הזמנת סופר/ת

ציפי ג

New member
הזמנת סופר/ת

על מנת לעורר את הפורום שמשום מה נכנס לתרדמת חורף עמוקה (יחד איתי כנראה), עלה במוחי הרעיון המדהים משהו, להזמין עוד סופר/ת לארוח. נא שרשרו כאן שמות שמענינים אתכם, ונראה אם נוכל לארגן את זה .

יש לי רעיון אחר.

אולי תעתיקי לכאן סיפורים קצרים, ונדון בהם ? ובתשובה לשאלתך, הסופרים שמעניינים אותי כבר מקבלים כ"כ הרבה חשיפה ש...

ציפי ג

New member
ומה עם זכויות יוצרים?

ללא הסכמת בעל הזכויות אין לי שום רשות להעתיק לכאן כלום.

אז אפשר אולי לתת לינק לסיפורים

קצרים שקיימים ברשת, באתרים כמו "במה חדשה" שמאכלסים גם סיפורים של סופרים שהתפרסמו, כגון אתגר קרת.

galahead

New member
קפקא? טולקין?

או שהם חייבים להיות בחיים? :) ולגבי הרעיון של העתקת סיפורים קצרים - בבקשה, נשמע רעיון טוב למי שיש כוח. אני, באופן אישי לא אשתתף כי לי זה נראה קצת מעיק.

רעיון מצוין.

מאיר שלו, יהונתן גפן, דורית רביניאן, רקפת זהר. יש כמובן עוד, אבל המוח שלי מרוקן כרגע.

הנה, מאיר שלו, למשל.

מאד אהבתי את הרומנים שלו, וגם את ספרי הילדים שלו, וגם את ´תנ"ך עכשיו´ שלו (יש לי בבית), אבל מה עוד נשאר לשאול אותו? אחרי כל ספר שהוא הוציא היה מבול של ריאיונות איתו, ונדמה לי שהכל כבר נשאל.

קודם כל, לא כולנו קראנו כל ראיון

שנית, לפי ההגיון הזה, אין טעם לארח כאן אף אחד. שלישית, מכיוון ש"אין חדש תחת השמש" הכל כבר נכתב בעבר, ובכל זאת, סופרים מוצלחים מצליחים לקחת את אותם נושאים ולעשות איתם משהו חדש ומקורי. אולי גם אנחנו נצליח לעשות משהו דומה בתחום השאלות.

למעלה