הזרעה

יעלוש79

New member
הזרעה

היי בנות, ניסיתי ולא הצליח
((( אתמול קיבלתי... אני חושבת שאבקש כבר ישר ivf מה סכויי ההצלחה????? אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים ובקושי מתפקדת

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

עשית צילום רחם? האם החצוצרות תקינות? אני לא חושבת שמאשרים כל כך מהר לעבור ל-IVF אחרי הזרעה אחת בלבד ובהנחה שהחצוצרות תקינות.

יעלוש79

New member
כן....

בפברואר עברתי לפרסקופיה שבה הוציאו לי ציסטה אנדו' בגודל של 8 ס"מ ובתוצאות הניתוח היה כתוב שהכל תקין

אז זהו...

לא מאמינה שיתנו לך לעבור לIVF כל כך מהר. כמה זמן את מנסה טבעי? אולי יש שיקול גם למשך הנסיונות הטבעיים?

יעלוש79

New member
סיפור ארוך...

נכנסנו להריון לפני שנה וחצי ואז היתה הפלה בשבוע 8- עובר ללא דופק, לאחר ההפלה לא קיבלתי מחזור איזה חודשיים וכשבדקו אותי אמרו לי שאצטרך לעבור גרידה נוספת כי נשארו ברחם אי אלו חלקי עובר שיש להוציא (כאן התחיל הסיוט- קראתי מאמר שאומר שאחת הסיבות לאנדו' היא בדיוק זאת שלא הוציאו לי הכל) אז עברתי שוב גרידה בפסח שעבר, ואז טסתי לתאילנד להירגע מכל זה אחרי זה ניסינו מס' חודשים ופתאום התגלתה לה ציסטה שגדלה ל 8 ס"מ וכאן הסיוט בעצם בשיאו כשאמרו לי שזה אנדו' אז אני כבר לא יודעת מה הם יחליטו... אתן יודעות מה סיכויי ההצלחה של כל הפרייה? אמרו לי שהזרעה מגדילה ב 20% את סיכויי ההצלחה

זואילי

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

צר לי שאין לי תשובה טובה לתת לך. אני עשיתי 5 שאיבות שטרם הניבו הריון. ועדיין אני חושבת שיש לי סיכוי להצליח. ("יש לי סיכוי להינצל, אני יודע"...
) דילגתי על שלב ההזרעות כי ידעתי שחצוצרה עם הידרוסלפינגס כבר מפחיתה את סיכויי להריון בדרך הטבעית או של ההזרעות. אז ביקשתי וקיבלתי אור ירוק ל IVF. אני יודעת שנתוני הזרע טובים ויודעת שפה ושם יש לי ביציות פ'סדר. עם הרבה מזל וסבלנות משהו יקרה
בתקווה וגם אצלך
רק אל תזניחי את עניין הכאבים שמביאים אותך למצב של חוסר תיפקוד. יש דרכים להתמודד עם זה גם בתקופת טיפולים.

זואילי

New member
יעלוש, פתחת למטה עוד הודעה...

את יכולה לשרשר לכאן. פשוט לשים איזה אייקון כדי שנראה שמדובר בנושא חדש. חבל שהודעות ישנות ידחקו. אם תסתכלי על השרשור של קשת בענן - זו בדיוק השאלה שלך והתשובות של מייקי ושלי...

למעלה