החבר'ה של הטכני...

Prince Yoni

New member
החבר'ה של הטכני...

אתם יודעים, שמעתי שכנראה בגלל שסוגרים את הפנימייה בשנה הבאה, אז יכול להיות שנתחיל ללמוד ב8:30 מישהו שמע משהו על זה או יודע משהו על זה? 2המדריך/בליטי - תשיג לנו משהו.

shimonev

New member
אז תתחילו ללמוד רבע שעה מאוחר יותר

בב"ש מתחילים ללמוד גם בשעה הזאת בערך

אצלנו,בטכני, מתחילים ללמוד ב7:30

ואם שנה הבאה נתחיל ב8:30 אז סבבה אבל זה גם אומר שנסיים יותר מאחור וזה חבל

2המדריך

New member
נכון מאוד

עקב סגירת הפנימייה הלימודים יתחילו בין 8:10 ל 8:30 השעה עדיין לא סגורה. שיפור משמעותי לדעתי.

כן זה ממש טוב אבל אל תשכח..

אל תשכח את זה שאנחנו נחזרו הביתה באיזה 7-8 כי נסיים יותר מאוחר יש לנו מערכת עמוסה מאוד ותאמינו לי שעדיף להישאר במתכונת הזאת וללמוד כל יום מ7 עשרים עד 3-4-5

Prince Yoni

New member
נכון..

זו באמת בעיה.. אבל אל תשכח שבשנה הבאה, בי"א, המון מקצועות יורדות לך מהמערכת כך שיהיה פחות עמוס..

בדיוק ההיפך מתוק!!!!

לא משנה כמה מקצועות ירדו שנה הבאה - אבל יוסיפו כמות יותר גדולה של מקצועות שיהיו קשורות למגמה שלך! (ואת זה אני אומרת מנסיון שלי) אם המערכת שלי תיהיה עמוסה כמו שהיא עכשיו גם בשנה הבאה (ואפילו יותר) ניראה לי שאני יהיה אינטרנית

2המדריך

New member
כמה דברים

1. כוכב זוהר מטער להיות זה שמודיע לך אבל המגמה היום היא כמה שיותר אקסטרנים ולכן הסיכוי שיתנו לך להפוך לאינטרנית הוא נמוך ביותר. 2.השעה נגזרת מזה שיהיו אנשים שלא יכולים להגיע לטכני עד 7:30 ולדעתי עדיפה עוד שעה שינה. 3.הידעתם - משנה הבאה אקסטרנים לא אוכלים בחד"א

Prince Yoni

New member
לגבי סעיף 3..

יהיה מאוד קשה לעקוף אותו..אצלנו האקסטרנים מאוד אוהבים את חדרי האוכל.. חח ובאמת בגלל זה קוראים להם אוכלי חינם...חח.

Flash Button

New member
אתה באמת חושב

שזה קשה להתחיל להעביר כרטיסים אחד לשני, ולעשות עוד כול מיני טריקים?..

2המדריך

New member
עם תמונה כן

ואל תשכח שחבל להתפס על דבר כזה ולהענש אחרי הכל אנחנו מכירים אותכם ויודעים מי אינטרני ומי אקסטרני

Flash Button

New member
כן, יעשו במיוחד לכול שוחר אינטרני

כרטיס כניסה לחדר אוכל עם תמונה..חחח

2המדריך

New member
תקציב למה?

בשביל לקחת מכל חניך תמונה להדפיס גף ולינילן אותו???

../images/Emo127.gifניראה לך שילד נורמלי יכול לשבת

בבי"ס 11 שעות בלי להכניס שום דבר לפה?! חחחחח מה זה הדבר הזה?! על מה האקסטרנים משלמים לבי"ס פי 3 מבי"ס רגיל בחוץ?! אם יגידו לי שמשלמים על מדים שקיבלנו... אני לא יאמין! אולי רק בשנה הראשונה (ט') אבל אני כבר בי"א ועד עכשיו לא החליפו ולא נתנו לי זוג נוסף של מדים (כפי שהיה מתוכנן).. יש לי כבר חורים במכנסים בקוטר של 3 ס"מ!!!!!!! התלוננתי כבר למדריך שלי... ומה אתם חושבים? לא השתנה דבר! אז תגיד לי בבקשה למה אני משלמת כל שנה 1400 ש"ח? חברה שלי משלמת לתיכון בחוץ סה"כ 1000 ש"ח לשנה (פחות או יותר) אבל התשלום זה כולל את כל הדברים הבאים: משכורת למורים, לספרים, מזגנים, ציוד לכיתה (פלקטים, טושים, וכו'..) סיורים, טיולים (יש להם מקצוע של"ח שבמסגרת שלו הם יוצאים כל שבוע-שבועיים לטיול. טיול שנתי לא כלול בתשלום כמו שאצלנו, אבל בכל זאת הם ישלמו ויהיה להם טיול ל-4 ימים ולא כמו אצלי ליום) כמובן חשמל + מים, ואולי עוד כמה דברים ששחכתי לציין.. נו, אז תגידו לי אתם: גם בבי"ס שלנו יש את כללללללללל מה שאמרתי ובאותו מחיר
אז זהו שלא
בקשר ללהיות אינטרנט - זאת הייתה מחשבה שסתם עברה אצלי בראש. נגיד שאני יכולה איכשהו לחזור ב- 6-7 הביתה כי אני גרה קרוב, אבל מה אתה אומר על אקסטרנים שגרים בכרמיאל? או מעלות (סוף העולם)? מתי הם יגיעו הביתה? כשקווי האוטובוסים יפסיקו לפעול? יש לי ילדה בכיתה שהיא גרה במעלות, וכל פעם שהמדריך משאיר את כל הכיתה בגלל איזה מסדר או הצגה..... היא תמיד נשארת לישון בבי"ס כי כשהיא תגיע הביתה, היא תצטרך כבר לקום!!!!!
בקשר לעוד שעה לישון, אני יגיד לך משהו: אם תעשה בחירות בבי"ס אז רוב הקולות יהיו בעד להתחיל מקודם ללמוד ולסיים מוקדם! אבל אני מסכימה שהאקסטרנים שיהיו שנה הבאה לא יכלו להגיע מוקדם.... אבל הבי"ס עושה משהו בשביל זה? יש לפחות הסעות (כמו בבי"ס ברמת דוד)
בקיצור הבנתי שהטכני ממש מתדרדר והוא לא יהיה כמו שהיה פעם, אלא הופך להיות כמו כל תיכון רגיל (ואולי גרוע יותר)
ועוד שאלה: להנהלת בי"ס יש כבר פתרונות לשוחרים שיבטלו להם נסיעה ברכבת?!

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

את צודקת זה ברור שאי אפשר פוללל זמן ללמוד בלי לאכול אבל לבית ספר אין תקציב *כנראה*, ובגלל זה מורידים את זה לאקסטרנים. ואגב פתרון לרכבות יש כבר משנה שעברה, יינתנו כרטיסיות נסיעה למיטב ידיעתי.

למעלה