החבר שלי אתמול התחיל

The last 1

New member
החבר שלי אתמול התחיל

את שלבי היציאה מהארון שלו... הוא סיפר לחבר הכי טוב שלו. אני ממש גאה בו ושמח בשבילו שחבר שלו קיבל את זה בצורה ממש טובה. אבל האמת שאני קצת חושש איך זה ישפיע עלי, האם הוא יצפה ממני גם לעשות צעד כזה בשלב כלשהו? אוהב את כולכם...

לירוי25

New member
יכול להיות שהוא יצפה אבל חשוב

שתבהיר לו שהצעדים שלו בכל הקשור ליציאה מהארון לא כוללים אותך בתוכם. יציאה מהארון הינה צעד גדול ומורכב, חשוב שתעשה את זה בזמנך החופשי בלי לחץ מאף אחד.

The last 1

New member
זה קצת יותר מסובך...

אנחנו די בקשר מרחוק כבר חצי שנה... בחצי שנה הזאת היו לי שתי מערכות יחסים עם בנות ורק שבוע שעבר אני והוא לקחנו את הכל צעד אחד קדימה (נשיקה ראשונה). ושאתמול הוא סיפר לי קצת חטפתי הלם כי אני באמת לא יודע מה הוא יצפה ממני לעשות, אני יודע שאני גם נמשך לבנות ואני איתו רק בגלל שהתאהבתי בו בכל מיני נסיבות (בעיקר שיחות נפש מדהימות שהיו לנו)... בכל מקרה אני נורא גאה בו ושמח בשבילו... אבל אני בא ממשפחה קצת דתית (ולמרות שאני לומד בפנימייה דתית אני מגדיר את עצמי חילוני לגמרי <מתי שאני בבי"ס אני שומר על החוקים>)... ככה שאין לי אף חבר ממש קרוב לספר לו על זה! :(

לירוי25

New member
במקביל לדברי מרקו

לפני שאתה מסיק מה הוא יחשוב, יגיד, יעשה או יאכל לארוחת בוקר נסה לדבר איתו. אם יש לכם שיחות נפש מדהימות כהגדרתך התקשורת בינכם צריכה להיות פתוחה וטובה בלי שום עכבות כלשהן. יש לך חשש ממשהו שאולי עלול לקרות וחשוב שהוא ידע ממנו. כמו כן אתה אומר שאתה עדיין נמשך לבנות, מה זה אומר לגבי הקשר בינכם? יכול להיות ששניכם בכלל רואים אותו באור אחר לחלוטין לאור הנשיקה וגם על כך חשוב שתדברו ותבהירו אחד לשני בדיוק מה אתם חושבים, מרגישים ואיך העתיד נראה לכם מנקודת מבט נוכחית. בהצלחה!

marco

New member
מסכים לגמרי

אני לא ממליץ לצאת מהארון רק בגלל ש... אלא, כאשר תרגיש שזה הדבר הנכון והמתאים ביותר עבורך. אני מקווה שחברך יבין ויקבל את החלטתך. בהצלחה!

למעלה