הזרקתי לבד !!!!

הזרקתי לבד !!!!

בפעם הראשונה בפורום, אני מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה. התחלנו טיפול הזרעה ראשון. לאחר 4 ימי הזרקה של מנוגון (2 אמפולות) הגעתי לרופא עם בדיקת דם של 3000 E2, וייבול של 3-4 זקיקים בצד ימין + 5-6 זקיקים בצד שמאל. וכיוון שביקרנו אצל הרופא אחה"צ, וקופח כללית לא ממש פעילה ימי רביעי אחה"צ בדקתי אם אני תלמידה טובה, והזרקתי לבד מנוגון (לאור הייבול, הורדנו לאמפולה אחת ליומיים הקרובים). מקווה לטוב.

תולו

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif קבלי חצי ../images/Emo47.gif

את החצי השני אני משאירה אצלי. בינתיים.

נועם@בת

New member
עוד מלכה בפורום../images/Emo47.gif

ברוך בואך למועדון הנרקומניות
. נקוה שלא יהיו יותר מידי זקיקים, ושהיהי עובר אחד שיעשה אותך אמא
. נועם

סנונית 1

New member
כל הכבוד קבלי את ה ../images/Emo47.gif

שיהיה המון המון בהצלחה שהיבול ימשיך להיות נפלא ושזה יהיה הטיפול האחרון שלך.

swswsw

New member
כל הכבוד

כל הכבוד וכולי קנאה על האופטימיות הנשמעת מדבריך! שיהיה המון בהצלחה. את מרגישה טוב?

swswsw

New member
כל הכבוד

כל הכבוד וכולי קנאה על האופטימיות הנשמעת מדבריך! שיהיה המון בהצלחה. את מרגישה טוב?

תודה. האופטימיות אמנם ירדה בחודשים

האחרונים, בעיקר בתקופות של מחזור, עד לימי הביוץ. אבל היא מתעקשת לחזור אחרי הביוץ, כל חודש. בכללי אני חושבת שאין לנו ברירה אלא לשמור על אופטימיות. בלי אופטימיות אפשר לצלול לתהום, ועוד חודש, חודשיים ואפילו שנה של צפיה לא ישברו אותי. העיקר שהסוף יהיה טוב. לגבי ההרגשה - סבירה. אני עייפה כל הזמן (אבל לא מצליחה להשלים בשעות שינה נוספות)- אחרי האולטרסאונד אתמול, בעלי אמר, שהעייפות הגיונית אם אני מגדלת כמעט 10 זקיקים. חוץ מהעייפות תחושת היי עופפת אותי (עוזר לאופטימיות...), וכאב חלש בבטן, במקום ההזרקה, ולפעמים באיזור השחלות. אני חוששת מהמשך החודש, מפחדת מגירוי יתר, אבל סומכת על הרופא שלי - הרי בשביל זה אני משלמת לו את מיטב כספי.

תודה לכולכן. רק בזכות הפורום הזה

העזתי להזריק לבד. כל סיפור על הזרקה עצמית הוכיח לי שאם "היא" יכולה - גם אני. המצגת מאוד מאוד עזרה. אחרי שראיתי אותה החלטתי שזו לא תהא בעיה גדולה. בהתחלה רציתי שבעלי יזריק, אבל אחרי שראיתי את המבטים שלו אחרי שהוא קיבל את ההדרכה, החלטתי שעדיף לא לבקש ממנו. ובאמת, לכל מי שחוששת - זו ממש לא בעיה. הזריקה עצמה לא נוראית בכלל. הדקירה לא מורגשת, והחומר כמעט ולא שורף (מנוגון). ושוב, תודה לכולן.

למעלה