החברים הטובים שלי.....

החברים הטובים שלי.....

זה היה ביום שלמרת...קמתי בבוקר בחיוך על שפתיי, מבוכה קלה, תחושה של בושה אולי, אבל חיוך, חיוך יפה שמספר את הכל..... מתוך מועדון קטן יצאתי, עם תיק נסיעות, פרפרים בבטן, לראות, סוף סוף אני יכולה לראות אותו...אני רוצה שתראו תמונה של חבר, שאני בטוחה שהוא חבר טוב, אבל לעולם לא ראיתי אותו...והנה היום אני רואה אותו..אז זאת הסיבה להתרגשות הגדולה שהיתה לי, שתיתי 3 בירות אותו ערב, רציתי להתמסטל כדי שלא יראה את המבוכה על פניי כשאראה אותו... יצאתי מהמועדון בסביבות אחת בלילה, ואני אני שומעת קול קורא לי, קול של אישה.."רויטל" סובבתי מבט לכיוונים, ואז שומר המועדון הצביע על רכב בצבע כסף שחנה לא רחוק מפתח המועדון...ניכנסתי לרכב, והנה הוא יושב שם, החברה שלו לידו, אני מאחורה..[מסמיקה, מתרגשת] חיוך על שפתיי, התקרבתי לשיר ונשקתי לה, ואז חיבקתי אותו, ונשיקה על שפתיו, חשבתי שהמבוכה תרד לי מיד עם המפגש עם שניהם, אבל לא ככה קרה הדבר.... הדרך לדירה שלו היתה די רחוקה, ואני ישבתי בשקט יחסית, חוקרת את הסביבה בה אני יושבת, מעיפה מבט בראי, רואה את עיניו, מורידה מבט חזרה, מזלי שהיה חושך ולא כל כך ראו את האודם על הלחיים שלי... כנראה שהם הרגישו שאני נבוכה, אז פתחו בשיחה סתמית, כדי לשבור את הקרח, והיה שם קרח, מצידי בכל אופן...אני חושבת שזה בגלל שכל כך ציפיתי לראות אותו... אחרי נסיעה של חצי שעה הגענו לאזור מגוריו, יצאנו מהרכב אני הוא ושיר.. הוא לקח את התיק שלי, ונסע אותה על כתפו..אני זוכרת שעישנתי סיגריה, ואז הוא אמר לי "חומד לא תספיקי לגמור את הסיגריה" שאלתי אם לא מעשנים בביתו..הוא חייך " בבית כן, אבל לא במעלית" הא הבנתי.. כשהגענו לבנין כיביתי את הסיגריה..ניכנסו למעלית...יוווו יש אור במעלית, הם רואים את פניי, אני מסמיקה כל כך..ופרפרים בבטן..בטח אתם חושבים לעצמכם, בסך הכל חבר טוב.. אבל זה הרבה מעבר לזה..משהו שאני לא יכולה להסביר.. ניכנסו לדירה ואני ישר התישבתי על הספה, "מה את יושבת? בואי נעשה לך הכרות עם הדירה שלי" המטבח, חדר האמבטיה, חדר השינה, ועוד חדר, ואז חדר שלו, חדר הביצועים חשבתי לעצמי בראש.. חזרנו לשבת, שיר הכינה נס קפה, והתישבה לידנו, אני יכולה לתאר את שיר.. בחורה בגובה מטר 68 אולי, עיניה בצבע משהו כמו דבש ירוק כחול?? קשה לי לתאר את הצבע אבל עיניה היו יפות, שיערה היה שחור פחם, ארוך שבסופו היו גלים..שיר תמיד היתה קפואה, קר לה תמיד, ואילו לי חם אש..עדין פרפרים בבטן, הוא התישב לידי, חיבקתי אותו, צחקנו, ואני חושבת שהשתחררתי..הזמן עבר והגיעה השעה 3 לפנות בוקר, ניכנסתי למקלחת, ואז למיטה, ישנו ביחד באותו מיטה..אני בצד שירי לידי והוא ליד שירי..פתאום הרגשתי יד על החזה שלי..קפאתי ממקומי. אפילו את התחושה שהרגשתי אותו רגע, לא יכולה לתאר לכם, ואז הוא התקרב ונשק לשיר, ליטף את פניי..ליטף אותה..ואני חושבת לעצמי בראש ..לא, זה לא יתכן, ממש לא!. הוא עבר לישון באמצע מחבק אותי מצד אחד ואת שיר מצד שני, פתאום הוא פנה אל שיר וביקש ממנה לנשק אותי..הלב שלי נעצר..לשניה אחת בדיוק..והוא חזר שוב על דבריו, ולא יודעת מאיפה זה בא לי.. ופתאום אמרתי " למה אתה מבקש? שיר יכולה לבקש לבד"..והנה מרגישה את שפתיה של שיר בשפתיי, נשיקה רכה, עדינה, מגע של אישה..בחיים לא חיוויתי נשיקה מסוג זה, נשיקה של אישה בחושניות כזאת, תאמינו או לא.. התחלתי לזרום קצת..נשקתי בחזרה, ליטפתי, נגעתי, הוא הפשיט את שיר, והתחיל לרדת לכיוון המפסעה שלה, התחיל ללקק אותה, ואני מנשקת את שיר, מלקקת לה את החזה שלה..ואני בהלם טוטאלי..לא מאמינה שזה קורה..הוא שלח את ידיו אלי, ואני כל הזמן מזיזה לו את היד, מרגישה לא נוח שהוא נוגע בי, רוצה ולא רוצה..ראבק הוא חבר שלה.. התנשקנו אני והוא והיא... הוא המשיך לרדת לה..ואני מרגישה את ידו על ראשי, כאילו הוא גורר אותי לתוך הכוס שלה..הוצאתי את לשוני שנגעה בלשונו, ונגעה בדגדגן שלה..קיבלתי בלאק האוט והתחלתי לעלות למעלה.. ואז הוא חדר לתוכה..בפנים..חזק..מרגישה את הרעידות שלה..הוא לקח את ידי..והניח אותה בין הזין שלו לתוך החדירה.. הרגשתי את הרטיבות שלה..הרטבתי את האצבעות שלי במיצים שלה..ואז שיפשפתי את הדגדגן שלה..האמת שלא ידעתי אפילו אם אני עושה את זה כמו שצריך, אבל אז שמעתי את הגניחות שלה..הנשימות שלה..הלשון שלה.. ליטפתי אותה..הרבה.. הוא יצא מתוכה ועלה עלי..הוא רצה לחדור לתוכי..הזזתי את האגן שלי שלא יאפשר לו חדירה..לא יכולתי לתת לו לחדור אלי..וזה לא אומר שלא רציתי.. כיבדתי אותה.. את שיר..הוא טעם מחלב של שדיי..ואז שיר גם רצתה..זה היה קטע מצחיק כי היא לא טעמה ואילו הוא אמר שזה מתוק.. ואז הוא חדר אליה שוב..הרים את רגליה למעלה..שמעתי אותה שהיא רוצה לגמור..ואת צעקותיה..עצמתי את עיני.. ניסיתי לדמיין אותה..לא יכולתי..גם אם רציתי להתחרמן מזה לא יכולתי..כידוע אני לא מגיעה לאורגזמה..וזה נדיר שאני אגמור..במיוחד בקטע מטורף כזה.. היא גמרה, הוא גמר..נשכבנו על המיטה..דיברנו, שתקנו, נירדמנו... זה היה ביום שלמחרת.....קמתי בחיוך על שפתיי..הרגשתי פשוט נהדר, בבוקר זה חשתי כמו שלא חשתי בחיי, הרגשתי כמו מיליון דולר וחשתי כאילו לקחתי שכטה ענקית של אהבה, חברות, הכל צף לי למעלה וראשי היה בעננים... אבל אני חייבת לאמר – זה היה נהדר, שונה, לא מובן, אבל זה היה נהדר כי השתחררתי מהמניות שלי, אני מגלגלת בראש שוב ושוב את מה שקרה בדירה..שוב ושוב ונרדמתי.. אם תחושה טובה.. שלא איבדתי חבר וחברה

tamiry

New member
דאאאאאם את טובה

ואללה בד"כ זה לא עושה לי את זה אבל הסיפורים שלך זה ממש תאווה וראוי שיבוצעו

למעלה