החברים שלנו

רק שיר

New member
החברים שלנו

בזמן הנישואין- מניחה שמן הסתם היו לכם זוגות של חברים משותפים שהרבתם לצאת איתם, אח"צ, בילויים וסופי- שבוע.. מה המצב עכשיו ? האם נשארתם עמם בקשר גם לאחר גירושין ? האם החברים לקחו צד אחד וויתרו על הצד השני.? או שמא התרופף הקשר שכן הסטטוס השתנה? המשך יום צונן

love u11

New member
כל אחד עם החברים שלו...

אצלנו כל אחד פנה לחברים הקרובים שלו עוד לפני הנישואים אני לשלי והיא לשלה. היום אני יודע שהחברים שלי פשוט לא אוהבים את פרודתי לכן קל להם לבחור צד (שלי כמובן). יש לנו זוג חברים משוטף שהיו שכנים שלנו עד לא מזמן ושנינו שומרים איתם על קשר למעשה אנו מתכננים לפגוש אותם ביחד. יש להם ילד בגיל של הילדה שלי והם ממש חברים טובים ואפילו הם יכנסו לאותו גן בקרוב. כן כואב לי על הניתוק מכמה חברים אולי יפתח משהו ונחזור לקשר...

החברים שלי

נשארו איתי... והחברים שלה נשארו איתה. לא עשינו חרם אחד על החברים של השני, אבל מאחר ואלו חברים שכל אחד 'רכש' בעצמו, כך החברים לא היו ממש צריכים לבחור צד. מבחינת הקשר, הוא לא התרופף ולא התעצם-אולי היו בהתחלה יותר גילויי אהדה, אבל ככל שהזמן חולף, הקשר חוזר למסלול החברות שהיה קודם.

א פרסקי

New member
חברים

אצלי היחסים עם הXית די טובים ולכן גם החברים נשארו חברים למרות שנפרדנו אין מה לסגור חברים או דברים לא התאים לנו להיות ביחד סגרנו את זה די יפה ממשיכים בחיים והחברים מודעים לכל זה יש זוג חברים של הXית שנמצאים ברילוקיישין בארה"ב שהזמינו אותי אליהם

שרשירית

New member
נשארתי לבד אבל בעצם יש לי אתכם ../images/Emo140.gif

בד"כ נשים נוטשות את החברות שלהם לטובת הגברים שאיתם ומצטרפות למעגל החברים שלו. לפחות זה מה שהיה אצלי. אז נשארתי בלי חברות מזמן. עברתי לצפון מהמרכז אז המעט שנשאר נעלם גם כן. חזרתי למרכז שוב - אז האחת שהייתה בצפון נמוגה לאיטה. החברים של בעלי - היום כגרושה ממש לא בא בחשבון, הם חלפו יחד איתו ועם הרוח. הייתי לבד שבועיים ואז החלטתי שאין מצב יותר - אני רוצה חברים משלי - ומצאתי אתכם והכל היסטוריה... אז יש לי חבר טוב שלנו שאיתו בקשר, אחי וחברה שלו, ידידים גברים שהכרתי, 2 חברות מקסימות מהפורום שאיתן בקשר יומיומי ועוד כמה מכאן שגורמים לי לחייך. ועכשיו, שמתחילה משהו חדש עם מישהו מקסים, הוא לא מבין למה הוא לא יכול להצטרף לבילויים ולטיולים של הפורום (מקווה שיהיו בינתתים רק מפנטזת) ואני מסבירה לו שיש לי זמן עם חברות, זמן שהוא שלי והוא לא חייב להיות חלק מכל הזמן הזה ומכל הזמן שלי. טעויות לא עושים פעמיים?! לא???

רק שיר

New member
כל הכבוד!!!

וזה נפלא שהתחלת לבנות לך חיים חדשים ומצאת חברות שאפשר לחלוק איתן
ובכלל זה מדהים-איך אחרי הגירושין אנחנו בונים את כל חיינו מחדש. זה לא פשוט, אך מתאגר. ונכון!! בהחלט, לומדים מטעויות, גם אני למדתי כפי שעניתי למעלה ל 'אפרסקי' .

שרשירית

New member
מאוד מאתגר ויש תחושת הישג גדולה

למדתי על עצמי הרבה דברים שלא ידעתי לפני כן, גיליתי שאני יכולה לבנות את חיי מהתחלה דבר שחשבתי שהוא בלתי אפשרי (לא לפני הרבה זמן). ידעתי שחברה זו אחת הבעיות הגדולות שלי (בגלל המעבר מהמרכז לצפון ובחזרה למרכז) והחלטתי שאני חייבת להתמודד איתה - לא ויתרתי לעצמי והיום אני מאושרת עם ההישג.

יקירתי, מגיע לך ../images/Emo106.gif כל הכבוד!

ואת צודקת, הוא לא חייב להיות חלק מכל הזמן הזה, אבל אם בא לך בכ"ז, אל תרחיקי אותו לגמרי, שימי אותו במה שנקרא- מרחק ביטחון. שירגיש עם וילך בלי

אני 27

New member
נשארתי עם החברים הוותיקים שלי ...

עם אלו מהצד שלה לא כל כך בקשר .. אבל גם ככה רובם היו מהצד שלי .. שדווקא די שמחים שיש לי יותר זמן פתאום ..

החברים שלי..

היו ועדיין לצידי, להפך כשהייתי איתו היה לי הרבה יותר קשה לשמור על קשר איתם.., החברים הנשואים שלנו נשארו בקשר רק איתי, מה גם שמאז שנפרדנו הכרתי המון אנשים , וחברים חדשים....

aviavram

New member
איזה נשארו הם הלכו יחד עם X תי למה ש...

הנשים שלהם מפחדות שיכנסו להם רעיונות לראש

למעלה