הזר הכי מאכזב

הזר הכי מאכזב

דן ביגנהיימר? הייוד וורקמן? פרנקלין ג'יילס? וויליאם אייברי? מי לדעתכם הזר הכי מאכזב בהיסטוריה של הפועל? לדעתי- רדיסאב צ'ורצ'יץ'- שחקן שהראה כמה איכות יש לו אבל ברגע האמת- 'דפק נפקדות'... (אולי בגללל כאב בטן, מה?)

כיון

שוויליאם אייברי היה בעונה הכי מושפלת שהיה לנו, אז אני נוטה לתת לו את תואר "המאכזב"!

AmiTutiT14

New member
צ'ורה היה לפחות שחקן טוב מאד

בכללי, וביחס לאייברי בפרט. אייברי גם עשה לנו משהו כזה, פחות נורא אבל על אותו עיקרון. היו הרבה זרים מאכזבים.. אני חושבת אבל שב"פאק" צ'ורה באמת יצא הכי מניאק.

z dead

New member
קימאני פריינד

יותר מוורקמן,יותר מאדווארס. גם הלכו בגללו יותר מ66 אחוזים מהתקיב על הזרים מה שגרם לכך שליאון הקשיש וריקי האנמי הגיעו למלחה..וגם הוא לא נתן כלום בתור סנטר..אלא סתם PF מוארך בלי יכולת פוסט-אפ,או מסירה,או סגירה לרבאונד. והוסיף חטא לפשע ופשוט החליט שהוא לא נוסע עם הקבוצה כשעוד היתה הפועל. וביגנהיימר היה אחלה דווקא.

AmiTutiT14

New member
אני לא חושבת שקימאני נחשב לאחד

שדפק, כי הוא שוחרר מהקבוצה ולא עזב. אם מישהו דפק מישהו בקטע הזה, זו הקבוצה את עצמה.

z dead

New member
...

הוא שוחרר כי החליט על דעת עצמו שהוא לא מצטרף לקבוצה למשחק חוץ.

AmiTutiT14

New member
כי הוא הרגיש התנקלות מצד דרוקר,

הוא הבין שהוא לא רוצה אותו אז עקרונית הוא לא רצה להשתתף במשחק חוץ (אגב, שנה בעוד ארבעה ימים. אין לי מושג למה אני זוכרת את זה..) אני ממש מבינה את ההחלטה הזאת, אני מניחה שהייתי פועלת אותו דבר.

eari

New member
שום פנים ואופן לא!!!

אוי ואבוי אם שחקנים יתחילו להחליט מתי הם יוצאים למשחק ומתי לא... יש מאמן, קבוצה ושחקנים שיוצאים למשחק לא משנה מה הסיבות, שחקן הוא חלק מהקבוצה וחייב לצאת איתה לאן שתצא, לא מעבירים לסדר היום התנהגות כזו, ממש לא אהבתי את פריינד.

הוא צודק,

לדעתי לא רק בקימאני אלא איך שכל הקבוצה היתה נראית. אייברי ונאור היו ענקים אצל אדלשטיין. רק אצל דרוקר הם נחלשו, דרוקר עשה לנו חורבן אדיר!!!

eari

New member
חורבן אדיר...

כמה שכחניים וכפויי טובה אנחנו.. הדבר שעשה את הפועל להפועל באירופה, זה הגביע היחיד שלא פחות ולא יותר, שרון הביא! עד אז, לא כולם ידעו שיש קבוצת כדורסל בירושלים, אז נכון בעונה השניה לא כ"כ הלך לו, אבל חורבן?!?!?! נו באמת? אני לא אשכח איך הוא הוכתר למלך העולם כשהוא הביא גביע, פשוט כפייות טובה!

יש פתגם

אם אתה מודע לזה, כשמצליחים להגיע על פסגת הצוק שוכחים מהעבר השני של הצוק וגולשים חזרה מהצד השני. ולו רק מהסיבה ששכח כמה קשה היה לו העליה! תופעה זו שכוחה מאד אצל מאמנים. כשמצליחים להתעלות על עצמם, בא אח"כ נפילה גדולה מסיבה זאת. אכן לא אתכחש דרוקר הביא לנו גביע אירופה שבירושלים רק יכלו לחלום עליה. אבל אז הגיע הנפילה עם העונה הזועתית שכמוהו אני לא זוכר בתולדות הפועל. דרוקר חשב שאפשר לעשות פה מה שרוצים והתחיל להחתים פה שחקנים כמו טרמינגהם וקנטור, והכל משום שהוא זה שהביא גביע והוא זה שיחתים פה כאוות שכלו הגאונית כביכול. ולא מספיק כל אלה הוא עדיין היה בשלו עם סבלנות ואופטימיות חזקה שרק הוריד אותנו לשאול!!!

Y n 2 5

New member
התנכלות. לא התנקלות.

חשבתי שאחרי "גבעת שמועל" המיתולוגי שלך, למדת עברית. טעיתי. מותק שלי, תצאי ממלחה ותלכי לבית ספר, זה יותר חשוב. אוקיי, מאמי?

שiש

New member
../images/Emo46.gif

לפחות היא לא מדברת לאנשים בהתנשאות ובזלזול. אבל היי, העיקר שעשית את זה בלי שגיאות כתיב, אה?

Pure M

New member
זילזול וחוסר כבוד כלפי טעויות אנוש

לא מתקבלות כאן בברכה. כמשתמש בפורום אני מבקש ממך יפה להתחפף אם זאת דרך ההתבטאות שלך, וכמנהל הפורום אני מזהיר אותך שעבירה על חוקי הפורום תגרור חסימה.

z dead

New member
אממ...

הוא כנראה צריך לעבור טיפול איתן.. ככה זה אוהדי מגדל,חצופים.

שiש

New member
תזהר שלא תקבל טיפול שוש

אם תמשיך להתכחש לעצמך ואלינו.

RAFI 20

New member
יש מלא זרים שאיכזבו קחו שבע

1.קיבו סטיוארט 2.ווילאם אייברי 3.קימאני פרנד 4.היווד וורקמן 5.בריאן ברייסי 6.גון גרום 7.ביל אדוארדס

למעלה