הזנחה...

cavaliere

New member
הזנחה...../images/Emo163.gif

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה ויש לי מס' שאלות אליכם (המבינים). ברשותי אופני Iron Horse - Sinister comp. 2004. האופניים עמדו ללא שימוש כלל במשך תקופה ארוכה עקב פציעה. האופניים עמדו במרפסת מקורה אך לא מכוסות (כן, אני יודע, קוראים לזה "הזנחה"). אתמול ניקיתי את האופניים (דיגריזר, סבון, מים), במטרה לחזור לרכב עליהן. עכשיו לשאלות, -על רגלי הבולם (sr suntour 100mm) הופיעו בזמן שהאופניים עמדו נקודות חלודה קטנות, האם יש מה לעשות בעניין זה? - על איזה שמן אתם ממליצים לשימון כל מכלולי האופניים (אני לא עולה עליהן לפני שימון טוב)? - מהי הדרך הזולה ביותר לדעתכם ע"מ להפחית ממשקל האופניים (טנק)? בעקבות פירוק הגלגל האחורי ותיקון פנצ'ר הבנתי שיש שם יותר מדי עודף (בגלגל) וחשבתי אולי להשקיע את המינימום האפשרי לדיאטה.... יש לציין שאופניים בכל מקרה יעברו אצל מכנופן לשם כיוון הילוכים (עוד 1 מהדברים שאני לא יודע לעשות). תודה, אוהד.

אריאל m

New member
תבקש מהמכונופן לשמן

בעיקרון כל שמן מתאים אבל יש שמנים ייעודיים לאופניים שהם הרבה יותר טובים (הם "דוחים" אבק) בנוגע לבולם אני לא חושב שזאת בעיה אבל אל תסתמך על המילה שלי בנוגע לזה והכי חכם להתחיל עם הורדת משקל מהגוף -זה הכי זול והכי בריא

למעלה