"החבילה"

mimeli

New member
"החבילה"../images/Emo77.gif

מישהו ראה את הסידרה החדשה של ערוץ 2 הערב? אני ראיתי. והתאהבתי .
פשוט רעיון ענק!
ולמי שלא ראה-בסדרה מישהו מעניק חבילה עם מתנה סימלית (בכל המובנים) למישהוא אחר, שעזר לו מתישהו בחיים בצורה כלשהו...עם מאין מכתב תודה.והמקבל ממשיך ושולח למשהו שעזר לו וכו'..
כל כך אהבתי את הרעיון!! זה כמו לקחת אהבה מוחשית ולשלוח אותה הלאה.. אני בטוחה שלכל אחד יש בנאדם כזה, שהכניס לו אור לחיים ברגע שהיה זקוק לו.
הלואי שיכולנו לעשות את זה גם אנחנו, בלי טלויזיה. למי הייתם שולחים אתם את החבילה?
למה? ומה הייתה המתנה? ומה היה כתוב במכתב שלכם? בנתיים שולחת לכם
סימון.

רעיון נהדר ../images/Emo45.gif

את החבילה שלי הייתי "שולחת" לבעלי, אם בכל שלב בחיים אנחנו נזקקים למישהו (בתפקיד אחר לדוגמא: אבא, ידיד, פסיכולוג, מאהב
, תומך, ומגן). הוא זה "שהחליף" תפקידים לאורך כל הדרך, לפעמים מתוך ידיעה פנימית ולפעמים לפי בקשה ממני - מה הייתי כותבת לו במכתב... תודה על היותך בחיי ומתנה סימלית - המממ קשה לי לחשוב על משהו חומרי, רק את מה שנתתי/ונותנת את
ישנם עוד כמה "חבילות" שהייתי שולחת התמזל מזלי בחיים לפגוש אנשים שבדרך זו או אחרת רק תרמו לחיי.

natalynataly

New member
גם לא ראיתי. אך הרעיון נשמע מדהים.

כמו המתבוננת, מי שהכי עזר ועוזר לי בחיים זה בעלי. אך נראה לי יותר לשלוח למישהו שהוא כבר לא חלק מהחיים שלי היום. אצלי מורה מהתיכון, שבדיעבד, שנים אחרי, בזכותה נפתחתי לכל הנושא הספרותי ובעצם גיליתי את עצמי. זה לא רק השיעורים של "דוסטויבסקי או שירת ימי הביניים" שהעבירה.... זה הגישה... העובדה שגרמה לי לרחף בתוך הספרים... לגלות שאני יודעת לכתוב...

doבי

New member
תודה לרעיון - מימלי מומ'לה גששי|כתר

ה
- עושה את זה - בשעה מאוחרת מדי לטעמי, ולכן לא ראיתי אלא את הפרסומות, והתיאור שלך העשירני, ובשבוע הבא -אשתדל לראות. עם מעיןמכתב תודה ממני אלייך בזה, ולהרמוניה בחיים לכל באי פורום זה- האם באמת כבר פסו האנשים בפורום הזה- ולתומי חשבתי שבישראל גברים ונשים ועוד חתיכות וברנשים, גם סתם אנשים, עוברים השבעים,לפחות חמישים - ועוד בפורום הזה. ובהארץ, העיתון לאנשים חושבים (כך כולם אומרים), לאנשים מיושבים- לא, אל תבינו לא נכון,אותי- לא אנשים ממוחזרים- אחרי שהם מתי... היתה כתבה - פיצוץ אך לי כלל לא נחוץ, שבו אמריקני במקצוע כתב, בעיתון, וכלל אותו ואותי על הכתב- "בני אותו מצב" ו"אנחנו", והעלו זאת בנענע - בפורום לא לנו, על יד מי שלא מיהו- "מנהל של שלושים לא משהו". ואם תרצו לדון ולחוות תגובות, לקרוא על שנאות, וגם על אהבות, - בואו לשם- אל הנשים והא-נשים, כוונתי גם לבחורות גם לברנשים. וסליחה שאני עושה פרסומת גלויה לפורום בנענע, אך יש שם סיפורים נהדרים מנשים כותבות נחמדות. המתנה לך מימלי - ממני doבי עם חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה (אוהב), כפי שלמדתי מרחל, מנהלת הבריאות בבית האבות שבכאן.

mimeli

New member
והתשובה שלי

אפשר לקרוא בבלוג שלי.. מוזמנים לבוא לבקר.. שולחת לכם הרבה אור ואהבה! שבוע טוב ונפלא! סימון

למעלה