הזעת יתר

הזעת יתר

מה אפשר לעשות? סובלת כבר שנים מהזעה שאינה קשורה למזג אויר או למאמץ ממשי, תוך שניה נהיים עיגולי זיעה בבית השחי ועל הפניפ.. פדיחות וגם מעצבן נוראאא לא סובלת משומן או בעיות מיוחדות.. יש רעיונות?

עוז46

New member
אפשר לעבור למקום

קר ויבש כמו הקוטב הדרומי.לחלופין מדבר סהרה - יבש ואין אף אחד. ואפשר ללכת לרפואה משלימה. שם יאזנו אותך ככל האפשר ואפילו יוכלו לפטור אותך אחת ולתמיד מהבעיה.(אם יש מזל) ברפואה המערבית הפתרונות לא כל כך מומלצים, מכיוון שמעבירים ממקום אחד בעיתי למקום אחר ולא מטפלים בשורש הבעיה. בהצלחה.

כיסופון

New member
סודה לשתיה

מונעת הזעה, שמים קצת במלחיה, בבוקר אחרי מקלחת לפזר במריחה קצת בבית השחי. יעיל מונע זיעה וריחות. בהצלחה...

סודה לשתיה

אני לא בטוחה שהסודה לשתיה היא פתרון טוב במקרה הזה בגלל שמדובר בהזעת יתר ולא בהזעה רגילה.

הזעת יתר:

ברוכה הבאה לפורום :) הזעת יתר היא תופעה בהחלט לא נעימה, אך יש לברר מה הסיבה לכך. בת כמה את? לפעמים שינויים הורמונאליים הם הסיבה למצב זה. בכל מקרה, שתיה נבונה של מים, החלפה סדירה של חולצות מכותנה 100% ולא סינטטי יעזרו מאד בספיגת הזיעה. יש לבדוק בבדיקות דם האם את סובלת מיתר פעילות של בלוטת התריס.

דפנה234

New member
הזעת יתר

לאשה של וניל ולכלגולשי הפורום הזעת יתר היא הזעה ללא סיבה, והשאלה היא אילו פתרונות יש לתופעה מעצבנת זו. למישהו יש רעיונות? דפנה

B a r r B e e

New member
היי גם אני סובלת מהבעיה ולכן אני אענה לשאלות

ששאלת את 'איזה קטעים פה' כדי שאולי תעזרי גם לי... אני בת 20, סבלתי מהבעיה עוד מביה"ס היסודי (לא זוכרת את הגיל המדויק..) אני שותה מים והרבה (!) ואני תמיד מיובשת! גם לאחר שתייה של 2 ליטר (עשיתי בדיקה) נשארתי מיובשת (אבל לא ברמה מסוכנת..) בגיל 16 עשיתי בדיקת דם לבלוטת התריס והיא הייתה תקינה.

למעלה