החבר/ה אתם והפלאפון...

veredvered

New member
החבר/ה אתם והפלאפון...

כשהחבר/ה איתכם והפלאפון מנותק. איך זה גורם לכם להרגיש? זה היה מדליק נורה אדומה או להיפך.. היה גורם לכם להרגיש חשובים?

E m i l i K o

New member
חד משמעי!

נורה אדומה. מילא בפגישה ראשונה כשמכבים את הפלא, כדי שהוא לא יפריע באמצע ולתת את כל היחס המתאים לצד השני. אבל ככה כשנפגשים ברגיל, והפלא שלו כבוי??? שוב חשוב שום כלום! הוא רק מנסה להסתיר משהו, לא רוצה שידעו שהוא איתך. כי תארי לך שאתם נפגשים לכמה שעות, ומסתובבים כל היום אז כל היום הוא יכבה את הפלא שלו, כדי להעניק לך את תושמת הלב המלאה? בחייאת ורד

veredvered

New member
נפגשים לכמה שעות ומסתובבים כל היום?

אז ככה ניראות הפגישות שלך... ואני חשבתי שזה כולל רק את הלילה

veredvered

New member
להרגיש נקודה??../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאתה מעריך את עצמך יותר
חחחחחחחחחח

E m i l i K o

New member
לא

אבל יכלת להכין פיצה בעצמך הוגנבה לאוזניי שמועה שאת יודעת להכין אחלה פיצה
יאללה אני קפצתי לבקר חברים

תלוי מה ההרגשה שלך כשאת איתו...

איך זה יגרום לי להרגיש ? הממממ...זה יכול לומר לי אולי שהיא רוצה להסתיר משהו ועל כן היא מכבה את המכשיר. לעומת זאת,זה יכול גם לספר לי שהיא רוצה להשקיע את כל הזמן שלה רק בי ולכן היא מכבה את המכשיר. הכל תלוי רק בך,עד כמה את בוטחת בחבר שלך.

בר

New member
הכל מתחיל בכם...

במה שאתם רוצים להרגיש ובמה שאתם רוצים לדעת ולחשוב. אם תחשבו שהבצל יבש,אז הוא יהיה יבש. אם תחשבו עליו רטוב,הוא יהיה רטוב. הכל תלוי בדרך המחשבה והרצון להרגיש כך או אחרת. הכל מתחיל בראש או בלב. תרצו לדעת שהפרטנר'ית משקיעים את הזמן בכם,אז ככה תרגישו ותדעו. אם ההרגשה שלכם חשדנית כלפי הפרטנר/ית,ככה בדיוק תנהגו כלפיהם. הכל תלוי בכם בלבד. לגבי תחילתו של קשר,כל קשר גם אם הוא בדייט הראשון,מתחיל מתוך אמון מלא,עם הזמן פשוט האמון רק מתעמק עוד יותר לנבכים ועמקים שבעולמות אחרים.

veredvered

New member
אוקי אז ככה

זה לא קשור אליי אלא שאלה כללית. ואם היא הייתה מכבה את המכשיר כל פעם שאתם נפגשים.. גם אחרי חודש ואחרי חודשים .. עדיין תרגיש את ההשקעה?

גבי 2006

New member
אם הטלפון סגור אז אין נורה אדומה../images/Emo3.gif

איך הנורה האדומה יכולה לדלוק כאשר הטלפון כבוי ?? בכל מקרה אני בלילה נוהג לכבות את הטלפון כי אני לא אוהב שמפריעים לי לחרופ לא תמיד האקסיות שלי אהבו את זה בלשון המעטה
אבל בשעות היום זה קצת מעורר תמיהה

shannyqua25

New member
להרגיש חשובים

אולי אם הטלפון מצלצל ובמקום לענות לשיחה הלא כל כך חשובה הוא בוחר להמשיך להתייחס אלייך ולהמשיך לעשות משהו (אם הייתם באמצע שיחה, או אקט, או ווטאבר...) אני לא רואה שום סיבה (הגיונית)שהחבר שלי ייפגש איתי על בסיס קבוע עם טלפון כבוי... (למעט אם הוא אדם ממש חשוב שכל היום מציקים לו בפלאפון)

אני אוהבת לסגור את הפלאפון...

זה נותן לי תחושה של שקט...יוצר לנו בועה בלי הפרעות. ממש לא מתייחסת לזה בתור נורה אדומה. אני מניחה שעל רקע קשר שמתנהל בצורה חשודה אפשר להסתכל על זה בתור נורה אדומה.

luda88

New member
אם אני אייחס את זה לבני זוג שהיו לי

אז אם הם היו מנתקים את הפלאפון זה היה גורם לי להרגיש חשובה ובראש מעינייהם.

למעלה