הזקנה שואלת?

orhila

New member
הזקנה שואלת?

שלום לכם, אתם יכולים לקרוא לי הזקנה פשוט כי מבחינת גילי הכרונולוגי יכולתי להיות אמא שלכם, אבל מה לעשות גם אני נפלתי ברשת של "אהבה מעבר לפינה" אבל אינני מעריצה של השחקנים, למרות שהם ברובם (למעט הבוהדנה ועוד מעטים) משחקים היטב. נכנסתי לפורום כדי לקבל כמה תשובות לשאלות שמציקות לי ואולי גם אתם תוכלו לשאול את הזקנהשאלות של "גדולים" אז ככה,1. האם איה קורן חוזרת לעונה השניה, או לחלקה? 2. הפרק האחרון (מס' 88) הוריד את רמת התוכנית לטלנובלה זולה, הרי לא אומרים למישהי שהיא אהבת החיים ואחרי 5 דקות נוספות נכנסים למיטה עם אחרת והכל ממשיך כרגיל, חבר'ה זה קורה רק בטלנובלות ירודות, חבל עד עכשיו היה לא רע, גם אתם התאכזבתם? ביי, תענו לי הזקנה

dht160

New member
לגבי אייה

אין סיבה שהיא לא תהיה. היאהרי דמות ראשית ושלקחה על עצמה את ההשתפות בסדרהידעה שזה כרוך בחזרה ארצה. חוץ מזה היא כולה בהודו זה לא שהיא שבויה חלילה באיזה כלא. הרבה שואלים את זה וכדי שזה יהיה בטוח 100% אני יברר עם התסריטאי של הסדרה ויחזור אליכם עם תשובות גיא

orhila

New member
תודה רבה על התשובה....אבל

בכל הראיונות אומר התסריטאי שהוא שינה את התסריט בעקבות נסיעתה של איה להודו ושהנסיעה היא לתקופה בלתי מוגבלת. התחושה שלי, שהיא תחזור במהלך העונה השניה, אבל לא יגלו לנו מתי וזה יהיה חלק מההפתעות שגל פרידמן מתכנן. הזקנה

dht160

New member
אוקי אבל אני יבדוק בכל מקרה

כדי שנהיה בטוחים גיא

למעלה