החבר שלא גומר

החבר שלא גומר

היי יש לי שאלה בעיקר לבנות שביננו מה עושים עם חבר שלא גומר בסקס? הוא יכול להמשיך ולהמשיך דקות ארוכות בלי הפסקה ובכול התנוחות. וכלום הוא לא גומר ,אני כבר גומרת מזמן או שכבר זהו התפרקתי מכול הכוונים והוא עוד לא גומר, חשוב לציין שהוא אוהב אותי מאוד ונמשך אליי והוא לרוב יוזם את הסקס. אבל הוא לא גומר
מה אפשר לעשות כדאי שיגמור? ניסיתי הכול כבר

מותק הוא לא הומו !!

והוא כוסון רצחחחחחחחחח ,וגם חרמן לא קטן אבל לגמור הוא לא יכול (הוא גומר בסוף אבל אחרי מלא זמן)

אנחנו חיים ביחד כבר שנתיים

מונית הוא לא יזמין ,אבל כוס מים קרים הוא כן יביא. וכדאי שגם אתה תשתה קצת מים תתקרר קצת

כמו שיש

נשים שלוקח להם זמן גם אצל גברים זה ככה.. דבר כזה נובע בדרך כלל אחרי שהגבר מושך ומושך ומושך ואז נקודת האל חזור הולכת אחורה מדי מה שמאריך לו משמעותית את זמן הגמירה.

אין הרבה מה לעשות

רק תשימי לב שהוא מרוכז בך לכל אורך הסקס. יש טכניקה לבנים לא להתרכז ממש בבת זוגתם ובמה שנעשה בחדר כדי למשוך את זמן הגמירה (אם תהיתן..) אני אחפש לך פרטים נוספים לגבי שפיכה מאוחרת. :)

Igalya

New member
תשאלי אותו אם הוא מביא

ביד הרבה. לא בצחוק. יכול להיות שהוא עושה פעם פעמיים ביום ואחר כך קשה לו בפעם השלישית למסכן. אחרי שיומיים שלושה הוא לא יגמור הוא בטח יגמור הרבה יותר מהר. ובכלל, חשוב לדבר על זה, תשאלי אותו מה בא לו ומה יעשה לו טוב, בפתיחות. בהצלחה.

Igalya ניסינו גם את זה ו..........

הוא לא מביא ביד, יש לו אותי
אבל ניסינו לא לקיים יחסי מין במשל שבוע והוא גם לא אונן במשך השבוע הזה אחרי 4 ימים הוא נשבר וקיימנו יחסי מין. הפעם הראשונה לקח לו 45 דקות בערך לגמור , וזה כמובן לא הספיק לו והפעם השניה נמשכה ונמשכה ונמשכה........... חשוב לציין הוא לא לוקח שום כדורים ,הוא לא מעשן ,והוא נשבע לי שהוא לא מנסה למשוך ושהוא נמשך אליי מאוד ומגורה ממני,

capucinoLongo

New member
תעבירי אותו חור שמאחור לאחר שטחן

מלפנים, ואם לא קשה לך, בין הציצים עד הלשון

לבד הוא גומר?

קראתי שהוא לא מאונן כי יש לו אותך אבל שווה לו לבדוק עם עצמו, כמה זמן לוקח לו לגמור אם וכאשר הוא כן מאונן. בכל מקרה, שפיכה מאוחרת, ממש כמו שפיכה מוקדמת היא בעיה מנטאלית, התנהגותית שניתן לפתור ע"י פניה לסקסולוג. ממליץ לך בחום לברר בפורום "טיפול מיני ומיניות" או בפורום "זוגיות וטיפול מיני".

למעלה