הזעת יתר

שמש א

New member
פרטים

הי ילדה מקורית! ראשית, בהחלט יש פיתרון ברפואה הסינית להזעות יתר, אולם חשוב מאוד להיות יותר ספציפים. למשל, האם ההזעות הן ביידיים או ברגליים, או במצח... האם מופיע ברגעים מסויימים, למשל בעת מתח וחרדה, התרגשות או מאמץ קל וכו´. בת כמה את, כמה זמן את סובלת מההזעות? יש לי ניסיון מצויין עם מטופל שסבל מהזעות בכפות ידיים ורגליים בכל עת של פחד או התרגשות קלה. ספקי עוד פרטים, שמש

פרטים...

ההזעת יתר אצלי מתבטאת בכפות הידיים ובבית שחי.. אני בת 16.. האם תוכלי להסביר לי על דרכי הטיפול

שמש א

New member
מקרה קלאסי

הי ילדה מקורית! תראי, למעשה את מתארת בעיה קלאסית המתקשרת למרידיאן הלב על-פי הרפואה הסינית (אין זה אומר בכלל שהאיבר שלך, הלב, אינו תקין!!!). הרפואה הסינית עוסקת במרידיאנים (ערוצי אנרגיה) הפזורים על פני הגוף, לרוב לאורכו, וכל אחד מהם (כמעט) מייצג איבר פיסי. הייתי ממליצה בחום טיפול ברפואה סינית ואם יש חשש ממחטים אז המליץ על שיאצו. בהצלחה,
שמש

מאיר45

New member
הזעת מצח ופנים, בכלל ובמיוחד בעת..

התרגשות חברתית ?! היש משהו יותר ספציפי מאשר "דיקור סיני" וכד´ ?! שנה טובה , מאיר

אסתי123

New member
טיפול קינסיולוגי

טיפול קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם להזעה. הגורם הוא תמיד אישי לחלוטין, לא אורגני, גורם ריגשי מן העבר הרחוק. טיפול בניתוח ובזריקות עוזר להזעה בכפות הידיים, אולם הגורם שלא טופל ,חוזר ומופיע במקומות אחרים וביתר תוקף. כבר בחדר ההתאוששות מתחילה הזעת יתר במקומות אחרים.

שמש א

New member
לא מבינה את שכתבת

הי מאיר! לא הבנתי מה כוונתך בשכתבת. האם אתה שואל ברצינות או אומר בציניות??? גמר חתימה טובה, שמש

מאיר45

New member
שאלתי ברצינות מלאה...

אני סובל מהזעת יתר כללית ובעיקר באיזור המצח והפנים.אני מודע לכך שזה גובר במיוחד במצבים של התרגשות חברתית,הגם (ואולי בגלל )שאני נחשב כאסרטיבי. תמהתי היש המלצה מתחום הרפואה המשלימה בכיוון של תכשיר או הליך מסוים ולא המלצה כללית לטיפול כמו "דיקור סיני" (בלי ציניות !!) וכד´. בברכה ותודה ,מאיר

שמש א

New member
הפואה הסינית ספציפית מאוד

הי מאיר! ברפואה הסינית אנו מאבחנים כל אדם באופן מאוד ספציפי. יש טופס תשאות של כ- 6 עמודים ובנוסף לו שתי דרכי איבחון מרכזיות שהם התבוננות בלשון והרגשת הדופק בשתי הידיים. בכל מקרה, מהמעט מידע שנתת ניתן לשער כי על פי הרפואה הסינית ההזעות מהן אתה סובל קשורות לעליית חום מעלה. זה קורה לרוב בעת מתח רגשי, עצבנות... יש בהחלט מה לעשות ברפואה הסינית ואם אתה לא מתחבר לרפואה הסינית אז ניתן לטפל בטווינה, שזו טכניקת טיפול במגע (מסג´ סיני) המפזר עודף או בפשט - מוריד עומס/עודף העולה מעלה יתר על המידה. גמר חתימה טובה, שמש

למעלה