הזנבקרנית הונגרית

פוקי?

פוקימון...זה חמוד...אבל אני לא אוהבת, במיוחד מאז שלירון (הידועה לשמצה) אמרה שהיא מתה על פוקימון ועולם הדיסק זה מטומטם (למרות שהיא לא קראה שום ספר) והיא קיללה את גזר שלי :( *כועסת* בכל מקרה, אני, בילדותי, שיחקתי פאואר ריינג`רס (דה שיים, או דה שיים!) אני הייתי הצהובה היפנית הזו...טריני, או משהו... -ליאת-

WHAT?!?

למרות שאני כבר מועמד בטוח לסקילה, אני אוסיף את דעותיי הנלוזות: פוקימון זה אם ואב כל הרשעים, פיקאצ`ו הוא דמיאן (בנו של השטן, נראה לי). פאוור ריינג`רס היה בזמנו דווקא בסדר, אח שלי התינוק אוהב את זה (הוא הלבן, טומי)

העצלנית

New member
אקס מן זה הדבר

אני עד היום חולה על הסדרה הזאת. ומזדהה עם סופה וגם אנחנו תמיד שיחקנו (אני ואחי היקר ועוד חברים) שאנחנו מצטרפים אליהם. ועוד כל מיני משחקים כאלה שאנחנו הדברים. זה כיף לאללה

וולבי רוקסססס!

אני גם חולת אקסמן ^_^ וגמובן שוולבי הוא הדמות המועדפת עלי ואני חושבת שציקלופ וג`ין גריי תקועים שם רק בשביל הקטע הקיטשי ושצריכים להעיף אותם מיד משם ולשדך את וולברין עם רוד וזהו. כמובן שאף אחד לא מקשיב לי וזה מאד עצוב...והוספתי תמונה ממש יפה שציירה קלודיה לה טונג`ה (שיש לי מלא תמונות ה``פ שהיא ציירה) של וולברין בסרט... -ליאת- `There`s stranger people in this world than Corporal Nobbs, my lad.` Carrot`s expression slid into a rictus of intrigued horror. `Gosh.` {Terry Pratchett, Men At Arms}-התמכרתי לספר הזה קשות...אני עוד אסיים אותו לפני הטיסה ^^

העצלנית

New member
ציור ממש יפה

נכון סקוט וג`ין באמת קיטשיים ומרגיזים. אבל וולברין לא יהיה עם רוג אלה עם סופה!!!!!!! בפרקים האחרונים של הסדרה רואים שזה הולך לקרות איזה כיף. אגב לשדעתי גמביט המדהים לא מקבל מספיק תשומת לב. מעצבן אותי. וההתיחסות של כולם לג`ובילי כילדה קטנה זה מצחיק.

וולברין?? ס-סופה?!?!

הם יהיו ביחד?! אבוי! *קופצת מהחלון* גאמביט באמת ממש ממש חמוד אבל הוא ורוג לא מתאימים! רוג צריכה להיות עם וולברין!!!!! (כלומר, זה לפי הסרט, בסדרה אף אחד לא ממש מתאים לרוג...חיחי...) וג`ובלי חמודה...יש לי טאקן של אקסמן וזה ממש מגניב ואני מכורה לזה והשאלתי את זה לחברה שלי (לירון הזו שוב...בררר!) והיא לא החזירה לי עדיין וזה אצלה כבר כמה חודשים טובים! אני מתגעגעת למשפטים החמודים של וולברין...אבל אין שם את רוג וג`ובלי...חבל... -ליאת-

העצלנית

New member
וולבירין מתייחס לרוג

בסרט כילדה קטנה כי היא כזאת. הם לא יהיו ביחד (אני מקווה).היא כמו אחותו. אבל הסדרה יותר מגניבה מהסרט. אבל כולם נורא מסובכים רגשית בעיקר וולברין.

:-(

רוג&וולברין רוק!!! הם ממש מתאימים...אם רק וולברין היה יכול להיות לא בן משהו כמו 90...^^ -ליאת-

העצלנית

New member
מה שמוביל אותנו למסקנה

שהם לא יהיו ביחד אף פעם לעולם. אלה אם כן הוא יאמץ אותה או משהו כזה. ועוד סתירה שמצאתי אם את ראית את הסידרה. אז יש את הקטע שהאישה הצרפתייה שהוא שירת איתה במחתרת במלחמת העולם השנייה. הם נפגשים בבית קברות עברו 30 שנה ויותר הוא לא מזדקו נכון אבל מה איתה? היא נראית כמו בת 20 והיא ממש לא. מישהו מוכן להסביר את הקטע הזה פליז

מה את רוצה שהם יעשו?

שיתקעו שם אשה עם מלא קמטים? חס וחלילה! הם ממש שובניסטיים, אלה שמציירים את הסדרה הזו! כלומר, לבנים יש שרירים בגודל של פילים קטנים והבנות...מובן מה האיבר המודגש אצלן...וזה ממש ממש מגעיל! שובניסטים!!! בררר! *מבט מטורף ומרוגז* -ליאת-

*lol* ^^

סדרה כן, אבל אני פמיניסטית משוגעת...בלעעעעע! *מבט מטורף**דופקת את הראש במשהו חזק* סיונרה! -ליאת-

LuNaTiC

New member
ומה שאני אומרת

הוא כמובן..... רוג וגאמביט!!! מון שרי.... הוא הכי חמוד שם ורוג כזאת מגניבה!! רק תהיה בעיה.. הם לא יוכלו לממש את אהבתם.. אהם.. -ענבל-

העצלנית

New member
כן- הם כאלה חמודים ביחד

אבל תמיד חשבתי על הקטע של רוג. נראה לי ממש מדכא

מאאאאד מדכא....

אבל היא בטח תיפטר מעניין המגע שלה בסופו של דבר, לא? -ליאת-

רחלי!

New member
איזה יופי!

גם אני ציירתי כמה ציורים של הארי, ציירתי את הרמיוני, רון, ודוד ורנון, ואולי עוד כמה שאנ`לא זוכרת, אבל אין לי סורק... למרות שציירתי את נוויל בצייר, אולי יום אחד אני אעלה אותו פה.

S.tal

New member
יפה!

גם הציור הזה ממש יפה! ואני לא אייחס את הציור שלך למשהו מפוקימון! (כמו האחרים) טל, שונאת הפוקימונים!

אורי.14

New member
גרררר

דרגונייט?? איככססס!! איך אתה מעז!!! זה ממש לא דומה!!!

למעלה