החברים של

בחשכת הלילה

Active member
אתה מוזמן להראות לי פלח אוקראיני אחד

שמישהו גזל את אדמותיו, ואז נמשיך. בסדר?

beatman

Member
לא מכיר פלחים, אבל האוקראינים טוענים שהרוסים

גזלו מהם את קרים.

beatman

Member
הערבים מסכנים, לא נותנים להם לרצוח את כולנו בחופשיות

בחשכת הלילה

Active member
את מי בדיוק "רצו לרצוח"

החקלאים והרועים בדרום הר חברון, שיום יום המתנחלים וכוחות הצבא מתעמרים בהם, פולשים לאדמותיהם, ומונעים מהם גישה לאדמותיהם?

את מי בדיוק "רוצים לרצוח" תשובי חברון שנועלים את רחובותיהם, אין יוצא ואין בא, לכבוד שכניהם הבלתי קרואים?

את מי בדיוק "רוצים לרצוח" הפלסטינים המתקשים לקבל אישור(!) להכנס לאדמותיהם(!!!) בקו התפר?!
["פלסטינים למרחב התפר, לפיהן בעלי אדמה זכאים להיתרים לשנתיים ובני המשפחה זכאים לקבל היתרים לחודשיים בלבד. בעקבות המדיניות החדשה משרדי התיאום והקישור הפלסטינים נתקו את הקשר עם מקביליהם במנהל האזרחי הישראלי; העברת בקשות של חקלאים למתן היתרים הופסקה כליל. בכל התקופה הארוכה הזו רק בעלי אדמות הורשו להיכנס לאדמותיהם לטפל בחממות ובעצי הפרי. מיעוט ידיים עובדות גורמת לאובדן הירקות בחממות והתייבשות השתילים. הנזקים הכספיים כבדים ופרנסתן של המשפחות מתקפחת לפני חודש המת"קים הישראלי והפלסטיני הגיעו להסכמות לגבי הנפקת היתרי הכניסה
למרחב התפר; מאז הוגשו כ- 3,000 בקשות לחידוש ההיתרים ונענו רק בין 100 -300 לעג לרש החקלאים הפלסטינים בייאושם מתרוצצים בין המת"ק הפלסטיני לבין מקבילו הישראלי ונענים בלך ושוב, והנזקים רק הולכים ומתגברים. בעוד חודשיים תחל עונת מסיק הזיתים והחקלאים צופים בדאגה לבאות חקלאי הכפרים דיר אל-ע'וסון ועתיל הגישו 350 בקשות כניסה למרחב התפר, אושרו שתי בקשות בלבד. בעקבות כך, חקלאי הכפרים החליטו לקיים שביתת שבת ביום א' 9.7, ליד
השער החקלאי מס. 623, אליהם יצטרפו נציגים מנפות קלקיליה וג'נין"]

beatman

Member
הערבים רוצים לרצוח אותך ואותי

רחובות חברון נעולים בשל הפיגועים שהערבים עשו והסיכון הביטחוני.
רוב חברון נעולה בפני היהודים, ורק חלק קטן נעול בפני המחבלים.
ד"א, הכל התחיל מהסכם חברון שהוא חלק מהסכם אוסלו, שאתה בטח תמכת בו.
&nbsp
לאיזה חקלאי נמנעת גישה לאדמתו ?
&nbsp
בקו התפר, אתה מתכוון גדר ההפרדה ?
יצא לי לשרת במספר קווים שהיינו פותחים שם שערים לערבים שהאדמות אותן הם מעבדים נשארו מאחורי הגדר.
את זה תשאל את מתכנני הגדר שתיכננו אותה בצורה עקומה(דרך אגב בנקודות מסויימות כבר נוצר תיקון והגדר הוזזה מסביב לאדמות שסמוכות לכפר).
בכל מקרה, אני נגד הגדר.
&nbsp
&nbsp
שלשום ערבי תושב תקוע ניסה לדרוס חייל, במזל החייל "רק" נפצע ומצבו יציב, והמחבל חוסל לאחר שהקצין "ניסה לנטרלו באמצעות צעקות".
בטח תמצא איזה תירוץ שהוא "התנגד לכיבוש", כלומר לא תרצח לא תקף במקרה זה.

בחשכת הלילה

Active member
מה הקשר לנעילת תושבים פלסטינים ברחובות בהם הם גרים?

דרך אגב, יש סיורים של ישראלים לסיוע לחקלאים פלסטינים להכנס לאדמות שלהם.
ישנה תופעה של מתנחלים אלימים שמונעים מפלסטינים להכנס לשדותיהם הפרטיים, וליווי של ישראל עוזר לפעמים - לא תמיד! - לפלסטינים להכנס לאדמתם הפרטית.

רוצה להשתתף בסיור כזה ולראות במו עיניך מה קורה שם?

beatman

Member
מי ננעל ?

הם לא יכולים לצאת מהבית ? אז איך הם גרים ?
&nbsp
צריך להבין את כל הרקע, איזה שדות, מה הערבים עושים שם, אולי יש התפרעויות ואז היהודים מגיבים.

בחשכת הלילה

Active member
"הרקע" של מתנחלי חברון הידועים לשמצה די ידוע.

תשובה לשאלתך מהפעיל הפלסטיני עמרו איסה, הפונה לישראלים השפויים לעזרה:

Tomorrow I begin trial on 18 charges in Israel military court. It is a kangaroo court system where there is no justice at all. The charges against me are an effort to shut down my human rights work and stop me from speaking up for my people.

But no matter what I will not be silent. Recently, Israel moved from segregated streets in Hebron to enclosing entire Palestinian neighborhoods. The gate is locked at 11pm each night and families are imprisoned inside. So, even as I prepare for the surety of my conviction, I am working to end this new injustice.

Sign the petition to tell the Israeli Civil Administration to remove the gate around the families and end the apartheid separation of the street!

Tomorrow the first two of the 38 witnesses against me will testify. All of the witnesses are settlers and soldiers. The judge and prosecutor are military officers. The conviction rate is 99.74%!

In an encouraging show of support 32 members of US congress released a letter last week to US Secretary of State Rex Tillerson asking him to tell Israel to reconsider the charges against me. Yesterday, UN human rights experts followed suit and also called on Israel to reconsider the charges.

As I enter Ofer military court tomorrow, I know all of you will be there with me in spirit. I appreciate your support. If you are able, please make a donation to support the continuation of my work.

In solidarity,

Issa Amro

אם ערבי חברון היו מתחיבים לבטחונם של התושבים היהודים של העיר

ונ מנעים מכל נסיון לפגוע בהם, ואותו הדבר היו עושים ערבי דרום הר חברון ביחס לאוכלוסיה היהודית במקום, אף אחד לא היה מעלה בדעתו לנקות נגדם צעדים מגבילים. מטרת ההגבלות היא לא התעמרות וגם לא ענישה, אלא מניעת התנכלויות שלהם ביהודים.

לגבי פרשיית מניעת הגישה לאדמות, עוד פעם, סלח לי, אבל חיים קודמים לפרנסה, ומניעת פגיעה בישראלים קודמת לנוחויות החיים של הפלסטינים. שיניחו את נשקם ויפסיקו לפגע ולהתנכל ביהודים, ואף אחד לא יטיל הגבלות עליהם. או להיפך, העולם בכלל והעולם הערבי הפרט הוא גדול, שיקומו ויהגרו לכל מקום שנפשם חפצה, אם הם לא מסוגלים לשמור על יחסי שכנות תקינים ורורמליים עם שכניהם היהודים. סלח לי, אבל כל עוד כל כניסה ליישוב ערבי שלא מתואמת עם גורמי הביטחון מהווה סכנת חיים, אני לא מסוגל להזדהות עם סבלם.

למה אתה כל-כך מזלזל באהובייך הפלסטינים?

ז"א מבחינתך מגוחך אפילו לצפות מהם להתנהגות אנושית נורמלית, כזו שמצופת כמובנת מאליה מכל האנשים הנורמטיביים בכל מדינה רגילה? ז"א מבחינתך הם משולים לחיות חסרות בינה ככה תמיד כניסה של יהודי לא חמוש בגפו למקומות יישובם כמוה ככניסה לגוב אריות?

beatman

Member

אני בעד אורח חיים תקין לערבים, אבל לא על חשבון סכנה ביטחונית ליהודים כמובן.

beatman

Member
ד"א, הנה קטע מאמש

כביש 356, ליד צומת תקוע, כח צה"ל סגר את הכביש למעבר לוויה של ערבים.
הלוויה של המחבל שביצע שלשום את הפיגוע קרוב לצומת ה-T ליד תקוע וחוסל ע"י כח צה"ל לאחר שהספיק לפצוע חייל.
https://youtu.be/R1o6jM22RXY

"כוחות צבא סגרו את הכביש הראשי המוביל לתקוע לתנועת יהודים לשני הכיוונים, ואפשרו מעבר של שיירות רכבים עם דגלי אש"ף, רעולי פנים, ופורעים ערבים העומדים ברכבים שחלקם אף נסעו עם דלתות פתוחות וקראו קריאות שבח לטרור ולמחבל.

תושבים יהודים נדהמו לגלות את המחזה. אם לא די בפיגוע אמש, וזריקות האבנים התכופות בכפר על כלי רכב של יהודים, הרי שהצבא מאפשר במו ידיו שיירת הסתה וטרור. בסרטונים שהופצו בידי ערבים ובידי תושבים יהודים, נראים הצעירים הערבים חולפים בשיירה על פני כח צבאי, מניפים אצבעות בסימן 'וי' לאות ניצחון וקוראים קריאות לעבר החיילים, אשר עומדים חסרי אונים ואינם עושים דבר לעצירת הפורעים, שכאמור עוברים על חוקי התנועה ברגל גסה וקוראים קריאות הסתה."
מקור: http://www.hakolhayehudi.co.il/item/security/הכביש_נסגר_ליהודים_כדי_לחגוג_הלווית_ניצחון_למחבל

הייתי מוכן לסבול סגירה של הרבה כבישים, בשביל לתת לשיירה הזאת לעבור בכיוון אחד לסוריה/לבנון/נתב"ג.

beatman

Member
ועוד מאותו פיגוע

תיעוד הקצין:"אני ולוחם שהיה איתי הסתובבנו ורצנו לכיוון הרכב, היינו במרחק של 4-5 מטרים. הבחור יצא עם סכין החוצה. רצינו שהאירוע ייגמר ללא נפגעים שלנו או של האויב – ניסינו לנטרל אותו בצעקות ולא לגרום לו למות, שיעזוב את הסכין – קראנו לו לעצור, אבל הוא היה חדור מטרה והתקדם אלינו. כשהיינו במרחק של 2-3 מטרים ממנו ידענו איך לפעול – פתחנו באש ונטרל את האירוע".

http://www.mako.co.il/news-military...51004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730

או שזאת השפעת ה"ערכים" של ה"הומניזם והליברליזם" השמאלני שחדרו לצה"ל או שזה פחד להיות אלאור אזריה 2.

ומדובר ד"א בגדוד שבו אני ונפש הגומי 92 שירתנו בסדיר.

לאן הגענו!!!

החיילים שלנו מסכנים את חייהם כדי לא לפגוע באויב!
המציאות המעוותת הזאת, כאשר הצבא לא מגבה כל פעולה של החייל למען ההגנה על חיי אזרחים, חיילים אחרים ושלו עצמו, בלי להתחשב אבדות האויב, בטח לא מוסיפה מוטיבציה לנוער לקראת גיל הגיוס.
המחבל דרס חיים (שניצל סנס) ויצא מרכבו עם סכין כדי לפגוע בחייל נוסף, אז נוטרל.
ואם, נניח, הוא היה רק דורס חייל, מצליח לדרוס אותו למוות ואז היה בורח עם רכבו? אז בטח ובטח הוא היה מצליח לרצוח חייל ולצאת מהארוע ללא פגע! ואף אחד, בניגוד לכל השכל הישר, לא היה פותח באש על רכבו המסתלק במטרה להרגו! הצבא נאלץ להקריב חיי חיילים כדי להגן על מחבלים, על האוייב! במצב הזה אי אפשר להאשים את מי שלא רוצה להתגייס לצבא כזה!

אומר ואוסיף עוד פעם, אני לא תומך בבנדראים!

אני לא תומך בפשיסטים, ניאו-נאצים, אנטישמים, שונאי יהודים ומעריצי היטלר!
אני פשוט לא מזהה את כל העם האוקראיני עם הטינופות האלו!
לא חסר ניאו-נאצים בשני צידי המתרס, ובאותה מידה אני יכול להאשים את טלמון שהוא תומך בניאו-נאצים רוסים.

beatman

Member
אתה לא, שאול לעומת זאת הגן כאן פעם על הבנדראים

וניסה לומר שהם לא באמת ניאו-נאצים וכו'.

למעלה