את סיפורו של חברי בעל האיבר הקטנטן (7 ס"מ). שאלתי אתכם מה לעשות, אם אני רוצה שהוא ימצוץ לי, אבל אני מפחד שהוא יתבייש, שכן, איבר מיני גדול משמעותית משלו (21 ס"מ). מה עלי לעשות ע"מ שהוא לא יתבייש... בתודה מראש ליאו

ojom

New member
חבר שלך...?!

ובכן ליאו... דבר ראשון עליך להודות במציאות... ייתכן כי איבר מינך קטן בכמה מידות ממה שאתה מספר לנו כאן... מנסיוני העשיר למדתי כי אנשים שנוהגים לומר את אורכו של איבר מינם מרבים לשקר על מנת להרגיש טוב עם עצמם. כל מטרתו של פורום זה הוא שתוכל להגיד את האמת בלי לפחד אז אנא ממך... ועוד דבר, עלי להזכירך כי מציצה בין גברים אינה חוקית במדינת ישראל ולכן נסה שלהמנע ממקרה לא נעים (אם אתה מבין למה אני מתכוון) וליסכום הרשה לי להוסיף כי אין דבר ה(לא) עומד בפני הוויאגרה יום טוב ותתפגר

leo18

New member
מידע נוסף!

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה עכשיו רק רציתי לשאול אותך. למה אתה חושב שמציצה בין גברים זה דבר לא חוקי? דבר שני, איני משקר ואני אף מזמין אותך לבוא ולבדוק את חברי ואותי ולהיווכח שאני דובר אמת עכשיו,אם תרשה לי להוסיף שאלה. אתה חושב שאם אני אתחפש לילד מסריח שגר בחור, אולי זה יגביר את החשק שלו? מה אתה אומר? בתודה מראש ליאו...

ojom

New member
מציצה נועזת

לליאו חברי משכבר ההודעות שלום רב ראשית ברצוני להודיעך כי אין צורך להתחפש לדבר מוזר שכזה... אולי אם ברצונך להרשים את חברך עליך להתחפש לאדם סטרילי שרגיש לכל דבר שזז ותהפוך את ביתך למקום סטרילי כמו בית חולים (ותשתדל לא לדם משום מקום בזמנים מסויימים) דבר שני שעליך לעשות הוא לגלח את ישבנך (מוצק או ג´לי זה לא משנה) על מנת להפוך אותו לנעים ללשון (והרי זה רק סביר להניח כי ישבנך שעיר כשל קוף) ובכן לסיכום אחרי שינוי קל בהופעה החיצונית ברצוני להודיעך כי אתה מוכן לקבל וגם לתת מציצה נועזת לחברך החתיך

leo18

New member
חוויה אוראלית

ובכן ידידי, גילחתי את ישבני. אני מוכן לקבל וגם לתת מציצה נועזת לחברי החתיך הבעיה היא שעכשיו מאוחר בלילה, ומאחר והוא מתגורר עם הוריו לא נעים לי להתקשר אליו הביתה. מה עלי לעשות? ושוב שאלה, מה לעשות אם אני לא ארגיש את איבר מינו בתוך פי? להגיד לו משהו או פשוט לעשות כאילו הכל בסדר??? אנא, ענה על שתי השאלות. בתודה מראש, ליאו!!! (שזה כמו ליאור אבל בלי ר´)

ojom

New member
you know what you are...

ובכן אישי הטוב... אזלו העצות מפי... לכן אומר לך זאת: א) עליך להמתין עד מחר בבוקר... כי לפי מיטב ידיעתי (ואני מכיר טוב את חברך) גם אתה גר עם הוריך ולכן אין זה הזמן המתאים לקיום יחסים אוראלים עם חבריך ב) אין זו הבעיה... הבעיה היא כזאת: מה תעשה במידה וחברך יומר לך כי אי הוא מרגיש את פינך בפיו... במצב כזה אל נא תכניס עצמך למבוכה אלא להיפך אמור לו כי לא כולם נתברכו באיבר גדול ויפה כשלו אבל לפחות הישבן שלך חלק... מקווה שהייתי לעזר ע.מ.י.

leo18

New member
the story of life

תודה לך על העצות אבל ברצוני לבקש כמה הבהרות א)אם אתה מכיר את חברי טוב, אולי תוכל להציע לו במקומי להיפגש מחר בבוקר, שכן, אני מפחד שהוא יתבייש (הפרשי הגדלים והכל), תסביר לו את המצב, וכי איני מעוניין לצחוק עליו, אלא לעשות לו כיף:)) ב)לחברי אכן יש בעיה בשפתיו והוא אינו יכול לחוש בהן, אך אין זו סיבה לצחוק עליו!!!. ג)תודה רבה על העצה - תחת חלק זה באמת מגניב!!! שלך בכבוד, ליאו...

ojom

New member
דוקטור מין מכה רביעית

לליאו חברו של חברי היקר א) עליך ללמוד דבר ראשון איבר מין מהו... שכן איני מאמין כי ראית בעבר אחד כזה (אף אחד כזה...) ולכן אנא למד על כל דבר לפני שאתה מכניס אותו לפה (עצה לכולם...) ב) הסברתי לו והוא מוסר כי הוא איננו מאמין כי יוכל לבצע בך מין אוראלי שכן אין הוא מוצא את איבר מינך גם כאשר הוא מחפש אחריו... ג) בלי קשר ל-ב חברך אמר: "אני יפגש איתו בכיף אלב לפחות שיביא דילדו...) ד) אין בעד מה :) דוקטור מין ע.מ.י

leo18

New member
דוקטור יקר שלום רב

א) אני מוכן לוותר על הנאתי האישית, ורק להעניק לחברי הטוב בחינה אוראלית:)), למדתי את הנושא ואני מוכן להעביר לו כמה שעורים. ב)אני מוכן שרק ינסה ג)אין לי דילדו ליאו!!! שאוהב את כל העולם (אפילו אותך)

ojom

New member
תחתונים חזיה ובנדנה לכיפה

ליאו חביב הקהל שלום א) חברך אומר כי הוא אינו חושב כי יוכל להנות ולכן מעדיף הוא "לתת לך מציצה" ולגמור את הסיפור (חברך הוא טיפוס יותר רוחני כפי שאתה יודע) ב)איני חושב כי יש מקום "רק לנסות" בשעת המין האוראלי שכן אחד משניכם עלול לאבד סופית את מה שאין לו... ג) חבל מאוד שאינך שומר אחד בקרבת מקום... דוקטור מין שדופק את כל העולם (אפילו אותך)

leo18

New member
כן...

דוקטור מין א)תגיד לו שאני פנוי תמיד למציצה ממנו... ב)תשאל אותו אם גם הוא יכול לגלח את התחת שלו ג) האם יש אפשרות שאני אוכל לזיין אותו??? ד)אולי תשאיל לי את הדילדו שלך?

ojom

New member
סקס סמים ומה שבניהם

ליאו איש ישראל אני מקווה מאוד שאינך מקווה ליותר מדי שכן בעיה של שפיכה מוקדת (שלך) תפגע בעיקר בך... ולכן חשוב טוב לפני שאתה מבקש החדרה של איבר מין מסויים לפיך איני חושב שקיים צורך בעוד ישבן מגולח בין בני הזוג ולכן לא אוכל לבקש זאת מחברך... אפשרות זו אינה קיימת באופן מעשי שכן ישבנו עלול להיות חזק מדי בשביל איבר מינך הדליל איני נוהג (בעיקרון) להחדיר את איברי לאיברים של בני מיני ולכםן איני מחזיר מכשיר שעשועים אישי בביתי... בכבוד רב דוקטור זיוני ע.מ.י

leo18

New member
המממממ

דוקטור יקר, שמתי לב שאתה מתיימר להכיר אותי יותר מדי טוב האם יכול להיות שאתה הוא החבר המיסתורי? בקשר לזה שהתחת שלו (או אולי שלך:)) חזק מידי, אני מוכן להתערב איתך שזה לא נכון, אני מוכן גם לבדוק את זה עכשיו בפארק שליד ביתי... אני מוכן אף לוותר על זה שתגלח את ישבנך. שלך, ליאו, שמזמין אותך לחוייה של שיכרון חושים... נ.ב. אני פעם ראיתי דילדו בביתו של חברי...

ojom

New member
מציצות ליקוקים

ליאו אישי המאוד לא מפותח אילו דברי שקר... מוזגמים!!! האם ברצונך לחלוק עימנו מהי ההרגשה של איבר מין גדול וזכרי שחודר אליך?? האיש שכבר אין לו מה להגיד :(...

leo18

New member
אההההה

איני יודע מה ההרגשה אבל כפי שאמרתי אני מוכן שתבוא עכשיו ותלמד אותי עכוזי מוכן ומזומן לקראתך חברי הטוב משכבר הימים שמתחזה לדוקטור שלך, ליאו

ojom

New member
סמים ומציצות... עמו נעליים ישנות

ובכן ליאו... מה אומר ומה אדבר... עלית עלי! אנ´לא יכול יותר אני גמרתי זהו אני מודה באמת!!! זה אני זה אני!!! מרוצה?! אתה שמח?! fuck it... איך ידעת?!?! אני לא יכול יותר להראות בשום מקום! נו בחייך לא היית חייב להסגיר אותי! עוד לא יצאתי מהארון אתה יודע... התחת שלי עוד בתול מבחינת כולם איזה ביאוס תחת איתך :( למרות שלא נוכל להתראות אוהב אותך לנצח שלך בפעם האחרונה... האיש בעל ישבן הזהב

leo18

New member
אבל למה?

נו חברי הטוב מה איכפת לך? במילא אין לך כרגע מישהו יותר טוב:)) אני אתן לך לזיין אותי אפילו!!! אין יותר טוב מזה!!! אני מציע עוד רבע שעה ליד הנדנדות מה אתה אומר?? אני אביא את השמיכה:) שלך... ליאו

ojom

New member
כוורת חוזרת

יש לי רק דבר אחד לומר לך בשם כולם... תמות תמות אולי עכשיו תמות? אתה עדיין חי וזה לא נחמד לכן אולי תמות?

למעלה