../images/Emo127.gifניראה לך שילד נורמלי יכול לשבת
בבי"ס 11 שעות בלי להכניס שום דבר לפה?! חחחחח מה זה הדבר הזה?! על מה האקסטרנים משלמים לבי"ס פי 3 מבי"ס רגיל בחוץ?! אם יגידו לי שמשלמים על מדים שקיבלנו... אני לא יאמין! אולי רק בשנה הראשונה (ט') אבל אני כבר בי"א ועד עכשיו לא החליפו ולא נתנו לי זוג נוסף של מדים (כפי שהיה מתוכנן).. יש לי כבר חורים במכנסים בקוטר של 3 ס"מ!!!!!!! התלוננתי כבר למדריך שלי... ומה אתם חושבים? לא השתנה דבר! אז תגיד לי בבקשה למה אני משלמת כל שנה 1400 ש"ח? חברה שלי משלמת לתיכון בחוץ סה"כ 1000 ש"ח לשנה (פחות או יותר) אבל התשלום זה כולל את כל הדברים הבאים: משכורת למורים, לספרים, מזגנים, ציוד לכיתה (פלקטים, טושים, וכו'..) סיורים, טיולים (יש להם מקצוע של"ח שבמסגרת שלו הם יוצאים כל שבוע-שבועיים לטיול. טיול שנתי לא כלול בתשלום כמו שאצלנו, אבל בכל זאת הם ישלמו ויהיה להם טיול ל-4 ימים ולא כמו אצלי ליום) כמובן חשמל + מים, ואולי עוד כמה דברים ששחכתי לציין.. נו, אז תגידו לי אתם:
גם בבי"ס שלנו יש את כללללללללל מה שאמרתי ובאותו מחיר
אז זהו שלא
בקשר ללהיות אינטרנט - זאת הייתה מחשבה שסתם עברה אצלי בראש. נגיד שאני יכולה איכשהו לחזור ב- 6-7 הביתה כי אני גרה קרוב, אבל מה אתה אומר על אקסטרנים שגרים בכרמיאל? או מעלות (סוף העולם)? מתי הם יגיעו הביתה? כשקווי האוטובוסים יפסיקו לפעול? יש לי ילדה בכיתה שהיא גרה במעלות, וכל פעם שהמדריך משאיר את כל הכיתה בגלל איזה מסדר או הצגה..... היא תמיד נשארת לישון בבי"ס כי כשהיא תגיע הביתה, היא תצטרך כבר לקום!!!!!
בקשר לעוד שעה לישון, אני יגיד לך משהו: אם תעשה בחירות בבי"ס אז רוב הקולות יהיו בעד להתחיל מקודם ללמוד ולסיים מוקדם! אבל אני מסכימה שהאקסטרנים שיהיו שנה הבאה לא יכלו להגיע מוקדם.... אבל הבי"ס עושה משהו בשביל זה? יש לפחות הסעות (כמו בבי"ס ברמת דוד)
בקיצור הבנתי שהטכני ממש מתדרדר והוא לא יהיה כמו שהיה פעם, אלא הופך להיות כמו כל תיכון רגיל (ואולי גרוע יותר)
ועוד שאלה: להנהלת בי"ס יש כבר פתרונות לשוחרים שיבטלו להם נסיעה ברכבת?!