הזמנת מוצרים מחו"ל

הזמנת מוצרים מחו"ל

אהלן, אני מנסה ליישם את הטיפים שעלו פה לגבי קנית אביזרים לאופנוע מחו"ל, בנתיים אני חורש את האתר revzilla.com ורציתי לדעת האם יש אתרים טובים אחרים שניתן לקנות מהם (חוץ מ-אי ביי).

אני מחפש קסדת שואי נאוטק לבנה מידה מדיום, ממש קשה להשיג כזאת מסתבר...

וגם כפפות (חורף וקיץ) ותיק זנב ואולי תיקי אוכף...

באיזה חנויות אתם משתמשים? (והאם אתם משתמשים בשירותים כמו myUS.com ששולחים מוצרים לישראל?)

Mr BIG Biker

New member
רק שתהיה מודע שיש תקנות חדשות לייבוא קסדות

אישורים מהטכניון וכאלה....

ברצינות?

איזה אישורים צריכים? פשוט ראיתי את הקסדה הזאת בארץ ב-1000 ש"ח יותר מהמחיר כולל משלוח מחו"ל

Mr BIG Biker

New member
אז תחשב גם

מעמ 16% על הערך של המוצר כולל מחיר המשלוח
אישור מהטכניון עוד 300 ומשהו שקלים
ועכשיו תגיד אם זה שווה....

לפי מה שהבנתי הפרוצדורה היא:
אתה נידרש להגיע למכס ולצלם את הקסדה מכל הכיוונים
אתה פונה לקבל אישור מהטכניון עם המסמכים הדרושים והצילומים (וניפרד מ300 ומשהו שקלים)
חוזר למכס משלם מעמ (אין מכס על ציוד בטיחות... וב"ציוד בטיחות" מתכוונים לקסדות בלבד)
וזהו

אישור זה רק על דגמים חדשים?

לא נשמע לי הגיוני בכלל...

אבל על הדרך כנראה ענית לי על שאלה נוספת (רק קסדות נחשבות אמצעי בטיחות, כפפות והשאר לא?)

Mr BIG Biker

New member
ככה זה כשאנשים עושים תאונות עם קסדות חצי....

רוצים אישורים שהקסדה עומדת בתקנים והדרך להבטיח זאת היא דרך הטכניון ולא על סמך העין של המוכס...
לא משנה דגם חדש ישן או אל יודע מה....

וכן רק קסדה נחשבת לאביזר בטיחות

NEO83

New member
וזה נראה לך בגלל קסדות חצי?

זה בגלל שהיבואנים הגדולים של הציוד לא רוצים שיהיה יבוא אישי משתלם ורוצים לעשות עלינו ג'ובות.

ב ו Z י

New member
לכי על זה

jinji0

New member
ממתי התקנות האלה בדיוק?!

הבאתי 2 קסדות במחירים של 300 ו-500 דולר. האחרונה הגיעה אליי הביתה לפני כ-3 שבועות.
אני מעולם לא נדרשתי לשום אישור עבור אחת מהקסדות.
על הראשונה נדרשתי לשלם מע"מ (לפני כחצי שנה) ועלה השניה לא דיברו איתי אפילו...
הראשונה נקנתה ב MSGbikegear והשנייה בEbay איטליה...

נדב.

Mr BIG Biker

New member
יכול להיות עניין של מזל

שמעתי עליהם לפני 3 חודשים בערך (בזמן שחיפשתי לקנות קסדת שטח)
היה שירשור בפורום שטח ואיזה אחד הסביר את כל השלבים שביקשו ממנו וכולי...

jinji0

New member
אין פה מזל. יש פה חוק.

אם קיבלתי קריאה לבוא לבית המכס, ופגשתי שם את הש.ג. שפתח את הארגז וקרא את החשבונית וראה - קסדה - אני מאוד בספק אם התמזל מזלי...
על האישורי תקנים מהטכניון גם אני שמעתי פעם - לדעתי זה עניין של פעם.

Mr BIG Biker

New member
עכשיו אני רואה שאתה מהצפון (כמוני)

מכס ת"א זו פלנטה אחרת לך תבין.... לדוגמא: אישור משרד התחבורה נכנס לחיפה רק לפני שנתיים לצורך העניין (לא יודע מה המצב כיום לא לוקח סיכון יותר)

ולעניין המזל, אם קופסה של אוקולונים/משקף עוצרת במכס אבל 3 קופסאות (90X60X30) מלאים בפלסטיקה/מראות/ושלל טובין מגיע ישר לסניף דואר בלי שקל חיוב... אם זה לא מזל אני לא יודע מה זה....

jinji0

New member
אפרופו אישורי משרד תחבורה

כתבתי פה בעבר שהזמנתי פילטר שמן K&N וזה נעצר במכס עד שאביא אישור של משרד התחבורה..
שלחתי את הפקס, שבוע אחריכן הגיעה אליי החבילה בדואר עד הבית...
אני כבר התלהבתי שהם מקבלים לבד את הפקס ומשלחים את החבילה - אך שבועיים אחריכן רק קיבלתי את אישור משרד התחבורה ישירות אליי...
כלומר, ככל הנראה הם שכחו שזאת חבילה מעוכבת ושלחו לי אותה... אולי בכל זאת זה תלוי במשמרת...

gray

New member
רולטת חדווה. יש לה איזה שבוע בסדר בחודש.

וואו סחתיין עליך!

קודם כל תודה רבה,
ודבר שני.. מה לגבי האישור מהטכניון? אני אצטרך להשיג דבר כזה? זו קסדה עם כל התקנים האפשריים הרי (אני לא מאמין שאני שואל את זה בכלל)

למעלה