הזרעה ראשונה

לילך2*

New member
הזרעה ראשונה ../images/Emo124.gif

הזרעה ראשונה מאחורי !!! קצת כואבת הבטן, וקצת נפוחה אבל זה בכלל לא היה נורא . הרבה פחות סיפור ממה שחשבתי, ואם זה מה שיביא את ההריון המיוחל ... בינתיים , עד ההזרעה סבלתי בשקט כאבים, אבל קראתי בשקיקה את כל מה שכתבתן. גם כשההודעה עצובה ומעוררת דמעות, וגם כשיש הודעות שמחות, זאת תמיד זריקת עידוד לפתוח ת´מחשב ולגלות שיש כאן מישהו שיקשיב
(עדיף שלא היתה כאן אף אחת, אבל העולם עוד לא מושלם ...) דרך אגב, אחותי ילדה לפני שבוע בן. חשבתי שיהיה לי קשה להרגיש קרובה , אבל שמחתי לגלות שזה לא ככה, ושאני פשוט לא יכולה להפסיק להסניף את הבובון הקטנטן הזה (ותודו שזה שהרבה יותר טוב מלהסניף סינרל ...) הלוואי על כולנו בקרוב

מרב.

New member
לילך,

זהירות, מריח של תינוקות משתכרים, אל תסניפי על בטן ריקה ואל תנהגי אח"כ באוטו
שתצליח לה ההזרעה שבעוד שבועיים בדיוק נקרא על הבדיקה החיובית שלך ושבעוד 8.5 חודשים בדיוק תסניפי את התינוק הפרטי שלך (על השתכרות ממנו לא תקבלי דו"ח
) מרב

..נעמה

New member
לילך ../images/Emo20.gif

שתהיה הזרעה ראשונה ואחרונה ועוד שבועיים נתבשר בהודעה משמחת בהצלחה נעמה

עמית@

New member
בקרוב- סינרל בריח תינוקות

בבית המרקחת הקרוב למקום מגורייך בהצלחה לילך עמית

iris2210

New member
בהצלחה

בהצלחה מחר אני צריכה לעבור בדיקות דם ואולטראסאונד ונראה מה מצבי. מעניין אותי עם המצב ישתפר מפעם שעברה. גם אני בזמן הקרוב אצטרך לעבור הזרעה שניה, ואני די במתח אני מקווה שהפעם זה אולי יצליח. אני מאוד מקווה. אני אתבאס אבל אני יודעת שאנחנו צריכים המון סבלנות. אני בינתיים שומעת הצלחות וגם כמובן אי הצלחות של אחרות.

נועם@בת

New member
תסניפי חזק לילך, זה מדבק ../images/Emo95.gif

שיהיה בהצלחה, ושנשמע ממך בעוד שבועיים את הבשורות הכי טובות בעולם. מאחלת לך להסניך בעוד תשעה חודשים את הילד המתוק שלך
נועם

שיהיה ../images/Emo50.gif

האמת היא שיש כמה מחקרים שמדברים על זה שריח זיעת תינוקות מעורר בנו פירומונים שעוזרים לפריון... אז תמשיכי להסניף ותצדיקי את התאוריה הזו בעוד שבועיים!!!

TWEETY =^.^= 6

New member
היי איריס

בבית חולים העמק בעפולה יש את גיסילביץ שמטפל ב-IVF והוא פשוט מעולה, גדול, אדיר ואם את בשלב שלפני ה-IVF את מטופלת שם על ידי דר´ יעל גונן שהיא מקצועית ברמה הראשונה (אך הרבה פחות סבלנית לטעמי) והיא גם הרופאה שלי.

iris2210

New member
הי טוויטי

האם את באותו אזור שלי מה דעתך לדבר בצ´ט או להפגש. נוכל לדבר על מה שאנחנו עוברות. גם לפי דעתי דר´ יעל גונן פחות סבלנית מרופאים או טכנאים אחרים שעושים את הבדיקות שלנו. היום הייתי בבדיקה של אול´ ובדיקות דם. היא ביצעה לי את הבדיקה אך הרגשתי כאבים לעומת בדיקה שעברתי אצל טכנאי מקצועי הבדיקה אצלו הלכה חלק. וזו לא הפעם הראשונה. אני צריכה להיות עוד פעם בבי"ח לבדיקות דם ואול´. גם אחות אחת לפעמים יש לה מצב רוח ולפעמים מרוב עומס היא מתייחסת בזלזול. האם נתקלת ביחס כזה? המון הצלחה בטיפול שלך. דר´ גיסלביץ הפנה אותנו למח´ הפוריות. הוא היה רופא הנשים שלנו בקיבוץ. לכן אני מכירה אותו. אך הוא לא מטפל בהזרעות רק בהפריות חוץ גופניות.

TWEETY =^.^=

New member
בכייפפפפ איריס ../images/Emo24.gif

אשמח לפטפט ולהיפגש עם אחות לאיזור ולצרה
מה שאת מתארת ממנה הם כמובן גם מנת חלקי,,,אני מרוצה מהמקצועיות שלה אבל ממש לא מהיחס,,,,,בקיצר יאללה בואי ניפגש
ה-
9835403 בביייי בנתיים ואני מחכה לשמוע ממך

iris2210

New member
יצירת קשר

מתי אפשר להתקשר? רוצה קודם לדבר בצ´ט? מתי את פנויה?

TWEETY =^.^=

New member
מתי שבא לך בכל שעה שלא תהיה

אני נכנסת לצאט לראות עם את שם, ואם לא מחכה לטלפון

iris2210

New member
צ´ט

ראיתי את הודעתך רק עכשיו. האם את זמינה עכשיו לדבר בצ´ט. להתראות. הטל´ שלי הוא 04-6535710

למעלה