החברה שלי בחוץ

החברה שלי בחוץ

שלום לכולם חודש מטורף עבר על כוחותינו, החברה שלי בן ובתי יצאו לאויר האולם ב- 14.7 בשעה טובה. הלידה היתה קיסרית מאחר ושניהם היו עכוזים, המשקלים שלהם היו בפער גדול של קילו יהב (הבן ) נולד 3.015 וליאור (הבת) 2.135 . הלידה עצמה היתה בלי בעיה מעט כאבים בהחדרת האפידורל, אבל אח"כ ההתאוששות לא פשוטה אם יש מישהי שמתלבטת ויש לה אפשרות לבחור אני ממליצה בחום לידה רגילה, ההחלמה מקיסרי לא פשוטה. מרגע זה אני אמא ל- 3 ילדים, מוזר, מעניין, קשה, מעייף ואושר גדול כאחד. ההתמודדות היא יום יומית לא פשוטה, ממש השרדות... לומדת מחדש את העסק... תודה על האפשרות להציץ לעולמכן, לשאול שאלות פשוט תודה שאתן קיימות לידה קלה והמשך הריון שקט ורגוע לנוח הרבה וכמה שיותר כי אח"כ זה מצרף נדיר אתי

gaby56

New member
המון מזל טוב והתאוששות מהירה ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

בהמשך להודעה שלך מאחלת לכולנו מצג ראש ראש ולידה רגילה
... המון בריאות לכל המשפחה המורחבת!!!

elinorhadar

New member
המון מזל טוב ../images/Emo140.gif

תהי חזקה ותתרכזי באושר כיף לך שאת כבר אחרי הניתוח...

romi42

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שתגדלי אותם בנחת,בריאות והמון אהבה וסבלנות מקווה שתהיה לך החלמה מהירה ...עכשיו אני קצת בלחץ....(אני מיועדת לקיסרי) המון מזל טוב להרחבת המשפחה...רק טוב

העיקר שיצאו בחוץ ../images/Emo8.gif

גם אני אעבור עוד קיסרי, פעם שנייה...
גם כי זה אחרי קיסרי וגם כי הראשון - הבן, שנמצא למטה הוא עכוזון... טוסיקון מתוקון, והבת היא בסתלבט רוחבי. שיהיה לך כייף בגידול החדשים והוותיק... שמות מאוד יפים. שימי תמונות!

שירישי

New member
מזל טוב אתי../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אז זהו, את אמא לשלושה
מעניין אם בהמשך ליאור תדביק את הפער, או שיהב יישאר החסון מבינהם והיא העדינה והיותר קטנה. בינתיים, אני מאחלת לך שתצליחי למצוא פה ושם רגע לנוח ולאגור כוחות.
במשימת הגידול והרבה נחת

למעלה