הזרעות או IVF?

הזרעות או IVF?

לאחר שבעלי ואני ביררנו את כל מה שהיינו צריכים לברר...
הגענו לנקודת ההחלטה.. הזרעות או IVF..
אני לא יודעת למה כל הקטע הזה של הIVF מלחיץ אותי ואני יותר בכיוון ההזרעות, אבל בעלי בדיוק להפך-הוא אומר שהIVF יותר טוב מפני ששמע כך ממישהי בעבודתו.

מה אתן אומרות? מה אתן מציעות?

אני מזכירה - בעיות זרע אצל בעלי, בעיות בריאותיות אצל שנינו -שלא מונעות את הטיפולים או מפריעות לטיפולים..
אני יכולה לספר שאצלי הבעיה היא בעיה קרדיאלית-אך לא מונעת הריון.
אם יש שאלות אני אשמח לענות.. העיקר שתעזרו לי\לנו להחליט. אני לא יודעת מה יותר טוב עבורינו.

התור שלנו אצל הרופא עוד שבועיים
(כיף להרגיש שיש התקדמות מסוימת..)

פאשון

New member
אין פה באמת דילמה

בגדול חייבים לעבור הזרעות עם הורמונים לפני IVF. צריך אישור מיוחד לזה. השאלה היא גם איזו בעית זרע יש לבעלך? מה הפרמטרים? אולי זה מה שיקפיץ אותכם מהר יותר לIVF....זה נורא תלוי.

הזרעה היא פרוצדורה הרבה פחות פולשנית ומורכבת

המינון ההורמונלי בה נמוך משמעותית (כי אין צורך בגידול ביציות עודפות עבור השאיבה). אין צורך בהרדמה. לא נועצים מחט בבטן כדי לשאוב את הביציות מהשחלה. העלות הכלכלית נמוכה יותר (פחות תרופות). ואצלכם - מצד אחד הגיל לא לוחץ ומצד שני אין בעיה רפואית שמחייבת מעבר ישיר ל IVF. כל זה בלי העניין הבירוקרטי של השגת אישור (שלא בטוח שיינתן) ובלי לשקלל את המימד הרגשי - יש מחיר רגשי לכניסה לעולם הטיפולים, עדיף בעיני לעשות זאת יותר בהדרגה בהינתן הבחירה. ואגב, גם לצד המנהלי צריך להתרגל - אישורים לתרופות, איפה מבצעים את המעקב, איך מתארגנים מבחינת שמירה על שגרת החיים. בעיני אין כאן שום שאלה.

השאלה אם הזרעה תיתן תוצאות טובות?

אנחנו בטח נתייעץ שוב עם הרופא..
&nbsp
אבל אשמח לעוד תגובות..

למעלה