הזעת יתר בפנים

tempor100

New member
הזעת יתר בפנים

שלום , אני בן 23 וסובל מהזעת יתר בפנים.. שיטטתי באינטרנט בין פורומים שונים ובחלקם מצאתי תשובה חיובית לגבי אפשרות טיפול ובחלקם שלילית (בפורומים של רפואה משלימה אף ממטפלים ברפואה סינית) רציתי לדעת אם יש אופציה לטיפול מועיל? חשוב לי שהדגש יהיה על אזור הפנים.. כי שם מרבית הזיעה שלי.. בנוסף רציתי לדעת מה משך הטיפול הממוצע? והאם כל מטפל בדיקור סיני אמור לדעת לטפל בזה או שכל אחד מתמקד יותר בדברים מסויימים וצריך למצוא מטפל מסויים? תודה.

יאנו1

New member
שלום רב.

הזעות יתר מוגדרות ברפואה הסינית כבזבוז של נוזל טהור שבורח דרך העור. יש מכלול של גורמים לתופעה זאת ממצב נפשי לא מאוזן דרך מערכת חיסון חלשה ועד לתזונה קלוקלת. כדי לאבחן את הגורם יש צורך להגיע למפגש עם מטפל ובמרבית המקרים יש אפשרות לעזור ולפתור את הבעיה ע"י טיפול ברפואה הסינית. משך טיפול ממוצע הוא 25-30 דקות אבל תידרש סידרה של טיפולים. שינוי אמור להתחיל להראות לאחר מספר טיפולים שמשתנה מאדם לאדם , משהו בין 3 ל 10 טיפולים, תלוי בחומרת הבעיה ובמצב האנרגיה הכללית של המטופל וכל מטפל סיני יוכל לעזור לך. כל טוב, שניר.

מסכימה עם שניר.

לרפואה הסינית יש מענה אפקטיבי והצלחות יפות מאוד, בטיפול בכל נושא הזעות היתר [באזורי הגוף השונים]. אני ממליצה לך בחום להתחיל טיפול ומאחלת לך שהבעיה תמהר לחלוף. שירי.

דנית2007

New member
גם אני סובלת מהזעת יתר בפנים, אבל כל

חיי, לא היתה הפוגה לרגע, מילדות ועד סבתאות, כך שדי קשה לי לקבל את הגירסה שזה נתון של מצב נפשי, אני מזיע בפנים בכל מצב, במנוחה, בשמחה, בעצב, במתח, ברגיעה. מה ניתן להקל עלי , אף טיפול אלטרנטיבי לא עזר לי עד כה. אמרו לי להזריק בוטוקס, ממש לא מתחשק לי.

מדוע להמשיך לסבול.

בהחלט ניתן להקל עלייך ואולי אף לפתור אותך מהסבל לחלוטין באמצעות טיפולים ברפואה הסינית. לצורך כך, עלייך להגיע באופן מסודר למרפא סיני, שיאבחן את הגורם להווצרות הבעיה וכך יוכל לספק לך את הטיפול הנכון. לא פותרים בעיות כרוניות כאלה שנמשכות שנים, דרך צג המחשב, מבלי לראות את הפציינט. אם חשוב לך באמת לטפל בכך, התחילי לנקוט בצעד רציני והניחי לחיפושים חסרי תועלת אמיתית, אחר תשובות דרך האינטרנט. אני מציעה לפנות למטפל סיני שמתמצא גם בתחום התזונה וצמחי המרפא, אני בטוחה שמשם יבוא מזור לסבלך. הרגישי טוב, שירי.

למעלה