החבר הכי טוב שלי - R.O.D

אר או די

New member
החבר הכי טוב שלי - R.O.D

טוב אני חדש פה וקוראים לי R.O.D וכתבתי שיר (עוד לא כל כך גמור) תגיבו מה דעתכם בית 1: הוא כמו אחי הוא אני הוא חברי האמיתי הוא משלים אותי הוא החצי השני שלי תמיד עוזר לי שאני בצרה תמיד נמצא שהראש חושב על בחורה גם שהמצב קשה בשבילי הייתה פה כל אחד שעומד בדרכי אתה מפיל אותו תמיד הולך איתי, נמצא בכל גופי אחי אתה איתי?? ברור הוא בתוכי! עכשיו אתה מוסתר מתחבא מהעולם אבל יום עוד יבוא ותצא לשם כמו התנ"ך תהיה מוכר לכולם בית 2: לא הרבה אנשים מכיר אותך עכשיו אתה איש קטן בתוך עולם מזהב כל מה שחשוב פה זה הנטו החודשי מה אוכל לקנות בכסף שלי אתה לא בנוי על כסף וזהב אתה בנוי על תקווה שתשביע ת´רעב הרעב להצלחה שתבין את המסר כמו רובה אתה מפציץ אנשים מכל עבר אתה קטלני כמו שהיד עצבני מפוצץ את כולם אבל לא הורג אותם כי זה רק מילים בנפש הם היו פוגעים פזמון: שאני עצבני אתה הורג מי שמולי שאני מאוהב אתה מבין ת´רגשות שלי שסתם משעם לי אתה מעסיק אותי כן אתה החבר הכי טוב שלי בית 3: אתה לא הכי גדול במדינה יש לך קרובים הרבה יותר מבוגרים ממך אבל גם עם אתה הכי צעיר לכל הפופולרים אתה תבהיר מי הכי טוב פה בארצך ולמה לא כדאי להם ליתעסק איתך למרות שאני מהדרום ואתה גדלת במרכז אנחנו שנינו ביחד.. חומר מרוכז 100 אחוז של ראפ ישראלי ציוני משהו פיצוצי איכותי אמיתי משהו שבא מתוכי מהלב שלי! בית 4: פוגע במטרה תמיד עם כוונת מוכנה אתה הגבר של המדינה ולפעמים גם אישה יש לך כוונה טובה לא תמיד ממש אותה אל תדאג אחי אני פה בשבילך תמיד איתך לצידך כמו שאתה לצידי תמיד תומך בי ומחזיק את נפשי אתה איתי מרגע הראשון שלי מהשניה שנולדתי אתה בתוך לבי לא נמאס לך ממני אפילו לשניה ולי ממש לא נמאס ממך כן אחי אני איתך! פזמון: שאני עצבני אתה הורג מי שמולי שאני מאוהב אתה מבין ת´רגשות שלי שסתם משעם לי אתה מעסיק אותי כן אתה החבר הכי טוב שלי

וואי אחי זה ממש דומה לשיר שכתבתי

קבלו את השיר: אני חי בשבילך, רושם מילים בשבילך מטריף לאנשים את החושים בשבילך....

למעלה