החברה של שלמה

שייני

New member
!!כל מה שאני יודעת זה ש...

אני יודעת שהבן של החברה הזאת חבר של ידידה של אחותי ...... יואו.... והיא ראתה את שלמה בבוקסר והם גרים בר"ג

R o M

New member
|משתעל קלות|

היא ראתה אותו גם בלי בוקסר...

שייני

New member
כן אבל

כן אבל היא חברה שלו , גם אני הייתי מוכנה לראות אותו בבוקסר בגיל 14 (אני מדברת על החברה של הבן)

R o M

New member
קוראים לה מיכל

גרושה עם שני ילדים, בערך בת 45 או 46, גרה איתו, ו(בפעם האלף שזה פה), הנה היא פה (מאחורי שלמה).

פראליה

New member
שלא תסתובב בכלל

אבל..איך שלמה סובל את זה? אני מתחיל לרחם על הבנאדם!

../images/Emo2.gif

הוא יכול להשיג כל אחת. כל אחת! אי אפשר לספור את ההיצע שיש לו, וזה מה שהוא בוחר... אני מקווה שלפחות מבפנים היא משהו מיוחד, כי צריך הרבה פנימיות לחפות על הדבר הזה...
. אגב, היא לא אמורה להיות בלונדינית???? מה הוא עושה, מחליף כל רגע חברה, ואז חוזר אליה? היתה אחת באילת, ולפני כמה ימים הוא היה עם עוד בלונדינית, מישהו מוכן להסביר לי מה עובר עליו? או שזה שיגרה להחליף כל שני וחמישי את האהבלה התורנית? פחי בשוק עמוק...

חבר´ה חבר´ה, רגע רגע

מלפני כמה שנים התמונה ההיא? האם אנחנו מתקרבים בפני טלנובלה חדשה? כל התשובות ועוד בפרק הבא של "לחיי מיץ התפוזים" שירווה את צמאוננו. שיר

אני הבנתי

שזאת תמונה מיומוליידת 50 שלו("..בידיים אח, אח, אח! וברגליים..."
) ואני מוכנה להתחיל את הטלנובלה החמודה הבאה בשאלה טובה: מי ערף את ראשה של הצפרדע מטוסקנה???
הסברים בבית המשפט לצפרדעים:
לפני שנים מספר, חטפה הצפרדע החולנית הידועה מטוסקנה, את האביר על הסוס הלבן, הלא הוא קושקוש שלנו בתפקיד עצמו. באופן מפתיע! היא נעלמה, ולאחר חיפושים נרחבים ברחבי איטליה, ראשה נמצא ערוף באמבטיה בבית מלון נטוש, כששיערות בלונדיניות מפוזרות ברחבי הבית... מי היא הבלונדינית המיסתורית? ואולי זה בכלל בלונדיני? שאלות אלו ועוד... יענו בפרקים הבאים של... צריך שם. איפה מורן כשצריכים אותה????????????????????

למעלה