החבר מבולבל

jema123

New member
החבר מבולבל

שלום לכם צריכה עזרה.. יש לי חבר מזה שנתיים וחצי ואנחנו גרים יחד במשך הזמן שלנו יחד שמתי לב שהוא לא ככל הגברים שיצאתי איתם הוא יותר רגיש משאר הגברים ופחות מיני ממני זאת אומרת שאני לרוב האקטיבית במין והיוזמת ועוד כמה דברים הם שהוא לא ממש יודע איך לענג אותי, ניסיתי להסביר ולבקש אבל זה לא הגיע בטבעיות. אנחנו החברים הכי טובים וממש ראינו את העתיד שלנו יחד דיברנו על חתונה בית ילדים.. לפני יומיים הוא אמר לי שהוא היה רוצה להיות אישה ושכל החיים שלו הוא הרגיש ככה ושהוא לא ממש נמשך לנשים אלא מעדיף שהייתי גברית יותר והכל נאמר בבכי ודמעות הוא לא התנסה לעולם במין עם גבר ועכשיו הוא אומר לי שזו הייתה טעות שהוא אמר לי את כל הדברים האלה רק כי הוא לא רוצה לשקר לי ולעצמו אבל הוא מרגיש שהוא הרס לעצמו את החיים ושהוא אוהב אותי ורוצה לחיות איתי אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד הוא האהוב שלי ומצד שני אני יודעת שיש לו מחשבות שהלוואי שהייתי גבר ולא אישה. עזרה.

SexAngel

New member
הבעיה רגישה - וגם הפתרון צריך להיות כזה...

הדבר הראשון שחשתי מקריאת ההודעה שלך היא הרבה כבוד נוכח הבגרות ואורך הרוח שאת מפגינה כלפי המצב. אני לא בטוח שהרבה נשים במצבך היו מוצאות את הכוחות לפנות לפורום או לכל אמצעי אחר על-מנת למצוא פתרון למצב תוך התחבטות במצב. השאלה הנשאלת היא עד לאיזה שלב את מוכנה ללוות את התהליך שהחבר שלך עובר, והוא כנראה עובר כזה גם אם זה התפרץ רק לאחרונה. התובנה הראשונה שאת צריכה להגיע אליה היא שגם אם תמשיכו לחיות יחד לא יהיה שם כלום מעבר לחיים משותפים שדומים במבנה ובתוכן לכל שותפות אחרת בדירה. הערך המוסף מחד והרועץ הגדול מאידך היא העובדה שבשותפות הזאת קיים גם רגש, ומתוך ההודעה שלך עולה כי הוא גדול - וכאן את יכולה להתחיל לטעות לחשוב שקיים איזשוהי סיכוי לקשר רומנטי ביניכם. אני מניח שהדמעות שזלגו מעיניו של חברך יכלו לנבוע מכמה סיבות, ביניהם מבוכה מעצם השיתוף, הבושה שהוא אולי חש בזמן שסיפר לך, החשש מהתגובה שלך לנושא ועוד סיבות רבות. מה שמשותך לכולן היא העובדה שהסנטר סביבו הכל נסוב כרגע הוא הנושא המיני של החבר שלך. אני מניח שה"בריחה" שהייתה לו בזמן השיחה חזרה לרצון להמשיך ולחיות איתך באה ממקום שרוצה לגמד את האפקט של הדברים שנאמרו, לשדר עסקים כרגיל לכולם - ובעיקר לו. תביני, אם לך נדמה שנותרת אובדת עיצות - הרי שהוא חי כך מזמן. התגובה הראשונה של להתחפר במקום מוכר היא מובנת, אך לא ממנה תוכלי להמשיך לצמוח הלאה. וכאן ההחלטה, ברובה, נמצאת בידיך; את יכולה להחליט להמשיך לחיות איתו מתוך תקווה שבאמת תוכלו להקים משפחה משותפת רק כדי להתאכזב בהמשך. מצד שני את יכולה לבחור להמשיך איתו בתהליך כדי לגרום לו להפתח לנושא מעט יותר. אני מאמין שמתוך הגילויים שבשיחות תגיעי גם את למסקנות שיראו לך לנכונות להמשך הקשר ביניכם. בכל מקרה, לא הייתי מציע לך לשגות במחשבות שמדובר במשהו שתוכלי לשלוט בו או לשנותו. מהודעתך אני מסיק שלא מדובר כאן בצמד מתבגרים אלא בזוג אנשים מבוגרים ובוגרים דיים, וכואב עד כמה שישמע, כך גם צריכות להתקבל ההחלטות - בבגרות. שיהיה המון בהצלחה, טל.

dert

New member
מה המצב

קודם כל אני חייב להתוודות על האומץ שיש לחבר שלך לספר לך דבר כזה כי זה ממש לא קל ולא כל בחורה מסוגלת לקבל דבר כזה אם הוא סיפר לך למרות הכל כנראה שהוא לא יכל יותר לשקר לך ויותר מזה גם לרמות את עצמו כי כך הוא מרגיש לי אישית הייתה חברה ארבע שנים והייתי איתה ובשלב מסויים הבנתי שאני "עובד" על עצמי ומבזבז את הזמן שלה בגלל שתמיד חילחלה ההרגשה שאני נמשך לצד השני אז קמתי ועזבתי בלי סיבה כי לא ניתן לחיות ככה כמה שהרצון גדול וטוב ואולי יש אפשרות לשינוי חבר שלך צריך את הזמן שלו וספייס שלו כדיי להתנסות עם גבר יכול להיות שזה יתאים לו יכול להיות שלא וזו הייתה רק פנטזיה את יכולה לעזור לו בתהליך בשיחות וכו אין טעם לנסות לשנות אותו הריי אני מכיר בדיוק מה עובר עליו אולי בכלל הוא יגלה שזו הייתה סתם פנטזיה או שהוא דומיני או וואט אבר אני מקווה שתביני איתו ותהי שם בשבילו בסך הכל הוא לא רצה לפגוע בך יותר אהבה זה דבר כואב ומפתיע לפעמים שיהיה לכם לילה טוב או בוקר וד"ש לחבר.....

רסקול

New member
כמו שני המשיבים לך קודם לכן

כל הכבוד לך על היכולת להכיל את החבר שלך בצורה אמיתית כל כך. אבל, אני לא חושב שתפקידך לטפל בו או ללוות אותו בשום תהליך שהוא עובר. כאן את צריכה להעמיד את עצמך בראש סולם העדיפויות שלך, כי העתיד הזוגי שלכם, לפי הדברים שאת מספרת לא מבטיח לך הרבה. בהצלחה

מה שאת צריכה לשאול את עצמך

זה למה לעזעזל את יוצאת עם קוקסינל?!? דבר ראשון עצם זה שלא שמת לזה לב עד עכשיו מעלה הרבה מאוד סימני שאלה, כמו למשל: איך את יוצאת איתו כל כך הרבה זמן. בכל מקרה, מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא - להפרד וכמה שיותר מהר- כל יום שאת נמצאת עם כזה בן אדם את רק מזיקה לעצמך יותר...

SexAngel

New member
לא תמיד קל להבחין, תתפלא לשמוע...

אני לא הייתי ממהר להפנות אצבע מאשימה כלפיה או כלפי כל אחד מהנוגעים בסיפור. אהבה היא רגש בלתי רצוני שמה לעשות, לא ניתן לשלוט בו פעמים רבות.

לא האשמתי אף אחד

מה שכן, לא ברור מה בכלל יש להתייעץ איתנו בנושא כשברור כשמש שהיא לא צריכה לנהל מערכת יחסים עם כזה בן אדם. לא צריך תואר שני בפסיכולוגיה בשביל להבין את זה

SexAngel

New member
יכול להיות...

אבל הרבה פעמים הפורום משמש לא רק מקום לקבלת ייעוץ אלא גם מקום שניתן לשתף בו. לא תמיד החיים מאפשרים לנו לפרוק מהלב בעיות או טירדות מכל סיבה שלא תהיה.. יש משהו באנונימיות שנוסך בכל אחד מאיתנו ביטחון מחד ומצד שני נותן במה לשיתוף...

האם החבר נהנה להיות איתך באינטימיות חיבוקים+?

שלום חשוב לדעת אם החבר שלך נהנה לשכב איתך במיטה,ואני לא מדבר על סקס,,לחבק אותך, להתנשק איתך צרפתית ,מסגים וכו" אם את לא זוכה ממנו למגע של חום מלטף אז באמת חבל לך על הזמן ואת צריכה לעבור הלאה. את יכולה גם לבדוק אם הוא נמשך אלייך מינית לפי הזיקפה שמקבל שאתם נמצאים ביחד, לא מבין איך אחרי תקופה כל כך ארוכה נזכרת בבעיה זאת. אני מאחל לך בהצלחה!

התכוונתי לאינטימיות חיבוקים מגע, וכו" ללא סקס

אם גם את זה אין לה חבל לה על הזמן לגעתי

ABO3

New member
כל הכבוד שהוא אמר לך

למרות שעברו שנתיים וחצי, כל הכבוד שהוא היה כנה איתך ואמר לך את זה עכשיו בגלל שזה נורא קשה ועוד לחברה שלך... צריך הרבה אומץ. זה אומר שבאמת אכפת לו מימך והוא לא רוצה להכאיב לך.

הוא לא נשמע מבולבל בכלל

ההפך , סוף סוף יצא המרצע מין השק. ומכיוון שאת לא יכולה להיות גברית, כך לפחות אני מקווה הפתרון הוא לגשת איש איש לדרכו הוא. ועצוב לי לשמוע שראית את העתיד שלך עם מי שנשמע שהוא לא מיני, מדוע את מתפשרת? האם את גוזרת על עצמך חיי מין גרועים לכל החיים? את צעירה, רק בת 22 מאחלת לך שתמצאי גבר שיאהב אותך כפי שאת, שימשך אלייך , שלא תוכלו לצאת מהמיטה מרוב תשוקה. את צריכה להפרד ממנו ויפה שעה אחת קודם..... ממש כמו בשיר, אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו.

noaoosh4

New member
../images/Emo14.gifאת צריכה לעזור לו כנסי !

קודם כל אם הוא ניגש אלייך בדמעות הוא ניראה עצוב ,שבור כזה שנימאס לו בחיים את צריכה לנסות לדבר איתו ולהבין מה מפריע לו בעומקי נישמתו ובחייו אם קרה לו משהו ,הוא נעלב בחיים או מיקרה שהוא מאוד ניפגע בו והגיע למסקנה שהוא רוצה להיות אישה ותנסי לעזור לו במיקרה אם את אוהבת אותו באמת תשקיעי מחשבה לפיתרון במיקרה שלו ותעזרי לו מכל הלב. תגידי לו שהוא חשוב לך הוא נולד גבר והוא ישאר גם גבר והומואים זה בולשיט זה לא יעזור לו וזה גם אסור אם הוא לא רוצה למות מוקדם . ואם אלה משיכות מיניות שלו והוא בדעת עצמו רוצה להיות הומו אאז תחתכי ממנו כי הוא ישאר עם הציפיות האלה ואת תצאי עם הומו שזאת בושה הוא יהיה כולו מסריח ........ בקיצור ממש לא כדאי, ואם הוא מתכנן להיות הומו אז שישכח ממך . נכון שאמרת שהוא רגיש יכול להיות שכך הוא ,הוא לא מכור גדול לסקס וזה לא נורא לדעתי -זה עדיף מאשר חיית מין שתפרק אותך . הגברים אלה שאוהבים סקס הם לא מציאה גדולה לדעתי ומישהו לא צריך ממש להיות קיצוני אם הוא רוצה אותך ואת מעוניינת לסקס אז שיעשה את במקסימום שלו לא צריך להגזים ! אם את מעוניינת במישהו קצת יותר גברי וחזק ואת פשוט מרגישה שאתם לא באותו מקום ,הרצונות שלכם שונים ואת מרגישה שהוא לא בחור מתאים לך תיפרדי ממנו זה יהיה טוב לשניכם תאמיני לי עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ואחר כך תתחרטי

SexAngel

New member
גיבוב של שטויות חסרות שחר!!

הבערות שההודעה שלך משדרת פשוט מקוממת! גם אם אני לא אתייחס לתיאורים הרבגוניים שלך בנוגע להומוסקסואליים, הרי שדי לקרוא את שאר השטויות שרשמת כמו שהומוסקסואליות מקצרת את תוחלת החיים כדי להבין שהתגובה שלך רחוקה מהמציאות כמו שהשמש רחוקה מכדור הארץ. אני לא יודע מה אמת יש בגיל שציינת בכרטיס האישי שלך, אבל אין ספק שאת ילדה אינפנטילית שעדיין לא הספיקה לבקוע מהביצה החשוכה שלה לעולם האמיתי. באיזה זכות את מבטלת את אוכלוסיה שלימה בטענה שמדובר ב"בולשיט"? זה פשוט מדהים כמה נאצה הצלחת לרכז בהודעה אחת. יתרה מזאת, מההודעה שלך עולה שיחס שלך לגבר הוא שווה ערך לויברטור שהבטריות שלו לא מלאות. רגש הוא חלק חשוב והכרחי בכל מערכת יחסים, והטענה כאן היא אמביוולנטית, כיוון שחשוב שבכל קשר יהיה רגש מעבר לסקס - אבל במקרה הספציפי הזה לא די ברגש כדי להחזיק את הקשר. מה שעוד יותר מקומם זה שכל מטרת העזרה שאת מייעצת לה להעניק לבן זוגה מגיעה ממקום אגואיסטי גרידא שכל עניינו "להעביר" אותו חזרה למתרס בו לדעתך הם יוכלו לקיים איזשהי מערכת יחסים ( אותו מקום בו לטענתך אין צורך בגברים שמפרקים את הצורה). הרי לשיטתך אם הוא לא ישאר איתה בסוף בכך מסתכמת לה צלם האנוש שלו והזכות שלו לאמפטיה מצד בת הזוג שלו... ומלכתחילה לא היה טעם לבזבז את הזמן... עצוב לי לראות שיש אנשים שמחזיקים דיעות כשלך.

noaoosh4

New member
../images/Emo14.gifאת צריכה לעזור לו כנסי !

קודם כל אם הוא ניגש אלייך בדמעות הוא ניראה עצוב ,שבור כזה שנימאס לו בחיים את צריכה לנסות לדבר איתו ולהבין מה מפריע לו בעומקי נישמתו ובחייו אם קרה לו משהו ,הוא נעלב בחיים או מיקרה שהוא מאוד ניפגע בו והגיע למסקנה שהוא רוצה להיות אישה ותנסי לעזור לו במיקרה אם את אוהבת אותו באמת תשקיעי מחשבה לפיתרון במיקרה שלו ותעזרי לו מכל הלב. תגידי לו שהוא חשוב לך הוא נולד גבר והוא ישאר גם גבר והומואים זה בולשיט זה לא יעזור לו וזה גם אסור אם הוא לא רוצה למות מוקדם . ואם אלה משיכות מיניות שלו והוא בדעת עצמו רוצה להיות הומו אאז תחתכי ממנו כי הוא ישאר עם הציפיות האלה ואת תצאי עם הומו שזאת בושה הוא יהיה כולו מסריח ........ בקיצור ממש לא כדאי, ואם הוא מתכנן להיות הומו אז שישכח ממך . נכון שאמרת שהוא רגיש יכול להיות שכך הוא ,הוא לא מכור גדול לסקס וזה לא נורא לדעתי -זה עדיף מאשר חיית מין שתפרק אותך . הגברים אלה שאוהבים סקס הם לא מציאה גדולה לדעתי ומישהו לא צריך ממש להיות קיצוני אם הוא רוצה אותך ואת מעוניינת לסקס אז שיעשה את במקסימום שלו לא צריך להגזים ! אם את מעוניינת במישהו קצת יותר גברי וחזק ואת פשוט מרגישה שאתם לא באותו מקום ,הרצונות שלכם שונים ואת מרגישה שהוא לא בחור מתאים לך תיפרדי ממנו זה יהיה טוב לשניכם תאמיני לי עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ואחר כך תתחרטי!

jema123

New member
תודה לכם באמת

כפי שכבר בטח הבנתם אין לי ממש לאן לפנות ולמי לספר ובאמת שאני שמחה שיש לי לפחות איפה לשפוך את הלב. ובתשובות לשאלותיכם יש ביניינו חיבה ואהבה וחיבוקים לא הייתה לו לעולם בעייה של זקפה איתי פשוט כשאני משווה לשאר הגברים שהייתי איתם המין שלנו טוב אבל היה לי יותר מזה וגם אמרתי לו את הדברים האלו זה דבר שלא ממש הפריע לי בהתחלה גם הייתי בטוחה שאני לא בסדר שאני אולי רוצה יותר מידי סקס אז עצרתי את עצמי ולאט לאט גם התשוקה שלי ירדה וזה מוזר לי כי אנחנו בעצם צעירים ואמורים להיות בשיא הפריחה המינית ומצד אחר אני חושבת על זה שהבחור שלי נשמה אמיתית הוא הבן אדם הכי טוב שאני מכירה ומה זה כל כך משנה תמיד אפשר להשתפר ולנסות. אבל עכשיו הוא אומר שהוא בכלל נמשך יותר לגוף של גבר אבל הוא לא הומו והוא גם לא סטרייט והוא לא יודע מה לעשות ואולי זה רק בראש שלו והכל שטויות אז אמרתי לו שאני אוהבת וזה כואב לי אבל הוא חייב להיות לבד עכשיו ולחשוב מה הוא בעצם רוצה ולהתנסות במין עם גבר כדי לדעת אם זאת רק פנטזייה או שזה באמת מה שהוא רוצה זאת הדרך היחידה לדעת ואני כבר יומיים לא בבית חזרתי להורים שלי והם לא מבינים מה קרה לנו הרי אנחנו כל כך אוהבים וזהו אני מקווה לטוב. תודה על המקום ועל ההקשבה.

למעלה