החבר הכי טוב שלי...

DMX38

New member
החבר הכי טוב שלי...

המרצה שלי תמיד אומר שתקשורת היא הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה, אני חייבת להסכים. עם יד על הלב החצי הוא החבר הכי טוב שלי. מסכימים?

DMX38

New member
לא שהוא החברהכי ../images/Emo3.gifטוב שלי..

שתקשורת זה הבסיס לכל מערכת יחסים......

בטח שמסכימים ../images/Emo13.gif

ותקשורת זה אומר העברת מסרים וכוונות. לא חייבים להסכים על הכל. אבל ברגע שמדברים יש משא ומתן ויש מקום לשיפור.

DMX38

New member
ומערכת יחסים ללא תקשורת?

כלומר שמושתת על: סקס /ילדים / אהבה. האם זה חייב לבוא ביחד? זה לא יכול לעבוד בלי?

../images/Emo26.gif ושמתם לב לתוצאות של הסקר

בנושא? השאלה היתה איך התקשורת ביניכם ? מעולה, מדברים על הכל - 40% טובה, מדברים כמעט על הכל - 35% בסדר, על דברים מסויימים אפשר לדבר ועל אחרים ממש לא - 25% ואפילו לא אחד עם תקשורת גרועה. לא רע...

s h i r k u s h

New member
הממ...

אין לי כרגע בן זוג, אבל אני בדיעה שהבן זוג לא צריך להיות החבר הכי טוב ושתמיד צריך שיהיה חברה טובה או ידיד שאפשר לספר לו דברים, להתייעץ וכו' ולפנות כשיש דילמה וכו'.

Miss פטל

New member
ולא שלא תוכלי לפנות לבן זוג?../images/Emo12.gif

למה לרצות לפנות לשיחה אישית עם ידיד או חברה טובה? אצלי הבן זוג שלי, מאז שהכרתי אותו הפך לחברה הכי טובה שלי. אני מספרת לו הכל, מרכלת איתו על הכל והוא הכי קרוב אלי, ואין הרגשה יותר טובה מזה! אין לי צורך לרוץ ולספר לאנשים זרים כלום, אין לי שום דבר שאני לא יכולה לספר לו וזה הכי טוב שיוכל להיות. לדעתי החלק הכי טוב הזוגיות שלנו זה התקשורת שלנו, שאנחנו תמיד מדברים על הכל, שאנחנו באמת חברים הכי טובים.

lili81

New member
../images/Emo45.gifבהחלט..

וזה לא אומר שאם בעלי הוא לא החברה הכי טובה שלי אז התקשורת לא טובה... התקשורת מעולה בינינו .. אבל עם חברה הרבה יתר כיף ..לכרל ..וכול מיני כאלה.. כי היא משתפת פעולה ולא אומרת:"שתעשה מה שהיא רוצה החברה הזאת שלך.."..

בעלי החבר/ה הכי טוב שלי

תמיד מבין אותי, תמיד מקשיב, אומר את דעתו ובעל ביקורת בונה אין עליו..

למעלה