הזרע קפץ

קינמונית../images/Emo24.gif

מה ניש? לגבי איקסי - יש לזה יתרונות שזה מעלה את אחוזי ההפריות , זה מאפשר הפריות גם במקרים של בעית זרע קיצונית. החסרונות של זה הם שלא יודעים איך זה ישפיע על העובר המתפתח , אם הזרע היה פגום או בגלל עצם המיקרומניפולציה עצמה שהיא החדרת זרע אל תוך ביצית באופן מלאכותי. אבל יש הרבה הצלחות בזה סך הכל , ונולדים תינוקות מוצלחים וחמודים . אבל בכל מקרה אתם סביר להניח שלא תצטרכו את זה , מקסימום תעלו כיתה ל-IVF רגיל. תודה על תגובתך ,ותעדכני גם את מה קורה איתכם דנדוש

נועם@בת

New member
תני לו עוד חודש חודשים והוא

רץ לאולימפידה
נכון שבעלך לא קורא את הפורום? אז אני יכולה להגיד שתפסת אותו טוב-טוב בביצים
מטבעו, לזרע יש עליות וירידות. העליות האלה נראות רציניות, ואני נורא מקוה שלא יהיו בעתיד ירידות. האמת, הייתי מנסה הזרעה אחת לפני שאני רצה לIVF. IVF זה לא פתרון קסם, ואם הזרע ישאר ככה, יש סיכוי גם הזרעה. כמובן בהנחה שלא יקפוץ שוב למטה. מאחר וממילא תקבלי אישור לIVF, תני לאישור לחכות לך חודש חודשיים לפני שאת הולכת להליך כירורגי. ניתוח או אימבוליזציה מחייבים מנוחה של כמה חודשים אחרי- לפני שממשיכים בטיפולים. אם הזרע כרגע סביר, כדאי לנצל את המומנטום ולטפל בוריקוצלה רק אחרי כן. יונית סיפרה שבעלה לא קיבל השתתפות של מכבי, ונסע לעשות את הניתוח בבלגיה בחצי מהמחיר. שיהיה בהצלחה
נועם

אופה3

New member
../images/Emo24.gif מחזיקה אצבעות ומקווה שימשיך

ככה, ושיגיעו רק בשורות טובות, האופה

מאחלת גם לך רק בשורות טובות ../images/Emo140.gif

מה קורה איתך ? את בסוף עושה הפסקה או לא? תעדכני דנדוש

לגבי השתתפות-יש הבדל בין ניתוח

לאמבוליזציה. יונית סיפרה על אמבוליזציה, בניתוח לעומ"ז אין בעיה של השתתפות. עד כמה שידוע לי, ניתוח לא מחייב מנוחה (מטיפולים) בכלל, בטח לא של כמה חודשים. פשוט, אחרי הניתוח המצב קצת רגיש אז נדרשת הפסקה קצרה, אבל ההמתנה של כמה חודשים נובעת רק מכך שרוצים לדעת אם יש שיפור ובכלל מה מצב הזרע-ואת זה ניתן לדעת רק אחרי 3 חודשים לפחות, ואומרים שהתוצאות הטובות ביותר הן אחרי 6 חודשים. לנו אמרו שאפשר לעשות ניתוח וטיפולים במקביל (אבל לא עשינו כי העדפנו לחכות, וגם ככה רצינו הפסקה). ועוד דבר-אם תוצאה כזאת אני חושבת שמדג´אר ימליץ על הזרעה לפני IVF, אבל זה לא אומר שדעתו מוסכמת- הגישה ביחידות ה-IVF היא שניתוח וריקוצלה עושים רק כדי להציל מצב שיהיה אבוד אם לא יטפלו בו (=שיהיה עם מה לעשות IVF), ולא כדי לשפר מצב זרע. לכן, שם בטח ירצו ללכת על IVF ולא הזרעה (גם במספרים כאלה, למרות התוצאה היפה...איתנו דיברו על לפחות 14 מיליון כדי ללכת להזרעה) ובטח לא על ניתוח. אבל החלטה היא שלכם.

שמש ../images/Emo42.gif המון תודה

על האינפורמציה החשובה , ניסיתי אתמול כבר להגיב ולומר לך תודה והמחשב עשה לי בעיות.
דנדוש

לגבי השתתפות-יש הבדל בין ניתוח

לאמבוליזציה. יונית סיפרה על אמבוליזציה, בניתוח לעומ"ז אין בעיה של השתתפות. עד כמה שידוע לי, ניתוח לא מחייב מנוחה (מטיפולים) בכלל, בטח לא של כמה חודשים. פשוט, אחרי הניתוח המצב קצת רגיש אז נדרשת הפסקה קצרה, אבל ההמתנה של כמה חודשים נובעת רק מכך שרוצים לדעת אם יש שיפור ובכלל מה מצב הזרע-ואת זה ניתן לדעת רק אחרי 3 חודשים לפחות, ואומרים שהתוצאות הטובות ביותר הן אחרי 6 חודשים. לנו אמרו שאפשר לעשות ניתוח וטיפולים במקביל (אבל לא עשינו כי העדפנו לחכות, וגם ככה רצינו הפסקה). ועוד דבר-אם תוצאה כזאת אני חושבת שמדג´אר ימליץ על הזרעה לפני IVF, אבל זה לא אומר שדעתו מוסכמת- הגישה ביחידות ה-IVF היא שניתוח וריקוצלה עושים רק כדי להציל מצב שיהיה אבוד אם לא יטפלו בו (=שיהיה עם מה לעשות IVF), ולא כדי לשפר מצב זרע. לכן, שם בטח ירצו ללכת על IVF ולא הזרעה (גם במספרים כאלה, למרות התוצאה היפה...איתנו דיברו על לפחות 14 מיליון כדי ללכת להזרעה) ובטח לא על ניתוח. אבל החלטה היא שלכם.

נווווועעעעעםםם! המחשב שלי השתגע

וישלח את ההודעה הזאת עוד כמה פעמים... הושיעיני!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחזרנו עכשיו מהרופא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היינו אצל דר´ מדג´ר , ואחרי שהסתכל על התוצאות הוא אמר שהוא ממליץ על ניתוח וריקוצלה שהוא יעשה בעצמו באסותא. נראה לנו נורא משונה , כי בפעם הקודמת הוא אמר שלפי נפח האשכים זה כנראה מה שהם מסוגלים לייצר וטיפול בוריקוצלה לא ישפר משהו, ופתאום הוא אומר משהו אחר, וגם כששאלתי אותו לגבי אימבוליזציה הוא התחיל לומר שאחוזי ההצלחה של זה פחותים ושזה אסור לביצוע בארה"ב . אני חוששת שמעורבים פה שיקולים נוספים , ושאין לנו הרבה סיכוי להצלחה פה , ושיש לו אינטרס שנעשה ניתוח ולא אימבוליזציה. בנוסף הגיע היום הספר החדש שהזמנתי "המדריך המלא לפריון" ושם דווקא ממליצים יותר על אימבוליזציה. אנחנו גם מאוד חוששים מהסיכונים שבאותם פרוצדורות , הוא די ניסה להסתיר את הסיכונים ולהציג את הדבר כענין של מה בכך. אני מעדיפה ללכת עם האישור שנקבל בתחילת שבוע הבא ל-IVF , נראה שיש סיכויי הצלחה טובים . דרך אגב נועם , בעלי מידי פעם כן קורא בפורום , כשאני מבקשת ממנו ,היום דווקא הוא קרא.
ותודה לכל הבנות הנפלאות שהגיבו
דנדוש

נועם@בת

New member
יופי שקרא ../images/Emo3.gif שידע מאיפה הגיע

השיפור. מאחורי כל גבר עם זרע מוצלח, עומדת אשה שיודעת לתפוס אותו בביצים
אם נועם@בן היה קורא בפורום, אני הייתי צריכה לעשות את הזןהכ מזרע של תורם
אין לי הרבה מידע בניתוחים האלה, תמשיכי לברר אצל נשות הגבריםש עשו אותם. תעשי חיפוש על וריקוצלה ועל אימבוליזציה. בהצלחה
נועם

דנדוש הכל אינטרס של הרופא ..

אספר לך למה ..אני גם הייתי אצל מאאג´ר בתחילת דרכנו הוא אבחן לבעלי וריקוצלה ואחרי חודש אמר לנו שאין מנוס מניתוח וריקוצלה באסותא בדיוק כמו אצלכם אבל אז האימבוליזציה היתה חדשנית ולא ידעתי שזה יותר אפקטיבי וכמו טמבלים עשינו את הניתוח ושום דבר לא זז לא שאני מזלזלת בניתוח כי יש גם אחוזים טובים להצלחה אבל אצלנו תמיד הכל נידפק מה לעשות אחרי זה עשינו 2 הזרעות ו4 הפריות בראשונה הריתי ובשבוע 6 לא ראו דופק עשיתי גרידה המשכנו הלאה עד הפריה 4 שבא כנראה גם הריתי אך לא ידעתי ובטח שמעת את כל הסיפור שקרה לי עם ההפלה אז החלטנו לפני שבועיים לשלוח את בעלי למומחה מ"ס 1 בבלגיה הוא מומחה בכלל לכלי דם שאלו בעצם הורידים [וריקוצלה] שעושה את הבעיות וזאת שיטה מאוד נירחבת הם עוברים וריד וריד וסותמים עם דבק מיוחד לא נעים אבל יותר כדאי ..בניגוד לניתוח שהוא רק לצד שמאל בד"כ והם לא יודעים לעבוד על הצד השני .. עכשיו לגבי אינטרס של ד"ר מאג´ר זה בדוק כי הרופא הזה זה המיקצוע שלו ניתוחי וריקוצלה וד"ר גת וגורן האינטרס שלהם זה ניתוח אימבוליזציה בארץ כל אחד והמומחיות שלו והאינטרס שלו אני לא אהבתי את מאג´אר .. לדעתי הוא לא מפרגן לשיטות חדישות שעובדות תחת אולטרסאונד ואחוזהם גדולים יותר .. זהו זה מה שיש לומר אם את רוצה לשאול עוד אשמח לעזור .. איזה קופת חולים את ? יונית

רגע דנדוש...

אני חייבת להגיד שאת צודקת. מנסיון שלי, בעלי עשה את הניתוח הזה לפני שנה ולאחר 8 חודשים של ציפיה לשיפור באיכות הזרע, הסתבר שלא חל שום שיפור, ובזבזנו סתם זמן ... אני חייבת לציין שגם רופא הנשים שלי לא התלהב מהניתוח וניבא 70% הצלחה.. מה שהוכיח את עצמו כנכון כי היינו בין 30% הלא יוצלחים. כיום אנחנו מנסים להיכנס להיריון ע"י הזרעה (הזרע של בעלי עובר השבחה לפני כן) . הרופא שלי מאמין שיש לזה סיכוי.... מי יודע, אולי גם אצלכם ?? במיוחד לאור העובדה שבעלך עושה קסמים עם איכות הנוזל שלו ??? נ.ב. אולי תוכלו לזרוק כמה טיפים ? מי יודע, אולי עליתם על איזה פטנט לשיפור האיכות באופן טבעי ??

הטיפ-כוס מיץ גזר עם כף אחת של שמן

זית ושקדים טבעיים. מקווה שיעזור גם לכם. על כמה עומד הריכוז אצלכם? אני מעדיפה ללכת ל-IVF ולא להזרעות בגלל התנודות , שלא יצא פתאום ריכוז נמוך ביום ההזרעה ולמזלי הרופא שלי לא רק שמוכן אלא שזה היה רעיון שלו ללכת ישר להפריה . כמה הזרעות עשיתם ? ואיך הולך? בהצלחה בכל מקרה
דנדוש

למעלה