החבר רוצה פסק זמן

Runar

New member
החבר רוצה פסק זמן

אני והחבר יוצאים קרוב לשנתיים ,אני מרגישה שכל הזמן הוא נותן תשומת לב לחברים שלו יותר מאשר אליי. כל פעם שחברים שלו צצים הוא צריך לתת להם יחס ואני לא יכולה להשאר איתו בכיף....למשל כשהייתי אצלו ביום הזכרון זוג חברים שלו עברו באיזור של הבית שלו וקפצו לבקר בדיוק כשהתחלנו לראות סרט אבל לא הספקנו כי הם באו ,הם באו לשאול אם הוא יכול לסדר להם תקלה במחשב והוא מייד נענה בחיוב ואמרו נבוא עוד שעה ...אפילו לא היה אכפת לו אם זה מפריע לי שהם יבואו...הוא תמיד אומר זה חברים! כשהם באו הוא יישב על המחשב שלהם 3 שעות בסלון איתי ,ודי השתגעתי . כשהם הלכו בערך ב 1 בלילה ,הוא אומר לי אני עייף ,,,ואז התחלתי לריב איתו מה אתה עייף פתאום שהם הלכו??יכולת לסדר להם את המחשב בפעם אחרת???ואמרתי לו יאללה בוא קח אותי הביתה ואיך שהוא הוריד אותי בבית התעצבנתי טרקתי את הדלת של הרכב והלכתי.והתחלתי לשלוח לו הודעות טקסט בקללות ואז כתבתי לו אני רוצה להפרד...כל פעם שאני רבה איתו אני שולחת לו הודעות sms שנמאס לי ואני רוצה להפרד. הוא מתעצבן מזה שאני שולחת לו את ההודעות האלה שכל שבוע אני רוצה להפרד...ואומר לי כל פעם שלא נראה לו שכל פעם שאני עצבנית אני ישלח לו SMS פרידה. והוא אומר שהוא צריך פסק זמן ממני שבוע ושכרגע אנחנו פרודים ,שאני חונקת אותו,שהוא צריך זמן לחשוב,ושידבר איתי עוד שבוע.הוא גם מדבר אליי בזלזול בעצבים ופוגע בי אני בוכה לו וזה לא ממש עוזר. באמת שאני לא מבינה מה לעשות כבר !!! אני אוהבת אותו ויודעת שגם הוא אז למה הוא עושה לי את זה? מה אני אמורה לעשות שבוע?? לבכות?להשתגע?להתגעגע? אוף אני מרגישה חרא!!!

chenby

New member
כשקראתי את זה

חייכתי כי חשבתי שאת בת 16 17 אבל אז ראיתי שאת בת 26 תגידי את ילדה? מה זה קללות והודעות נאצה ואיומים? אני צריכה ללמד אותך את אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך?

hagitoby

New member
נשמע לי

שיש לך סיבה לכעוס אבל להתנהג כפי שהתנהגת זה לא במקום אולי הוא באמת לא מתאים לך,אם ככה הוא מתנהג. דיברת איתו על הבעיות.?ניסית?העצה שלי על כמה שזה קשה תמשיכי הלאה,תמצאי מישהו שמתאים לך.בהצלחה.

בחינת נוכחות ביציות

אין מה לומר, חברשל'ך אסטרטג השכונה. מצד אחד תקע אותך עם כל הכעס הלא פתור שיישאר אצלך, ומצד שני אמר לך "נו, נראה אותך נפרדת שמא נפרדת", והפך את לוח המשחק. שם אותך על הולד, לרתוח, לטפס על הקירות, ליפול משם ולהתרסק, לזחול חזרה על ארבע, לעשות פרצופים ובסוף להתמסר בריקוד הכנעה סוער שיופסק ברגע שהחבר'ה יגיחו, עוד לפני שתרגישי שמבחינתך זה באמת נגמר. אמרת - די, לא מתאים שאני סקנד בסט. עכשיו לכי תוכיחי שיש לך סיי, ושאת באמת חשובה.

נומלה

New member
או אולי שהיא תתבגר קצת?

החבר הוא לא צוות הוואי ובידור לחברה שלו 24/7.

nowonder

New member
הוא פשוט

מלמד אותך, מה שהיית אמורה ללמוד כבר בגן חובה: "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך". בפעם הבאה שאת שולחת לו SMS שאת רוצה להיפרד, תדעי שיש מצב שהוא רוצה להפרד ממך קודם.

Runar

New member
הוא גם היה לא בסדר

כל פעם שאנחנו רבים אז אני מתעצבנת כי הוא לא מדבר על הבעיות הוא מתגונן!!!!!!!! יאללה כמו שטן הזוג חברים שלו הזה נפל עלינו ביום הזיכרון ,בדיוק איך שאנחנו מתחילים לראות סרט הם באו ואיך שהם באו הוא מייד קם לא עניין אותו הסרט ,הוא בנאדם כזה שיעשה בשביל חברים הכל ,הוא בנאדם טוב לא יכול להגיד לא,סך הכל התעצבנתי מיזה שהוא מסכים לסדר להם את המחשב בזמן שאנחנו ביחד רואים סרט מה זה לא יכול לחכות לפעם הבאה?הוא אומר לי אל תנהלי לי את החיים,את חברים שלי אני לא רואה כל יום...ואותך כן! ואני והוא נפגשים בכלל פעמיים שלוש בשבוע. לפני יומיים שנפרדנו אמרתי לו אני לא יכולה אני חייבת לראות אותך ושכבנו הוא נישק אותי כאילו אנחנו עוד ביחד. איך אפשר להתנהג אליי ככה אני בנאדם עם רגשות אי אפשר להפרד על שטות כזאת... אז התעצבנתי ושלחתי בטעות שוב את ההודעה הזאת "זה נגמר..." בפעם השלישית והבטחתי לו שאני לא שולחת את ההודעות האלה יותר. ממה יש לו להשתגע?זה סך הכל הודעה לא התכוונתי באמת. אתם חייבים לעזור לי איך אני מחזירה אותו אליי....? אני יודעת שהוא אוהב אותי עוד..הוא פשוט עצבני. אל תרדו עליי בבקשה עשיתי טעות ביקשתי סליחה אני חייבת שיתן לי צאנס איך אפשר להחזיר אותו אליי בפעם השלישית????. נו זה אהבת חיי ...:(

אייבורי

New member
דווקא נראה

שהוא פתר היטב את הבעיה. אבל באמת כדאי שתלכי לכמה סדנאות או שמא טיפול מסודר ועמוק 1. סדנת ביטחון עצמי מופרז והכרת המציאות 2. סדנת שליטה בכעסים והפסקת שליחת סמסים נאצה 3. סדנת העפתי לך כאפה ולא התכוונתי, מותק אני מצטער 4. סדנת כיצד חושבים לפני שמשתוללים. קחי את הזמן ואחרי כל הסדנאות תוכלי לקיים זוגיות. כרגע, זה באמת רק יגמר בבכי

רגע, אני לא ממש הבנתי

את הודעת לו בSMS שאת רוצה להיפרד (אגב, בעיני דרך לא מכובדת), הוא כיבד את רצונך, נפרד ממך ולא מציק או מפריע לך, כלומר קיבלת מהבחור בדיוק את מה שביקשת, אז למה את לא מרוצה?

אייבורי

New member
שאלה

איך יודעים א. כתבה ולא התכוונה ב. כתבה והתכוונה ג. לא כתבה וכן התכוונה ד. לא כתבה ולא התכוונה

ריגושים

זה שרשור למטה עם ההתקף לב
אז לאט לאט

../images/Emo12.gif

נומלה? שאני אבין?! את מציעה שלישיה?
מצד אחד נשמע מעניין, ואפילו מפתה... אבל מצד שני, אני לא יכולה
- זה חסר חמלה, שתי חופרות על אחד עם מוגבלות קליטה, גובל בהתעללות בחסר ישע

למעלה