הזעה בידיים

guy1000

New member
הזעה בידיים

"בורכתי" בידיים מזיעות, (יש לציין שלא כל הזמן, אבל לרוב הם לחות, אבל כשאני מתאמץ או לחוץ הם מזיעות, ולפעמים גם בלי קשר)... רציתי לדעת אם זה יכול להפריע לי במהלכי שיעורים של אומנויות לחימה.

בדרך כלל לא

לרוב זה לא אמור להפריע, זה מזכיר לי שהיינו בסמינר אומנויות לחימה בפיליפינים,התאמנו יום שלם במאה אחוזי לחות, שהיה פשוט בלתי נסבל, הקושי היה עבורי בתרגילים עם מקלות,המקלות פשוט עפו לי מהיד מרוב הזעה. למזלנו הם ציידו אותנו במגבות קטנות (משהו כמו בנדנה) שאתה יכול לשים עלייך, במידה ואתה מזיע, פשוט לנגב במקרה הצורך.

Tonjin

New member
ברוכה הבאה לאסייה...

המגבות האלה הן פריט ציוד חיוני בחום ובלחות של אסייה.. ביפן לדוגמא יש לכל אחד כזו: החל מיפנית קטנה ומצועצעת שמחזיקה את המגבת בתיק של לואי-וויטון שקנתה ב800$ וכלה בג'ודוקא מגודל ולא מגולח שתוחב את המגבת בתוך החליפה בשביל לנגב את הידיים בין ראנדורי לראנדורי..

ashigara

New member
עכשיו הכל ברור

מדבריו של Tonjin מתברר מקור ההשראה לסדרת התמונות החביבה: הרעיונות של סאיטו סנסאי: ל- 12 דברים שאפשר לעשות עם מגבת
.

NetaSher

New member
don't panic!

אדאמס ידע על מה הוא מדבר. נועה צודקת, לי אפילו באמצע ספארינג החליק מהיד סכין הטריינר מעץ, מרוב שהזעתי בפיליפינים...זה ממש הזכיר לי את האימונים עם שמן התינוקות שדוד אלטמן העביר לנו.

א. דוד הרטמן ולא אלטמן

ב. מה פתאום להתאמן עם סכין מעץ
מה, הפכת לי לבודוקא
מה קרה לסכין האלומיניום שלך

NetaSher

New member
אופס...

ככה זה כשכותבים בלילה... ועץ...כי עם האלומיניום יותר כואב לעשות ספארינג...

Tonjin

New member
הממ.. אני לא בטוח שאני רוצה להכנס

לראש שלך, נראה לי שמסוכן שם מידי לשמרנים מזדקנים כמוני...

אני דווקא חשבתי

על ה -
של לואי וויטון, אך ורק על ה
, אפילו כבר לא ראיתי את השרשור...

למעלה