הזנותית...

שוטרת*

New member
הזנותית...../images/Emo68.gif

זו שגונבת את כל הבנים שו שאחריה מסתובבים הראשים היא תמיד מכסה טפח ומגלה טפחיים וכל השכונה כבר ראתה לה את השדיים ותמיד משחה על שפתיה אודם בהגזמה כאילו הכריזה קבל עם ועדה השפתיים שלי מתחילים בנשיקה ואיתן בחורים מבטיחה לכם אורגזמה נהדרה המכנסונים שלבשה היו תמיד צמודים והבליטו לה את החמוקים החטובים היא לא התביישה ולא חששה תמיד התגרתה בכל גבר שרצתה היא היתה סקסית מדהימה וכול הגברים אישרו שפראית אמיתית במיטה לא היתה לה שום בעייה וכשהיא רצתה להזדיין לקחה את מי שבא הזיונים איתה היו כבר לאגדה זנותית היא היתה וזו לא סתם רק מילה.. שוטרת

suspicious

New member
אז מה היה לנו שם ?

שובבה הייתה נועזת הייתה גם זנותית הייתה כל מה שנותר על מנת לבנות את האישה האידאלית הוא להצמיד אליה תואר אקדמאי או שניים ואני יכול להבטיח שאני חוטף אותה למקסיקו לשם השרצת ילדים, השתזפות והתפנקות על החוף, תוך כדי שתיית מזקאל בשמש הלוהטת ושום כוח שבעולם לא יפריד או יוציא אותה מאצלי, מתוך המיטה. אהבתי אהבתי ושוב פעם קבל עם ועידה אהבתי.

איזה תוכי חמודייי

זה התוכי המטומטם של "בזק" מטומטם מטומטם אבל יודע לדפוק אופס..מותר להגיד פה את המילה הזו?

בוקר נפלא......./images/Emo9.gif

מצויירים?????? לא זה לא מה שעושה לי את זה....... לעומת זאת....
גברים אמיתיים ושווים הם.....הם שעושים לי את זה.......

*g99

New member
רגעעעעעעעעעעע

מה אין? אני דורשת עוד!!!!!!! ניבוש,חולה עלייך! g99...

בגללי???????../images/Emo11.gif

מה שוב עשיתי?????? אני לא אוהבת אבל אחרים כן! אז קדימה...... נו.נו..נו.... תעשה משהו מועיל.....

ושיא השיאים....../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

טריפ לא נורמלי!!!! הלוואי על כוחותינו ואימרו אמן!!!!!

למעלה