הזמנת ציוד ספורט

הזמנת ציוד ספורט

שבוע טוב לכולם מישהו יודע איזה אתרים מחו"ל לציוד ספורט עושים משלוחים לארץ תודה לכולם

niya

New member
../images/Emo140.gifבאמת מעניין

גם אני צורכת מוצרי ספורט מסויימים (משקפות, כובעי ים, בגדי ים וכדומה) ואשמח לשמוע על אתרים כאלה

אני קונה משקפות של View בדרום ת"א

ב"דוגלה". המחיר סביר לגמרי (90 ש"ח, בפעם האחרונה) והן מצוינות. ספידו עולות פחות.

niya

New member
כנראה שאני ממש פרסייה../images/Emo3.gif

כי אני קונה משקפות ב- 25 ש"ח (הן הכי טובות לי... בלי צבע, שקופות, ועם סיליקון שמתישב היטב על העיניים בלי להכאיב) לא זוכרת כרגע מי החברה שמיצרת
בד"כ קונה אצל "טלי ספורט" שיושבים בבית שמש (אני פשוט מרימה אליהם טלפון כשצריך וקונה בכרטיס אשראי)
בפעם האחרונה שקניתי בגדי ים קניתי 2 באילת (במלון הרוד'ס יש חנות של ספידו עם עודפים - יצאו לי 2 בגדי ימים ב- 300 ש"ח)

בגדי הים שלי עולים חצי גרוש

80 ש"ח לעודפי-עודפים של ארנה בחנות מצ'וקמקת בדרום ת"א. על משקפות אני לא מתפשרת, כי יש לי עיניים מה-זה רגישות ולמודות סבל.

niya

New member
גם בירושלים יש חנות

האים-אימא של המצ'וקמקות (עודפים של ספידו וארנה ב- 69 ש"ח) - אבל אחרי שהלכתי לשם חמש-שש פעמים ולא מצאתי גיזרה ומידה מתאימות לי פניתי בצר לי לחנות העודפים של ספידו באילת

tayenka

New member
אפשר לשאול איפה? שני לא קניתי בגד ים,

(כן, אני ירושלמית, אבל ההורים שלי גרים 3 דקות מהחוף ואני גרה 3 דקות מבריכה, ולא הלכתי שנים... אין גבול לעצלנות) אני שוקלת לחזור לשחות וחשבתי בדיוק כמה אין מצב שאני חוזרת לשני בגדי הים הישנים שלי, למרות שהם עדיין נראים חדשים (אולי הם עוד עולים עליי, אבל לא נח לי נפשית עם בגד ים פתוח). יתאים לי לקנות משהו מעודפים, אבל רק הרעיון למדוד בגדי ים עושה לי סופר-רע...

niya

New member
ברור שאפשר../images/Emo68.gif בשביל זה

התכנסנו כאן, לא?! האמת היא שאם המחשבה למדוד בגדי ים עושה לך רע אז אולי לא כדאי לך ללכת לחנויות האלה (תאי מדידה מלוכלכים, צפופים וחנות עמוסה קשקושים לעייפיה... שתי חנויות שהן בעצם שני סניפים (אם כי הבנתי מהם שכל אחד עובד באופן עצמאי) אליצור - יש ברחוב יפו (קרוב למעין שטוב) לא זוכרת מספר אבל זה לא משנה החנות השניה - ברחוב כנפי נשרים, מול מס הכנסה (לי יותר נוח להגיע לשם כי אני עובדת בגבעת שאול) - ליד חנות פיצוחים גדולה שכרגע אני לא זוכרת את שמה

Black Star

New member
הו, מעולה!

אני עובדת ברח' כנפי נשרים וצריכה בגד ים חדש בדחיפות
יש שם ביקיני? בגדי ים שלמים? גם וגם? חזרתי לשחות וממש כיף לי אבל יש לי רק ביקיני וזה לא מרגיש הכי נוח בעולם בשביל שחיה...

niya

New member
../images/Emo68.gifאיפה את שוחה?!../images/Emo12.gif

גם עובדת לידי וגם שוחה (ואם זה בבריכה שלי (גבעת רם) אז בכלל יש כאן מחדל!)

Black Star

New member
../images/Emo6.gif כן!

אכן בגבעת רם, לא יצא לי לשחות לאחרונה (צינון מתמשך) אבל אני אשוב לזה בקרוב... את הולכת גם לחדר כושר בקוסל או רק שוחה? (למרות שלפי מה שאני יודעת ביטלו את האפשרות שהייתה פעם למנוי לבריכה בלבד...)

niya

New member
../images/Emo161.gifלא ביטלו

רק הצניעו מאד את האפשרות למנוי רק לבריכה (ורק למי שהוא מנוי ותיק, מנויים חדשים או כאלה שלא חידשו מיד לאחר תום המנוי לא הורשו לעשות מנוי רק לבריכה) חוצפנים! וואי וואי, בסוף אנחנו עוד מכירות מהבריכה... הזוי לחלוטין

Black Star

New member
כן, לזה התכוונתי

לאמא שלי, נגיד, "הרשו" לעשות מנוי רק לבריכה, בתור פז"מניקית של ממש. אבל סתם ככה אי אפשר. אז את מנויה רק לבריכה?

niya

New member
כן, למרות

שאני כל פעם מתלבטת מחדש אם לא לעשות מנוי להכל וזהו, ואז לעשות קצת כושר לפני הבריכה או במקום (אל תגלי לאפ'חד שאני אמרתי "במקום"
)

Marble Arch

New member
תגידו תאמת..

ואני מצטערת אם זה אופטופיק- לא משעמם אתכן לשחות??? אי אפשר אפילו לשמוע מוזיקה....
(או שהיום כבר אפשר... *נשמעת כמו סבתא*)

tayenka

New member
תודה! באמת לא ידעתי איפה זה - אולי כי זה לא

היה לי כ"כ רלוונטי. כנפי נשרים זה קצת רחוק לי, אבל מתישהו אקפוץ אולי לסניף השני (אם כי יש לי הרגשה שאני אעדיף באמת מקום יותר ידידותי למשתמש לפעם הראשונה אחרי הרבה זמן...)

niya

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

דווחי על הרכישה בשרשור הבישיוסים כשיהיה רלוונטי

למעלה