הזרעה - עצות בבקשה

ניקניק

New member
הזרעה - עצות בבקשה

ערב טוב לכולן, הייתי אצל הרופא שאמר שלדעתו אני צריכה חודש הפסקה, אחרי חצי שנה של און-אוף על איקקלומין וכוריגון. ביקשתי עוד צ´אנס וקיבלתי איקק´ וכוריגון לחודש הזה + הזרעה. הוא טוען שלא לוקחים איקק´ יותר מחצי שנה. זה נכון? אני איפשהו ראיתי פה שאפשר לקחת עד שנה... מה נכון? האחות אמרה שההזרעה זה כמו בדיקת US ואין בכלל מה לדאוג. באים ל-10 דקות ואחרי שהולכים ממשיכים בסדר היום הרגיל. אבל אם יש פה סיפורים מבעלות ניסיון - אני אהיה יותר רגועה שאדע לקראת מה הולכים ומה יעשו לי. חוץ מזה מדאיג אותי קצת שבעלי במכבי ואני בכללית, והמרפאות שלנו לא קרובות אחת לשנייה. זה לא יהיה בלגן? אני צריכה להכין משהו מראש? הכי מדהים אותי, שאחרי כל התלונות שלי על הבעל שלי, מסתבר שהוא דיבר עם הרופא שלי... והיום כשהוא התקשר מהעבודה הוא שאל אם הוא צריך לעשות משהו לפני שהוא הולך למרפאה לעשות רומן עם כוסית הפלסטיק, אז הסתבר לי שבכלל לא שאלתי אם מותר לקיים יחסים לפני ההזרעה, אחרי, כלום... אז כל עצה - תתקבל בברכה. וסליחה מראש על כמות השאלות!! זהו להפעם. להתראות אולי הערב בצ´אט - גיליתי אותו אתמול וחבל שלא ידעתי עליו קודם! תודה - דנדוש!!

טלי2

New member
ניקניק

אז ככה, הזרעה בשבילי אכן לא היתה דבר נורא בכלל, בערך כמו בדיקת אולטרהסאונד, לא כואבת (גם אם לא נעימה) ולאחריה אפשר להמשיך את היום כרגיל. מה שאני התבקשתי (הדבר היחיד) זה להביא את הזרע (מאותו הבוקר) בכוסית, לגבי יחסי מין הרופא שלי אמר שאין בעייה לקיים יחסי מין בימי ההזרעות (לי נעשו שתיים עם מרווח של יומיים בינהם אם אני זוכרת נכונה ). מה שכן, לי היו בימים הללו כאבים באזור השחלות, וגם דימום (לא רב אבל בכל זאת). שיהיה בהצלחה!

ניקניק

New member
תודה טלי2

אז אני מבינה שלא צריך לקחת שום אקמול לפני... הרגעת אותי מאוד!

ממש לא!

אבל שימי אחד בתיק רק בשביל להיות רגועה שהוא שם... ה"כאב" הוא ממש כמו של בדיקת us. שוב בהצלחה

dandushx

New member
יקירתי ../images/Emo68.gif

קודם שאלה : במשך חצי שנה לקחת הורמונים ועוד לא עשית אף הזרעה או הפריה ? מה הבעיה אצלכם? יש בעית זרע ? כי אם יש בעית זרע זה מאוד תלוי בריכוז , הרופא שלי (פרופ´ הומברג ) אמר שמתחת ל- 10 מיליון למ"ל אין טעם לעשות הזרעה כי אין לזה סיכוי ורק הפריה חוץ גופית היא האופציה . לגבי הענין של מכבי/כללית אנחנו אותו דבר ומה שהרופא שלי יעץ לי זה פשוט לשתוק - לא להגיד כלום ולעשות את כל הטיפולים על שמי דרך הכללית ולא להזכיר שבעלי במכבי כי זה סתם יכול ליצור בעיות מיותרות.
דנדוש בכל מקרה אם יש לבעלך ריכוז גבוה מ 10 מיליון זרעונים למ"ל אז המון בהצלחה בהזרעה

ניקניק

New member
דנדוש מלאכית שלי

נכון, חצי שנה רק על האיקק´ והכוריגון. לפני חודשיים בעצם הרופא רצה שאעשה הזרעה אני מיד נבהלתי והתחננתי לדחייה... החודש המצב הפוך - הוא רוצה שאני אקח הפסקה ואילו אני ביקשתי שננסה החודש ואחר כך נראה... אגב, בביקור אצל הרופא הפעם הוא גם נתן לי הרצאה על הקשר בין הלחץ הנפשי לחוסר הצלחה, וממנו זה נשמע שהכול בסדר ושאני סתם לחוצה, ושאפסיק להזכיר לו בכל ביקור אצלו עשרים פעם את הגיל שלי...
אגב, תודה על העצה. אני לא אגיד שבעלי במכבי, ונקווה לטוב...

dandushx

New member
איפה את ?

בואי לצאט, יש לי מיליון שאלות לשאול אותך

ניקניק...

טוב, אז ככה, לא יודעת לענות על הכל, אבל על חלק כן. הזרעה זה באמת עשר דקות (אולי גם פחות) לא עניין רציני ולא כואב, אצלנו נשארים על המיטה (הכ"כ לא נוחה) למשך חצי שעה אחרי. לגבי להמשיך בסדר יום רגיל, או סקס אחרי, על זה אין תשובה החלטית, והאמיני לי שבדקתי כמעט בכל פורום רפואי זה או אחר, כל רופא טוען משהו אחר, אבל אנחנו החלטנו לנוח אחרי ולהיות באותו ערב עם הרגליים למעלה... והסיבה שלנו היא די פשוטה, אנחנו הרי מתאמצים מאוד להגיע להריון הנכסף, ובמקרה שלנו זה עולה לנו גם די הרבה כסף, אז כמו שלא היינו מתיחסים בנון שלאנטיות לבגד שנרכש בסכום לא מבוטל, או למשהו שתוכנן במשך כ"כ הרבה זמן, כך גם היחס לגבי ההזרעה (וסליחה על המטאפורה החומרנית). נסיכי היקר אפילו קורא לביצית שלנו "דונה קארן".... אז אנחנו נחנו, וננוח גם בטיפול הקרוב, כך לפחות לא נסבול מרגשי אשמה, שאם לא היינו נחים, אולי ההריון היה נקלט. שיהיה המון בהצלחה

ניקניק

New member
תודה על התשובה

עכשיו אני ממש רגועה - מסתבר שסתם פחדתי מההזרעה. לגבי מנוחה - את צודקת בהחלט!! כנראה שזה מה שאעשה - פשוט אלך הביתה ואנוח כל היום. סיבה נהדרת לנוח מטירוף הנקיונות לפסח... (לא שהתחלתי ממש ברצינות
)

למעלה