החברה לא גומרת

החברה לא גומרת

יש לי חברה כבר כמה חודשים. הבעיה היא, שהיא מעולם לא גמרה, גם לא לפני כן. אין לה נסיון מיני קודם עם גברים אחרים, וגם לא נסיון אישי - היא ניסתה פעמים בודדות לאונן והפסיקה כי היא לא נהנתה מזה. אני כמובן מנסה לענג אותה כמה שיותר. אני תמיד משקיע במשחק מקדים עד שהיא כולה רטובה והיא כבר מתה שאני אחדור. בהתחלה ניסיתי להתמקד בדגדגן כי רוב הנשים גומרות מגירוי שם. בפעמים הראשונות היא בקושי נתנה לי לגעת שם. כל מגע קטן והכי עדין היה מקפיץ אותה. לא הכאבתי לה, אבל היא אמרה שזו תחושה מוזרה שהיא לא יכלה לסבול. עם הזמן מפעם לפעם, היא התחילה לאט לאט לאהוב את המגע שם אבל זה רק קצת נעים לה, ולא עושה לה את זה, אפילו כשירדתי לה. ניסיתי במקביל גם להחדיר אצבעות עם תנועת "בוא הנה" וזה הוסיף הרבה. בעצם, היא הכי אוהבת יותר מהכל את החדירה. זה מה שהכי מגרה אותה. היא אפילו מקצרת את המשחק המקדים כי היא רוצה כבר שאני אחדור. עם הזמן למדנו באיזו תנוחה היא הכי נהנית - שילוב של חיכוך טוב בנרתיק בלי לקפח את הדגדגן. לפעמים היא למעלה ולפעמים אני... ואיך היא אומרת לי? מהרגע שאני חודר אליה היא מאוד נהנית, אבל אין שינוי משמעותי בהנאה שלה במהלך האקט, כך שלא נראה לי שהיא מתקרבת לגמירה. ניסינו ביחד להבין מה היא אוהבת וניסיתי לגרות אותה בדיוק איך שהיא אמרה לי ועדיין לא הצלחתי לגרום לה לגמור. בסופו של דבר היא מאוד מסופקת למרות שהיא לא גומרת, אבל אני מבואס כי אני יודע מה היא מפסידה ואני רוצה להעניק לה את החוויה הזאת גם. יש למישהו רעיונות?

הזוייה

New member
הגמירה היא לא תוכנית כבקשתך

אולי מרוב שהיא לחוצה ואתה מלחיץ אותה הסיכוי שהיא תגמור בשיר מזמור, הוא קטן. כי כשאנחנו לא פנויים רגשית וקוגניטיבית למשהו אנחנו לא רגועים ולא מסטים את מלוא תשומת הלב לאקט עצמו. להגיע לאורגזמה הנשית זה כמו להגיע לירח, יש נשים שזה יכול לקחת להן שנים רבות. עיכוב אורגזמה קשור בכל מיני סיבות כגון דימוי עצמי, מחשבות טורדניות, אי פניות רגשית, אווירה לא מתאימה, פעולות אגרסיביות של בן הזוג . (אתה דוחף לה אצבעות ועושה את תנועת ה"בואי הנה" כשהיא עוד לא באה ועוד לא הלכה לשום מקום אז אולי האצבעות שלך קצת לא מכווננות נכון, יש כאלו שדוחפים את האצבעות וממשמשים שם כאילו הגיעו למכרה זהב והתנועות שלהם מאד לא נעימות). יש גברים שאפילו שהיו קרביים בצבא ונווטים מצוינים. הם עדיין זקוקים למפה טופוגרפית כדי להגיע לנק' הג'י. כי לא כולם מבינים במסתורי ומבוכי גוף האישה. לטעמי הבקשה שלה של החדירה היא כמו להגיד לך זבנג וגמרנו, כי היא מרגישה מראש כבר חסרת אונים והיא בתחושה של לרצות אות אותך. מעבר לכך, יש לכל אישה גוף אנטומי שונה, אבל אורגזמה יש רק אחת והיא יכולה לבוא בכל מיני צורות (אנאלית, נק' הג'י, דגדגן וכו') תן לה שתקרא חומר מגרה, כשמתאמנים על עצמנו באוננות לומדים להכיר את הגוף שלנו הכי טוב. שימוש בספר/ מגזין ארוטי. תצפו ביחד בסרטים ארוטיים (לא חלילה בערוץ 33 שבו שאול יהלום נוהם ונואם ומשמניו מרטיטים את נשמתך) הטוש ( לא טוש של בית הספר) הטוש של האמבטיה- לשחק עם עוצמת הזרם שלו. ובכלל תן לה להרגיש מלכה, תלחש לה באקט מילות אהבה מרגיעות, וגם תדברו על זה, שתכוון אותך, שתגיד לך מה נעים לה ומה לא- הרי היא בעצמה לא יודעת עדיין ולכן כל פעולה של ניסוי וטעייה תעזור לשניכם. הרי אתה לא בסיקול ממוקד שצריך לכבוש את היעד המבוצר וכדי שהחברה שלך תגיע לפיצוץ מבוקר. אם היא לא הגיעה עד לאורגזמה, תמיד יש סיבוב נוסף.לא קרה כלום.מי שתרדוף אחרי האורגזמה זה כמו לרדוף אחרי אוטובוס (או גבר) מועד לכישלון.צריך קודם כל ללמוד ליהנות מהדרך ולא מהתוצאה נ.ב לפעמים האקט של הנגיעות, החיבוק, ספיגת האווירה המחרמנת (כן, יש כאלו שמאד זקוקות רק לחום ואהבה) הרבה יותר טוב מחדירה או אורגזמה.

אני אפרט קצת יותר

אז זהו, היא בכלל לא לחוצה, וגם אני לא. ואני גם לא מלחיץ אותה. שנינו מאוד נהנים, וזורמים בספונטניות במיטה. היא לא רודפת אחרי האורגזמה כלל. כמו שאמרתי, היא מסופקת מאוד וזה לא מפריע לה שהיא לא מקבלת אורגזמה. אנחנו מאוד פתוחים בקשר שלנו ולכן אף אחד לא מסתיר כלום מהשניה - בפעמים הראשונות למשל, כשהאצבעות לא היו "מכווננות" היא עזרה לי "לנווט" והסבירה לי איפה וכמה ללחוץ, ואני כבר תמיד קולע למטרה בעוצמה הנכונה והיא מאוד נהנית. הבקשה של החדירה היא לא בשביל לספק אותי בגלל שנמאס לה. זה בדיוק ההיפך - אחרי שהיא כבר מגורה וחרמנית היא כבר מתה שאני אחדור. היא באמת הכי נהנית מהחדירה (אני יודע שזה אולי קצת נשמע מפליא). אי-אפשר לפספס את ההנאה שהיא חווה בזמן החדירה - זה תמיד השיא מבחינתה, היא פשוט במעין אופוריה ברגע שאני חודר. אם היא רוצה רק לספק אותי, היא פשוט תרד לי. אין לה כלל בעיית דימוי עצמי (בניגוד לחברה הקודמת ולכן אני מבחין בזה בקלות), והיא מאוד פתוחה ולכן לא מסתירה ממני כלום. אם מפריע לה משהו, היא אומרת לי. הדבר היחיד שיכול להתאים לתיאורים שלך הוא מחשבות טורדניות - היא לפעמים קצת מוטרדת בגלל כל מיני דברים בצבא,אבל כשאנחנו ביחד במיטה היא שוכחת מזה... חוץ מזה, אין בעיות בשאר הדברים שציינת. שכחתי לציין שאני משתדל לפנק אותה כמה שאפשר בדברים נוספים כמו שאמרת. אני נותן לה מסאז' טוב עם שמן בריח וניל, מנשק אותה בכל מיני מקומות (היא אוהבת מאוד שאני מנשק אותה בצוואר), לא מקפח את השדיים ואת הפטמות גם עם הלשון, ועוד ועוד... נראה לי שהבהרתי את עצמי. ספר או מגזין זה באמת רעיון טוב. יש לך המלצה על ספר/מגזין ספציפי? או רעיונות נוספים בקשר למצב? תודה!

חופ שיה

New member
תמשיכו בשלכם

החברה שלך אולי תצא בסופו של דבר מהקיבעון שסקס זה בעיקר חדירה , יכול להיות שזה מה שהיא יודעת ולכן קל לה יותר עם זה. לעומת זאת משחקים אוראלים ומשחק מקדים הם דברים חדשים לה ואולי קצת יותר קשה לה להתחבר לזה ולכן אתה צריך להיות סבלני ומפרגן, להמשיך בדרך שלך לעינוג האשה שלך , לא להכנע לאופי הסקס שהחברה שלך סוחפת אותך , לגרום לה להבין שבסקס אפשר להנות דרך הרבה דרכים מגוונות ומכל אקט ניתן להפיק הנאה ולא רק מחדירה. ללמוד לגמור זהו תהליך שיכול לקחת שנים וזה לא קשור לכישורים המיניים שלך בלבד , זה בעיקר תלוי בבחורה ובהתפתחות המינית האישית שלה, עזור לה לעזור לך לעזור לה לגמור. :) דבר חשוב שהציק לי בהודעה שלך והוא : לא חייב אורגזמה על מנת להנות מסקס ,החשוב הוא : להנות מהדרך, להנות מכל דבר שגורם לכם לבוא במגע האחד עם השני- לפעמים ההנאה זו היא עניין נרכש , היות ולחברתך אין ניסיון מיני , אני מציעה שתמשיך להיות סבלני ומפרגן.

ככל הנראה, נמשיך בשלנו.

דווקא בגלל שהיא היתה בתולה לפני כן, היינו בהתחלה עושים רק משחקים אוראליים ואת שאר הדברים מסביב ולא היתה לה בעיה עם זה. מהרגע שהתחלנו לשכב, ההעדפה שלה השתנתה מעט לטובת החדירה. פעם אחת כשהיא ביקשה ממני לחדור כבר, סרבתי כי רציתי להאריך את המשחק המקדים בשביל שהיא תהנה יותר, אבל זה רק פגע לה בחשק... ראי גם את התגובה שלי להזוייה. אני מקבל את עצותייך, לעזור לה לעזור לי לעזור לה לגמור :) וגם להמשיך להיות סבלני ומפרגן, ואני מקווה שעם הזמן היא תהנה יותר וגם תגיע לאורגזמה. תודה! :)

עוד דעות/רעיונות?

אני אשמח לשמוע

S t a t u s

New member
../images/Emo97.gif אנאלי, ניסיתם ?!

אני ברוב התגובות שלי בקשר למין מציין דבר פשוט, ת-ג-ו-ו-נ-ו !!! גיוון זה הדבר הכי נפלא. יכול להיות שהיא אוהבת מין יותר אגרסיבי (סאדו-מאזו) והיא יכול להיות מתביישת בזה או לא חושבת שאתה הבן-אדם המתאים לכך. יכול להיות שדווקא שלישיה יכול יותר לעזור בקטע של גיוון.ויכול להיות שזה ... בכלל לא משנה! ראה, לכל אחד יש התפתחות מינית וסקרנות, אתה לא יכול לגרום לה לחוות את העניין האורגזמה מבלי שהיא תהייה מוכנה לכך. וזה רק הזמן משפיע, ומצעד שני יש לך את הסקרנות הטבעית בכדי לנסות לפחות להגיע הכי קרוב למטרה שלך. אתה יכול להפוך את המטרה הזאת (לגרום לה להגיע לאורגזמה) למשהו אחר.... ל התנסויות, לעשות משהו אקסטרים ששובר את השיגרה מבלי לחשוב על העניין האורגזמה אלא על העניין של כיף... אקסטזה... ועוד. ואולי כשתפסיקו שניכם לחשוב על מתי היא/אני/הוא יגמור אולי יהיה בהפתעה ..... בכל אופן , יום נפלא היום
נסו לגוון, ותפסיק לנסות לגרום לה לגמור. היא נהנת ממך איתה....

אנאלי עוד לא ניסינו

וגם סאדו מאזו לא... כדאי באמת להוסיף גיוון. לאט לאט אני מרגיש שהסקס הופך ליותר שגרתי מבעבר. (לא משמעמם ומקובע חס-וחלילה) אבל אנחנו מדי פעם מגוונים. פעם אחת היא ירדה לי עם קובית קרח. היה בהתחלה נחמד, עד שבשלב מסויים התחיל להיות לי קר שם.. היינו כנראה צריכים גם לשלב תה... ולמשל, בוקר אחד בסופ"ש האחרון היא התעוררה בגלל שירדתי לה.... אולי עדיף באמת שאני אפסיק להטריד את עצמי בקשר לאורגזמה שלה. אני אנסה לענג אותה כמה שיותר כמו תמיד ואהיה ספונטני במיטה. נראה לי שזה יסב הנאה גדולה יותר לשנינו.

אל תדאגי.. את הריבה היא בטח סיימה

בליקוק השני כבר..... אלא אם כן, הבחורה שפכה על עצמה את כל הצנצנת..

לפי התגובה של האמא

בטח שאת כל הצנצנת רק היום קנתה אותה, את יודעת כמה עולה ריבה תוצרת ביתית!

offנועה

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

רק הלכתי לעבודה, מה נהיה פה?????????!!!!!!!!! אמא!!!!!!!! מה הקישורים האלו לפינות הנידחות, האפלות והמטונפות של פורומים שאפילו המנקה של תפוז עם האקונומיקה והליזול לא מוכנה לעבור שם!! למה אין פה שלט אזהרה?? גועל נפש... טרולים מחורבנים!!!

למעלה