החבר שלא גומר

נו אז

אל תבזבזי את זמנכם בשאלות בפורום הזה, אלא תפנו ליעוץ וטיפול מקצועי. תשאלי בפורומים שציינתי ותקבלי כיוונים ודרכי פתרון.

יש לי פתרון פשוט בשבילך

אם לוקח לו 45 דקות לגמור ואת מעדיפה שיגמור אחרי 5 דקות, אז שיאונן לבד 40 דקות ואז תצטרפי אליו.

dbsg

New member
תעשו הפסקה ארוכה!

בהפסקה ארוכה החשק עולה וגם כמות של תאי-זרע. דבר נוסף תגרי אותו יותר למשל לרדת לו{הלוואי עלי} לפני חרירה. מקווה שזה יעזור. בהצלחה!

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif

הוא צריך ללמוד לשחרר את עצמו, זה תהליך שהוא צריך לעבור עם עצמו , אין ספק שזו בעיה פסיכולגית יותר מאשר פיזיולוגית. אם הוא לא מצליח לטפל בעצמו לבד , כנראה שהוא יצטרך טיפול והכוונה מקצועיים יותר , את זה תוכלו למצוא בפורומים שלש"ז הפנה אתכם. כדאי לקרוא חומר בעניין התופעה של "שפיכה מעוקבת", על מנת להבין את מה שעובר עליו. כל שיש לי לומר לך זה אשרייך, גם אני רוצה אחד כזה.
ושלרגע לא תחשבי שזה עניין שלך , זה עניין שלו בלבד וזה לא קשור למשיכה המינית/חוסר משיכה מינית שלו אליך.

nakedteddy

New member
הייתי חבר שלא גומר

בתור אחד שהיה פעם בתפקיד של החבר שלא גומר, אולי אצליח לתת לך איזה עצה שימושית... בסוף הייתי אמנם גומר בחצי מהמקרים, אבל גם זה אחרי שהייתי עושה לחברתי דאז שפשפת רצינית :) אם לחשוב על הסיבות, אז היו 2 הראשונה: היא לא ידעה מה אני צריך, ולא הייתה קשובה, כנראה בגלל אנחה שגויה שאין גברים שלא גומרים, ואם לתת לו לזיין הוא יגמור. צר לי לאכזב את הבנות, אבל לא תמיד הדבר ככה, ולפעמים הבחור צריך עזרה (או סוג של שיתוף פעולה מיוחד) כדי לגמור. השנייה: ממש לא היינו מתוזמנים מבחינת הסקס שלנו, היא גמרה מהר מדי, ואז כשהייתי קרוב ללגמור, היא הייתה "נו עוד טיפנ, נו, נו נו, הנה זה בא" ואז התאפקתי, ואז היא בדיוק נרגעת לרגע של זולה, ואז אני עוצר וכל ה... יורד כבר... מבינה מה אני אומר? עצה שלי, תנסי פעם סקס כזה שאת באה אליו ללא כוונה לגמור, אל תנעלי בתחושות שלך, ותנסי לקרוא את שפת הגוף שלו, במקרה הצורך אפילו תזייפי, אם את רואה שהוא קרוב, אבל מתאפק ומחכה לך. מבטיח לך שהוא יגמור ועוד איך תוך 5 דקות. ואם הוא כזה זיין גדול, אז הפיצוי שלך לא יאחר לבוא :)

אני פעם יצאתי עם מישהו

שיכל למשוך כמה שבא לו ולפעמים הוא היה עושה לעצמו הפוך כי כבר היה מושך יותר מידי. בלי כוונה, ובלי תכנון, הייתי מגיעה קרוב לשיא שלי והייתי לוחשת לו "אני רוצה שתגמור" והוא היה גומר תוך שניה. הנקודה היא מה שהוא אמר לי על זה אח"כ... הוא הסביר לי, שהוא יכול למשוך כמה שבא לו, ושהוא פשוט בהלם ולא קרה לו עם אף אחת אחרת, אבל איך שאני אומרת לו את זה, הוא מתחרפן לאללה וזה "פותח את כל הברזים בלי לשאול אותו", ככה הוא היה אומר. תנסי דיבורים או כאלה, אולי זה יעורר אותו לגמרי..

הייתי אומר לחבר ש...

יחליף חברה !
האמת שגם לי זה קרה בעבר עם נשים שהמשיכה המינית הייתה שם אבל ברגע שזה הגיע לסקס,הבחורה הייתה שוכבת כמו בובה ו/או הייתה מרוכזת בעצמה במקום להפוך את הסקס למשהו שהוא משותף לשניים. אז תנסי פשוט להיות איתו ולהשתתף איתו בסקס ולא לחשוב על איך את גומרת. וכן זה משפיע המון...מסתבר שיש גברים שעדיין חושבים על נשים בסקס ואיך לתת להן את החוויה לסקס טוב שלא כמו רוב הגברים שבאים משגלים בחמש דקות ושלום שלום. תשתתפי איתו בסקס ואל תחשבי על עצמך.

FinaLMakeRr

New member
אותה בעיה, ויש פיתרון!

מין אנאלי. נ.ב: המון תלוי בבחורה, יש בחורות שבחיים לא יגרמו לבחור לגמור מירידה למשל...

למעלה