" החברה הכלכלית" 2050

nuyev

New member
" החברה הכלכלית" 2050

החברה הכלכלית- שמחה לבשר לתשביי העיר לוד על מספר המשתתפים בקייטנות המוצלחות כ 2050 ילדים שנהנים מכל רגע ורגע ומשפע של פעילויות.

gingy48

New member
באמת nuyev

2050 תאמר לי גם אתה מזוכיסט או גרופי של..... מה חשבת לך שיש כאן מטומטמים שאפשר לספר סיפורים. אנחנו לא אוכלים לוקשים מספיק האכילו אותנו התפכחנו, הזמן יגיד.

nuyev

New member
48 ענתיקה

יורשה לי ולא מימך אבל באמת לא להתיחס אליך

gingy48

New member
באמת לא

ממך אני צריך. אבל יבוא יום ותתיחס לדברים הנאמרים כאן.

yosi hadad

New member
ג'נג'י שמור על שפיות...../images/Emo68.gif

למרות שנראה שקשה לך מאוד ,הירגע ,אל תתקוף מיד -תחשוב..... מה אמרו לך שהחברה הכלכלית מקיימת מסגרות קיץ בחודש יולי לילדים החל מגיל גן ועד כיתה ז' ומספר המשתתפים במערך איכותי זה הינו 2005 ילדים. מה קשה להבין פה?

gingy48

New member
אמרו אבל

אני לא מאמין, זה אומר שאני לא שפוי. אז יש לי חדשות בשבילך כנראה אתה חי בסרט ולא במציאות אתה לא רואה מה נעשה אצלך בעיר לאן התדרדרה העיר. חוץ מזה מותר להעביר ביקורת גם כשהיא אגרסיבית. זכותך להעביר ביקורת אני מקבל באהבה אבל אני לא שפוי מעניין???. ולמשפט שלך האחרון מה קשה להבין, כנראה לך קשה להבין ולקבל ביקורת נגד.....

yosi hadad

New member
מה הקשר?

ג'נג'י אין רציפות הגיונית לצערי בדבריך. אם מדובר בעובדות אז אין כאן מקום לדעות. ואכן מדובר בעובדות שמתורגמות בט]פסי רישום של תושבי העיר הנותנים אמון החברה הכלכלית ובמסגרותיה החינוכיות כדלקמן: קייטנות קיץ כ-800 ילדים: גני יער - 168 ילדים גני אביב - 178 קייטנה דתית - 96 קייטנת הראל - 77 קייטנת ספורט - 123 קייטנת על גלגלים החברה להגנת הטבע - 134 קייטנות גנים הנערכות ב- 32 גני ילדים ובכל גן 30 ילדים ובסה"כ כ-800 ילדים המשך פעילות במסגרת צהרונים עד השעה 16:00 או 17:00 כ-450 ילדים סה"כ כ-2050 ילדים בכל מסגרות הקיץ, כשזה ללא ספק אחד הנתונים המדהימים שקרו השנה בעיר, שכן מספרים אלה לא היו אף בשיא פעילותה של הרשת הקודמת שהגיעה למספרים של עד 1500 קייטנים בשיאה לנוחיותך מצ"בקובץ שהועבר לעיתונות

למעלה