הזעת יותר...

tha doggfather

New member
הזעת יותר...

שלום... אני סובל מהזעת יתר.. בכל הגוף ולא נקודתית בית שחי וכ'ו.. אני פשוט מזיע יותר מכולם.. אני עסוק המון בספורט והדבר מפריע לי במהלך האימונים מאוד... עשיתי בדיקות דם וכ'ו.. והתשובה שקיבלתי מהרופאים הייתה.. יש לך טמפרמנט חם.. אתה אדם חם.. אוקיי.. אז.. האם אין דרך לטפל בזה? רציתי לדעת מה יש לרפואה המשלימה להציע בעניין הזה?? דיקורים תרופות אוכל קר.. אינני יודע.. אבל אשמח לעצות... תודה רבה מראש.. יום טוב

ינוקא1

New member
עודף הזעה

לפעמים קשור עם חום ברפואה סינית , ולפעמים גם לא. זה יכול להיות קשור גם לריאות ולנשימה (האם יש קוצר נשימה לפעמים ?) לאחר שמבצעים אבחנה מסודרת ממה זה נובע , ניתן להציע טיפול משולב -דיקור , צמחים , והמלצות תזונה. אבל כל עוד לא בוצע אבחון , קשה לתת המלצות חד משמעיות. בקשר לספורט - זה דבר בריא ומצויין , אבל כמו כל דבר כדאי להיות קשוב לגוף ולשמור על פרופורציות. ספורט במידה נכונה מחזק ומבריא את הגוף , "עודף ספורט" לעומת זאת מחליש. אני חושב שדווקא יוגה או צ'י גונג יוכלו לעזור לך מאוד. הטכניקות הללו מפתחות הקשבה לגוף. הן יעזרו לך לעשות את הספורט שאתה עושה בצורה הרבה יותר בריאה. יש שם גם עבודה על נשימות לפי רפואה סינית זה יכול להיות מאוד טוב עבורך לבעיה של ההזעה.

בהמשך לדברי יוסף

אכן יתכן ויש לך עודף חום בגוף כמו שהרופאים אמרו לך. ברפואה הסינית הדבר נאמר כי יתכן ואלמנט האש שלך חזק. אתה יכול לשאול את עצמך האם אתה נרתע מחום? האם מאכלים חמים עושים לך לא טוב? האם אתה מלא רגשית, או שאתה אדם רגיש שאינו מבטא רגשותיו? האם אתה מונע מתוך לחץ פנימי? במידה ואינך יכול לענות על שאלות אלו, אולי מטפל יכול לעזור לך, ואז אולי תצטרך להתחיל טיפול. צריך לבחון הרבה גורמים ולראות לאן למקד את שימת הלב. תרגול צ'י קונג או יוגה אכן יכולים ללמד אותך להקשיב לעצמך ולפעול אחרת בחיים. נגעתי רק בכמה נקודות (פנימיות יותר) הרי לא ניתן לענות במדוייק ובאופן שיחסה את כל הגורמים. מקווה שעזרתי מעט. צחי שוחט

paluta

New member
הרופאים לא ממש מבינים בזה

תזונה מסויימת עשויה להועיל אם כי לא בהכרח, במחקרים מצאו קשר בין כמות ההורמון הגברי בגוף (של גבר) להזעת יתר (ד"א לאו דווקא רמה גבוה פרושה הזעת יתר) והיה ובבדיקות יגלו אצלך רמה שונה מה"נורמה" הזהר מהמלצות הרופא - לא היתי כלל משחק עם רמת ההורמונים בגופך (או בכל גוף אחר) אך מוצא את הסיבה לכך ומטפל בה באופן יסודי. ראה מסר ששלחתי לך - מאמין שתפרד מעודף הנוזלים .

למעלה