הזמנת פאזל מחו"ל

הזמנת פאזל מחו"ל

מאוד מעניין אותי עם זה באמת שווה להזמין פאזל מחו"ל מבחינת המחיר. הרי מחייבים אותנו ב- $, והשער הוא לא נמוך, יש דמי המשלוח ומכס. האם לדעתכם, באמת שווה וכדאי להזמין פאזל מחו"ל? המבחר הרבה יותר גדול, אני די מוצאת, גם כאן בפורום שהפאזלים שקונים חוזרים על עצמם.

arielle2

New member
לדעתי כן

נושא השערים הוא זניח, הרי כשאת משלמת על פאזל בארץ מגולם בתוכו המחיר ב-$ שהוא עלה ליבואן המכס, שכ"ד ושכר לעובדים אם זאת חנות וכו'. דמי משלוח הם דבר שכדאי לבדוק מראש טרם קנייה משום שיכולים להוות גורם משמעותי. מכס ומע"מ משלמים רק אם מחיר הסחורה מעל $50. כך שאם את קונה פאזל אחד או שניים זה מאד משתלם, הכי הרבה תגיעי לאותו מחיר שהיית קונה בארץ אבל משהו שאין פה ואת מאד אוהבת. אני כבר קניתי המון פאזלים בחו"ל, ורק בפעם הראשונה כשנסחפתי והזמנתי 5 פאזלים מJigsaw Jungle בקנדה שילמתי מכס של 100 ש"ח מה שייקר לי כל פאזל ב- 20 ש"ח ועדיין יצא לי יותר זול מקנייה בארץ. שלא לדבר על מחירים מצחיקים לפעמים ב-איביי. את הפאזל יד שנייה הזה קניתי ב- 0.99 סנט + דמי משלוח $18

אז איך זה עובד ב- EBay?

זה לא כמו במכירה פומבית? ואיך את יכולה להיות בטוחה שבאמת ישלחו לך את הפאזל? הרי אם אני מבינה נכון, אנשים פרטיים מציעים למכירה מוצרים ואת צריכה לתת את הפרטים של כרטיס אשראי, לא?

arielle2

New member
זאת באמת מכירה פומבית

אם את משלמת ב- Paypal פרטי כרטיס האשראי שלך נמצאים רק שם. המוכר לא מקבל את מספר הכרטיס שלך אלא רק את הכסף. ופייפאל זאת השיטה המומלצת שלי. כמובן אפשר לשלוח גם מזומן, העברה בנקאית , צ'ק בנקאי במט"ח (שלוש השיטות האלה לא מומלצות בגלל העמלות והסיכון כמובן). לגבי משלוח הפאזל ובכן, תמיד קיים סיכון מסויים שלא יישלח או שיאבד בדואר. בעיקרון אמינות המוכרים (והקונים כמובן) מתבססת על שיטת הפידבקים. רצוי לקנות ממוכר שיש לו אחוז פידבקים חיוביים גבוה, אני מכירה קונה שברגע שהוא רואה שלמוכר יש אפילו פידבק שלילי אחד הוא אינו קונה ממנו. איביי עצמה ברגע שיש למוכר או לקונה יותר מידי פידבקים שליליים היא מפסיקה את הפעילות שלו. חשוב לקרוא טוב את תיאור המוצר, האם כל החתיכות נמצאות או לא, האם הפאזל חדש, סגור מבית החרושת, האם המוכר מוכן לשלוח לכל העולם או רק למדינה שלו, האם הוא מקבל Paypal או לא, האם הוא גובה עמלת שירות (Handling fee) וכדאי מאד לוודא מראש מה יהיה מחיר המשלוח לישראל ע"מ שלא תופתעי אח"כ. אשמח לענות על כל שאלה נוספת שלך.

אשמח לקבל קישורית

ישר לאתר של מיכרות הפאזלים. עוד שאלה
איך האיכות של הפאזלים? כתוב ליד כל פאזל איך האיכות? הרי יש כמה פאזלים שהנייר כבר מתקלץ מהקרטון מרוב שזה ישן. כבר הייתי בסרט הזה, וישיבתי עם דבק UHU כדי להדביק את הנייר בחזרה לקרטון
.

arielle2

New member
קישורית לEBAY

http://www.ebay.com/ זה הלינק לאיביי ארה"ב, יש איביי גם ב- מדינות אחרות, אנגליה, צרפת, קנדה, אוסטרליה, סין ועוד הרבה. אין מקום ספיציפי לפאזלים, את צריכה לעשות חיפוש. אני משתמשת במילות המפתח Jigsaw puzzle. אפשר להירשם ללא חשש, רישום באיביי הוא בחינם וכל עוד לא קנית כלום אין צורך לתת מספר כרטיס אשראי. כרטיס אשראי את נותנת רק כשאת פותחת חשבון ב Paypal. לגבי איכות, אם היצרן הוא חברה שלא מכירים אז היא אפשר לדעת הרבה פעמים אם זה פאזל משומש המוכר מתאר אותו וגם יש תמונה של הפאזל השלם או של החלקים. יש גם הרבה פאזלים חדשים סגורים באריזה. (כשאני עושה חיפוש אני מקבלת יותר מ- 10,000 תוצאות לחיפוש, מכאן את יכולה להבין את ההיצע הענקי ואת האפשרויות הרבות). פשוט תיכנסי ותראי אני בטוחה שאחרי כן הרבה דברים יהיו ברורים לך, איך זה עובד, מה כן מה לא. ותמיד את יכולה להתייעץ איתי.

אוףףףף

נכנסתי לאתר ומצאתי ה מ ו ן פאזלים שהייתי קונה ( יש לי סדרה של Charles Wysocki ורציתי להמשיך עם הסדרה) אבל בינתיים כולם עושים משלוח רק בתוך ארה"ב.

arielle2

New member
יש פתרון

תכנסי לאופציות חיפוש מתקדמות, תלכי לאופציה של לאן שולחים ותבחרי ישראל, כך תקבלי רק תוצאות של מוכרים שמוכנים לשלוח לכל העולם, באותה הזדמנות עד גם יכולה להגדיר רק מוכרים שמקבלים Paypal.

arielle2

New member
מצאתי מוכר בשבילך

לא קניתי ממנו אף פעם, לא מכירה אותו (ולא מקבלת ממנו אחוזים). אבל יש לו כמה פאזלים של Wysocky והוא מוכר לכל העולם. http://stores.ebay.com/bnbbonanza

../images/Emo140.gif תודה רבה

נכנסתי אתמול לאתר וראיתי את המבחר. עכשיו צריך רק להחליט על איזה פאזל ללכת ולחכות לסוף זמן ההצעות. תודה על העזרה!

למעלה