הזעה - יש מה לעשות ?

יניר007

New member
הזעה - יש מה לעשות ?

יש לי בעיה ...לא בחור שמן או משהו אבל מספיק שאני הולך (קצב רגיל) ...רבע שעה 20 דקות מייד אני מתחיל להזיע בכל איזור הגב בכמויות רצניות ! זה נורא מפריע לי להתחיל את היום בחולצה ספוגת זיעה ורק מהליכה קצרה כל כך אפשר לעשות משהו ? אני חייב חציין שניסיתי בעבר דיקור סיני+ צמחי מרפא - לא עזר :( ? תודה.

טאוֹ

New member
יש בהחלט מה לעשות

מטיפולים כמו דיקור וצמחי מרפא, שבמקרים רבים דווקא עוזרים מאד (במשך כמה זמן נמשכו הטיפולים בפעם הקודמת?), ועד שינויים אפשריים בתזונה. אתה מוזמן גם לחפש "הזעה" בחיפוש המתקדם של הפורום; נשאל ונכתב על כך לא מעט בעבר. בהצלחה ורפואה שלמה.

0 אור 0

New member
ברוך הבא ../images/Emo116.gif ../images/Emo117.gif ../images/Emo170.gif ../images/Emo24.gif

hal767

New member
הזעת יתר נוצרת ע"י הגוף.

אם הגוף יצר את התהליך הזה, כנראה יש לו סיבות לכך, ולכן אין לדכא את התהליך, אלא לטפל בסיבות של הבעיה. לעיתים הגורמים קשורים למזונות מסויימים, המהווים פסולת לגוף, והוא נהנה לסלקם באמצעות הזעה. קפה, קולה וחומרים מעוררים אחרים, בשרים ועוד מזונות גרועים, וכן רעלי הסיגריות, אלכוהול או סמים אחרים, גורמים לבעיה. לבוש עשוי מחומרים סינטטיים, חונק את הגוף ומונע ממנו להזיע בצורה מתונה. בגדי כותנה מתאימים יותר. וישנם גם אנשים שגופם מתחמם במהירות בזמן פעילות גופנית, גם אם היא מתונה ביותר, ואז הגוף מייצר יותר זעה כדי לצנן את עצמו. אי אפשר להשיב במדוייק בלי להכיר את המקרה ביסודיות.

למעלה