נו באמת, הרי על אף שאוקראינה היא מדינה עצמאית מבחינה רשמית
מאז 24/08/1990, הרי בפועל כל השנות עצמאותה היא הייתה מעין מדינת חסות של רוסיה, שלטון בובה עם נסיונות נקודתיים לקריעת החבל הקולוניאלי, במצב של "אח קטן" שהיא ממילא הייתה מאז ומתמיד רגילה אליו. תמיד היה תלוי עליה חרב דומוקלוס של הריבון לשעבר. עצמאות אוקראינה כל השנים האלה, עד המהפכה, הייתה לא יותר מאחיזת עיניים, משהו כמו נשיאות של דמיטריי מדבדב בעת כהונתו, כאשר פוטין בתור ראש ממשלה היה כפוף לו באופן רשמי, אבל לכולם, כולל פוטין ומדבדב עצמם, היה ברור לחלוטין מי באמת בעל הבית. אתה יכול לטעון שאוקראינה למעשה כפופה עכשיו לבעל הבית החדש והוא ארה"ב, אבל לישראל, למשל, שגם היא נמצאת בתלות מובהקת בארה"ב, יש מרחב פעולה די גדול. בכל אופן ארה"ב לא תפלוש לאוקראינה בטענה להגנת אוכלוסיה הדוברת אנגלית בה. אני לא רוצה שלטון בנדראי פשיסטי באוקראינה, אני רוצה לראות אותה מדינה מתקדמת עם תודעה מערבית, אוקראינית באותה מידה כמו צרפת היא צרפתית או גרמניה היא גרמנית. אתה אומר שאני בוחר להאמין למוקורות מידע שקריים. ובמה מקורות המידע שלך טובים יותר משלי, שנינו דולים מידה מהאינטרנט. אוסיף ואומר, שדבר כזה "מקורות מידה 100% נאמנים לעובדות" שפוט לא קיים, טבע התודעה האנושית הוא כזה שאפילו עדי ראייה ישירים ובלתי אמצעיים מפרשים מאורעות עובדתיים שקרו לנגד עינייהם ע"פ תפישת עולמם, וכל שכן כאשר מדובר בעדות משנית, שכמעט כל מידע ברשת הוא כזה, למעט מה שעדי ראייה כתבו בעצמם. אתה מאשים אותי בשקר לא כי אני מביא מידע לא אמין, אלא כי המידע הזה לא עולה בקנה אחד עם תפישת עולמך.