הזמנת נעליים..

the brute

New member
הזמנת נעליים..

אני מתכוון לקנות נעליים והמוכר הציע לי מחיר זול יותר אם הוא ישלח לי את הנעליים ללא הקופסא , עכשיו יש למישהו ניסיון האם הנעליים נהרסות ששולחים אותם ללא הקופסא המקורית? והאם למשלוח priority mail יש עמלות שחרור מהמכס (בדומה לEMS)? כמו כן, כמה זמן לוקח לחבילה להגיע לישראל דרך priority mail ?מהיר יותר מFirst Class mail ? תודה רבה!

pvzed

New member
בכמה זה יותר זול?

ל priority mail אין עמלות שחרור מיותרות,ויקח לך משבוע עד 3 בערך.

the brute

New member
ב5 דולר , אבל יותר משמעותי מבחינתי..

יותר משמעותי מבחינתי שזה בדיוק עובר את ה75 דולר.(עד 75$ יש פטור ממכס). ככה שזה יכול לצאת תוספת של הרבה כסף. אז בעצם יש לי 2 אפשרויות עד למחיר של 75 דולר : 1.עם קופסא דרך First Class Mail 2.ללא קופסא דרך Priority Mail תודה !

pvzed

New member
אם 1 ו 2 זה אותו סכום כסף=

הייתי לוקח את 1.אמנם המשלוח אמור להיות איטי יותר(לא ביותר משבוע..),אבל אתה מקבל קופסא שאתה גם יכול להחזיר בא את החפצים,וגם בשקית הם יכולים סתם להדחס או כל מני דברים שאי אפשר לחשוב עליהם,אז בכל זאת הייתי ממליץ על קופסא. אבל זאת דעתי. וחשוב מאד = ב PRIORITY אתה מקבל מספר מעקב?תבדוק.

the brute

New member
אכן , אותו סכום כסף , ופריוריטי יש מספר מעקב.

אבל אני עדיין מתלבט..מכיוון שיש לי זכרון גרוע מfirst class (שלקח קצת יותר מ3 שבועות) תודה

pvzed

New member
אם כך תקח את ה PRIORITY,גם ככה המוכר אחרי על

הנעליים.

למה? מבחינת הקונה עדיף לא רשום

מהסיבה הפשוטה, אם יש בעיות המוכר אוכל אותה, אם המוכר רוצה לבטח את עצמו אז הוא כמובן יסכים לשלוח רק רשום, לגבי משלוח ללא קופסה אני לא הייתי מסכים, ובנוסף פריוטי זה משלוח רגיל או מהיר? אם מהיר יש סיכוי שיעקבו במכס, אם רגיל אז יש סיכוי שלא יתחייסו לזה, אני קניתי עכשיו לבת שלי נעלים, הגיע תוך שבוע וחצי במשלוח רגיל.

panayotiss

New member
ה insight שלי בתור אחד שקונה המון באיביי

קניתי גם נעליים. זה לא משנה רשום או לא רשום, אם זה לא גדול מדיי או כבד מדי זה לא יעצור במכס. רק אם זה נשלח ב EMS , UPS , FEDEX וכל שירותי הדלת לדלת אז זה עוצר בטוח במכס. אני מזמין נעליים ומבקש תמיד לשלוח בלי קופסא, היא סתם מגדילה את הנפח ומזמינה עצירה במכס. עדיף בלי קופסא!!! פריוריטי הרבה יותר טוב מפירסט קלאס, הפער למוכרים לפעמים עומד על 15$ לפריט עד חצי קילו וזה המון ( 27$ לעומת 12$ ) והוא יותר מהיר, שבוע וחצי לעומת שלושה שבועות ויש טראקינג נאמבר. אז אם המוכר מציע תיקח בשתי ידיים.

pvzed

New member
אם זה לא בקופסא,אז איפה ישימו לו את זה?

ואיך יארזו

panayotiss

New member
במעטפה חומה בלתי קריעה עם פצפצים

כרגיל, המעטפות הסטנדרטיות של USPS

למעלה